• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان ۴۰ تن به شمول زنان را در یک خانه امن در بلخ بازداشت کرد

۵ دلو ۱۴۰۰، ۰۱:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

طالبان با حمله بر یک خانه امن در ولایت بلخ، ۴۰ تن به شمول زنان و دختران را بازداشت کرده است. انعام‌الله سمنگانی، سخنگوی طالبان با تایید این خبر می‌گوید که افراد بازداشت‌شده می‌خواستند بدون مدرک قانونی به خارج سفر کنند. شماری از این زنان هنوز در بازداشت بسر می برند.

معاون سخنگوی طالبان می‌گوید که شماری از این افراد پس از بازداشت دوباره رها شده اند و آن عده از خانم‌هایی که هنوز خانواده‌های‌شان برای تحویل‌گیری آنان نیامده اند، در توقیف‌خانه مخصوص زنان در بازداشت به سر می‌برند.

در همین حال، بی‌بی‌سی فارسی گزارش داده است که این افراد منتظر تخلیه به کشورهای خارج بودند و در یک خانه امن در شهر مزار شریف به سر می‌بردند.

شماری از شاهدن عینی به این رسانه گفته اند که نیروهای طالبان با "سه موتر نظامی" به محل آمدند و پس از ساعات طولانی تلاشی موفق نشدند دروازه اتوماتیک این خانه را باز کنند و با یک زینه از دیوار بالا رفتند.

یک سخنگوی طالبان گفته است که شماری از افراد باقی‌مانده در توقیف، پس از آمدن خانواده‌های شان رها خواهند شد.

پربازدیدترین‌ها

خواهرزاده ریگستانی، فرمانده ستاد نظامی جبهه مقاومت 'کشته شد'
۱

خواهرزاده ریگستانی، فرمانده ستاد نظامی جبهه مقاومت 'کشته شد'

۲

مسیح علی‌نژاد: اروپا به دست‌دادگان با جلادان تهران و کابل ویزا می‌دهد

۳
اختصاصی

تصاویر ماهواره‌ای واخان؛ جاده‌ای تا مرز بسته

۴

شبکه تحلیل‌گران افغانستان: پناهجویان افغان در ایتالیا درگیر کار سیاه و بی‌سرپناهی‌اند

۵

توقف تجارت افغانستان و پاکستان؛ بیکاری گسترده و افزایش پنج‌برابری هزینه ترانزیت