• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دادگاهی در هند ممنوعیت حجاب در مکتب‌های دولتی را تایید کرد

۲۴ حوت ۱۴۰۰، ۰۸:۴۱ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)

دادگاهی در هند ممنوعیت پوشیدن حجاب در مکتب‌های ایالت کارناتاکا در جنوب را تایید کرد. بسیاری در هند می‌گویند این حکم می‌تواند سابقه‌ای برای ایالت‌های دارای اقلیت بزرگ مسلمان باشد. ماه گذشته ممنوعیت حجاب در این ایالت باعث اعتراض‌ها و رویارویی دانشجویان مسلمان و هندو شده بود.

منتقدان می‌گویند این روش دیگری برای به حاشیه راندن جامعه‌ای است که حدود ۱۳ درصد از جمعیت ۱.۳۵ میلیاردی هند را تشکیل می‌دهد.

ریتو راج آواستی رییس دادگاه عالی کارناتاکا گفت: ما بر این باوریم که حجاب زنان مسلمان بخشی از اعمال مذهبی ضروری در اسلام نیست.

او گفت که حکومت این صلاحیت را دارد که دستورالعمل‌های یکسانی برای مکتب‌ها تجویز کند.

پیش از صدور این حکم، مقام‌ها در کارناتاکا مکتب‌ها و دانشگاه‌ها را تعطیل کردند و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، محدودیت‌هایی برای برگزاری تجمعات در برخی از بخش‌های ایالت اعمال کردند.

در حال حاضر هیچ قانون یکدستی در مورد پوشش دانش‌آموزان در سراسر هند وجود ندارد، اما حکم کارناتاکا می تواند ایالت‌های بیشتری را به صدور چنین دستورالعمل هایی وادار کند.

سازمان اسلامی دانشجویان هند که نماینده هزاران دانشجوی مسلمان در سراسر این کشور است، گفته که ترس آنها از این است که حکم روز سه‌شنبه، ایالت‌های بیشتری را به ممنوعیت حجاب در مکاتب تشویق کند.

پربازدیدترین‌ها

عبدالاحد مومند، تنها فضانورد افغان در آلمان درگذشت
۱

عبدالاحد مومند، تنها فضانورد افغان در آلمان درگذشت

۲

معترضان در مونیخ خواستار پایان دادن به آپارتاید جنسیتی در افغانستان شدند

۳

عراق سفر مردان مجرد افغان از ایران به نجف و بغداد را محدود کرد

۴

ماموران تقلبی که افغان‌ها را در تهران می‌ربودند بازداشت شدند

۵

ترامپ در واکنش به اظهارات پزشکیان: بهتر است مراقب حرف زدنش باشد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

اوکراین خبر کشته شدن یک خبرنگار امریکایی در حومه کی‌یف را تأیید کرد

۲۲ حوت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)
اوکراین خبر کشته شدن یک خبرنگار امریکایی در حومه کی‌یف را تأیید کرد
100%

پولیس اوکراین تأیید کرد که برنت رنو، خبرنگار امریکایی در جریان درگیری در حومه کی‌یف کشته شده است. پولیس، خبر زخمی شدن یک خبرنگار دیگر در این رویداد را نیز تأیید کرده است. کاخ سفید اعلام کرده است که با کی‌یف در تماس است تا صحت خبر کشته شدن این خبرنگار را بررسی کند.

رئیس پلیس کی‌یف گفته است "این شهروند امریکایی جان خود را به خاطر تلاش برای برجسته کردن ظلم و بی‌رحمی متجاوزان از دست داده است."

تصاویری از کارت شناسایی این خبرنگار در شبکه‌های اجتماعی شهروندان اوکراین منتشر شده که نشان می‌دهد برنت رنو برای نیویارک تایمز کار می‌کرده است.

اما نیویورک تایمز گفته است این خبرنگار از سال ۲۰۱۵ برای این رسانه کار نکرده و به نمایندگی از آنان در اوکراین حضور نداشته است.

دولت ترکمنستان حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری را بیش از ۹۷ درصد اعلام کرد

۲۲ حوت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)
دولت ترکمنستان حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری را بیش از ۹۷ درصد اعلام کرد
100%

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکمنستان بامداد شنبه آغاز و ساعت ۱۹به پایان رسید. مشارکت رای‌دهندگان ۹۷.۱۲ درصد اعلام شده است. قربانقلی بردی محمداف که از سال ۲۰۰۷ رئیس جمهور ترکمنستان بوده در میان نامزدان نیست، اما او پسرش سردار را کاندیدا کرده که به گفته ناظران پیروزی‌اش قطعی است.

در انتخابات ریاست‌جمهوری ترکمنستان ۹ کاندیدا به رقابت می‌پردازند.

در میان این نامزدان، سردار از حمایت قوی پدر برخوردار است. ناظران می‌گویند این انتخابات به طور قطع، به اولین جانشینی پسر به جای پدر در آسیای مرکزی منجر خواهد شد.

