وزیر امور اقتصادی پاکستان: کار پروژه انتقال گاز ترکمنستان متوقف شده است

عمر ایوب خان می‌گوید که کار پروژه انتقال گاز ترکمنستان به پاکستان و هندوستان یا تاپی به دلیل وضعیت امنیتی افغانستان به حالت تعلیق درآمده است. او به خبرگزاری تاس روسیه گفته است که «تاپی و پروژه‌های دیگری چون کاسا- ۱۰۰۰ متوقف شده است و فعلا کسی بالای این پروژه‌ها کار نمی‌کند.»

وزیر امور اقتصادی پاکستان افزود: «ما پس از برگشت ثبات به این کشور، کار این پروژه‌ها را دوباره شروع کرده می‌توانیم. فعلا تا روشن شدن وضعیت، این پروژه‌ها به حالت تعلیق درآمده است.»

پروژه تاپی در سال ۲۰۱۶ افتتاح شد که باید تا سال ۲۰۱۹ تکمیل می‌شد. این خط لوله ۱۸۱۴ کیلومتری، گاز ترکمنستان را از راه افغانستان به پاکستان و هند انتقال می‌دهد.

پروژه کاسا- ۱۰۰۰ که در سال ۲۰۱۶ افتتاح شد، قرار است برق قرغیزستان را از طریق تاجیکستان و افغانستان به پاکستان انتقال دهد.