• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شبکه حمایت از کارکنان محلی ارتش آلمان: هزاران کارمند محلی سابق منتظر خروج از افغانستان‌اند

۲۰ جوزا ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

شبکه حمایت از کارکنان محلی سابق اردوی آلمان می‌گوید با گذشت نزدیک به ۱۰ماه از خروج نظامیان خارجی از افغانستان، حدود ۱۰ هزار نفر از کارمندان محلی این کشور و خانوده‌های‌شان، همچنان منتظر انتقال به آلمان اند. گفته می‌شود بسیاری این‌‌ها از از ترس انتقام طالبان مخفی زندگی می‌کنند.

لوتار هانکل، رئیس منطقه‌ای کلن- بن شبکه حمایت از کارکنان محلی سابق اردوی آلمان به روزنامه کلنر اشتات آنسایگر گفته است که در کنار کارمندان محلی و خانواده‌های‌شان، پیمانکاران همکار آلمان هم در افغانستان در انتظار انتقال هستند.

پس از سقوط حکومت پیشین و روی کار آمدن طالبان، کشورها همکاران محلی خود را از افغانستان خارج کردند، اما شمار زیادی با وجود دریافت ویزا موفق به خروج نشدند.

در حال حاضر هم هزاران نفر از همکاران افغان نیروهای خارجی که در عملیات تخلیه از افغانستان خارج شده‌اند، در کمپ‌های کشورهای سوم از جمله امارات متحده عربی و قطر به سر می‌برند.

این افراد در ماه‌های گذشته بارها در اعتراض به سرنوشت مبهم‌شان تظاهرات کردند و خواستار انتقال سریع به کشور مقصد شدند.

شبکه حمایت از کارکنان محلی سابق اردوی آلمان می‌گوید که توانسته ۳۲۴ نفر را که در لیست افراد در معرض خطر وزارت خارجه آلمان قرار داشته‌اند، نجات دهد.

گفته شده این نهاد حالا منابع مالی‌اش رو به اتمام است و میزان کمک‌ها نیز به‌شدت کاهش یافته است. ابه گفته این نهاد رتباط با شمار زیادی از افراد در معرض خطر هم قطع شده است.

به نوشته روزنامه کلنر شتات انسایگر آلمان، آقای لوتار هانکل قصد دارد در سالروز تغییر نظام افغانستان در ماه آگست سال جاری، با برگزاری نشستی یک روزه در برلین، درباره افراد در معرض خطر در افغانستان صحبت کند تا از این طریق توجه جامعه جهانی را جلب کند.

پربازدیدترین‌ها

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم
۱

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۲

نماینده پاکستان برای افغانستان در نشست فرمت مسکو شرکت می‌کند

۳

سه مدال و انبوهی از پرسش‌ها؛ پرونده کاروان افغانستان در ناگویا بسته شد

۴

والی طالبان در بدخشان: از خدا، پیامبر و هبت‌الله اطاعت کنید

۵

«رهبری در سایه»؛ ملا شیرین چگونه از نردبان ولایت بالاتر می‌رود