• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افغان‌های مقیم ایتالیا در حمایت از زنان افغانستان دست به اعتراض زدند

۲ سرطان ۱۴۰۵، ۱۷:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

شماری از فعالان افغان روز سه‌شنبه، دوم سرطان، در شهر رم، پایتخت ایتالیا، در اعتراض به سیاست‌های طالبان تجمع کردند و با سر دادن شعار «کار، نان، آزادی» همبستگی خود را با زنان و دختران افغانستان ابراز داشتند.

در این تجمع، چند نمایش نیز اجرا شد که به وضعیت زنان افغانستان و محرومیت آنان از آموزش، کار و حضور در عرصه‌های عمومی می‌پرداخت.

شرکت‌کنندگان در این گردهمایی وضعیت حقوق زنان در افغانستان را مورد انتقاد قرار دادند و نسبت به هرگونه تلاش برای عادی‌سازی یا مشروعیت‌ بخشیدن به طالبان ابراز نگرانی کردند.

سخنرانان این تجمع از کشورهای جهان خواستند وضعیت زنان در افغانستان را فراموش نکنند و به حمایت از حق آموزش، کار و دیگر حقوق اساسی زنان و دختران افغان ادامه دهند.

هم‌زمان، موج اعتراضات افغان‌های مقیم خارج و فعالان حقوق بشر در حمایت از زنان افغانستان و در محکومیت سرکوب اعتراضات هرات به حدود ۳۰ شهر در کشورهای مختلف جهان گسترش یافته است. در روزهای اخیر، شهروندان افغانستان و حامیان حقوق زنان در شهرهای مختلف اروپا، کانادا، امریکا، استرالیا و شماری دیگر از کشورها تجمع‌هایی برگزار کرده‌اند.

این اعتراضات پس از بازداشت زنان و دختران در هرات و سرکوب تظاهرات ۱۹ جوزا از سوی طالبان شکل گرفته است.

پربازدیدترین‌ها

ایران جلوی فعالیت فاطمیون علیه طالبان را گرفته است
۱
اختصاصی

ایران جلوی فعالیت فاطمیون علیه طالبان را گرفته است

۲

سادات: افغان‌ها اول می‌جنگند بعد سیاست می‌کنند

۳

سه دختر افغان در پولند ناپدید شدند

۴

مقام سازمان ملل: فعالیت داعش خراسان در افغانستان امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند

۵

دو برادر جوان در یک رستورانت در شهر نو کابل با ضربات چاقو کشته شدند