بردی محمداف اعلام کرده است که پس از تحویل دادن ریاست‌جمهوری به پسرش به عنوان رئیس مجلس عالی کشور باقی خواهد ماند.

انتظار می‌رود به زودی نتایج اولیه انتخابات ریاست‌جمهوری ترکمنستان اعلام شود.

زنی در آمریکا مردی را به انتقام کشته شدن قاسم سلیمانی با چاقو زخمی کرد

۲۲ حوت ۱۴۰۰، ۰۵:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)
زنی در آمریکا مردی را به انتقام کشته شدن قاسم سلیمانی با چاقو زخمی کرد
100%

پولیس آمریکا اعلام کرد که یک زن ۲۱ ساله به نام نیکا نیکوبین هفته گذشته پس از قرار گذاشتن با مردی در یک هتلی در شهر هندرسون ایالت نوادا، به ضرب چاقو گردن این مرد را زخمی کرد. این زن در بازجویی انگیزه خود را انتقام کشته شدن قاسم سلیمانی عنوان کرده است.

او به بازجوها گفت پس از گوش کردن به یک آهنگ به انجام این کار ترغیب شده است.

طبق این گزارش، نیکوبین پس از آشنایی با این مرد در یک اپلیکیشن‌ زوج‌یابی، با او در یک اتاق هتل ملاقات کرد.

نیکوبین ابتدا چشم این مرد را چشم‌بند بست و در عین ارتباط جنسی با چاقو به گردن او ضربه زد.

به گفته پولیس، نیکوبین پس از زخمی کردن این مرد از اتاق گریخت و به متصدی هتل اعلام کرد که با چاقو به کسی حمله کرده است.

چند انفجار قوی کنسولگری امریکا در کردستان عراق را هدف قرار داد

۲۲ حوت ۱۴۰۰، ۰۰:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)
چند انفجار قوی کنسولگری امریکا در کردستان عراق را هدف قرار داد
100%

چند انفجار قوی در محدوده کنسولگری امریکا در اربیل در اقلیم کردستان عراق رخ داده است. خبرنگار افغانستان اینترنشنال می‌گوید بسیاری از خانه‌ها و ساختمان‌های نزدیک به محل انفجار خسارت دیده‌اند. طبق این گزارش، گروه‌های شبه‌نظامی مورد حمایت ایران ادعا می‌کنند ۱۴ موشک شلیک شده است.

طبق برخی گزارش‌ها و ویدیوهای تایید نشده، همزمان با انفجار اربیل، چند شلیک از یک پایگاه نظامی در نزدیکی تبریز صورت گرفته است.

در همین حال، وزارت صحت اقلیم کردستان می‌گوید تاکنون هیچ گزارشی از زخمی شدن افراد در اثر این حمله موشکی دریافت نکرده است.

رویترز نیز گزارش داد که در جریان این حمله موشکی، نظامیان امریکایی آسیبی ندیده‌اند.

اوکراین: روسیه مسجد سلطان سلیمان را بمباران کرد

۲۱ حوت ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ (‎+۰ گرینویچ)
اوکراین: روسیه مسجد سلطان سلیمان را بمباران کرد
100%

وزارت امور خارجه اوکراین روز شنبه اعلام کرد که نیروهای روسی مسجدی را در شهر بندری ماریوپول در جنوب این کشور بمباران کرده‌اند. به گفته وزارت خارجه اوکراین بیش از ۸۰ نفر در مسجد سلطان سلیمان پناه گرفته‌ بودند. تاکنون در باره تلفات جانی برخاسته از این بمباران اطلاعی در دست نیست.

وزارت خارجه اوکراین در توییتی نوشته است: «مسجد سلطان سلیمان و همسرش رکسولانا (حرم سلطان) در ماریوپل توسط اشغالگران روسی بمباران شد. بیش از ۸۰ بزرگسال و کودک از جمله شهروندان ترکیه در آن پناه گرفته بودند.»

این وزارت در باره آمار تلفات ناشی از این بمباران چیزی نگفته است.

مسکو هدف قرار دادن اماکن غیرنظامی را همواره رد کرده است.

اوکراین روسیه را به جلوگیری از خروج مردم از ماریوپول متهم کرده است در حالی که روسیه اوکراین را مسئول عدم تخلیه مردم می‌داند.

ماریوپول بیش از دو هفته است که توسط نیروهای روسی محاصره شده است.

در همین حال، الجزیزه به نقل از یک مسئول ارشد داکتران بدون مرز، وضعیت در شهر بندری ماریوپول را "ناامیدکننده" گزارش داده است.

هم‌چنین دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین روز جمعه در توئیتی نوشت که «ماریوپل اکنون با بدترین فاجعه انسانی» مواجه است.

به گفته او، ظرف ۱۲ روز گذشته بیش از ۱۵۰۰ نفر در این شهر کشته شده‌اند.