• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

برخی از فعالان حقوق زنان افغانستان خواستار توجه وزیر خارجه کانادا به آموزش دختران افغان شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۱، ۰۸:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

شماری از فعالان حقوق زنان و نمایندگان پیشین زن پارلمان افغانستان در دیدار با ملانی جولی، وزیر خارجه کانادا از او خواستند در باره آموزش دختران افغانستان با جامعه جهانی هماهنگی کند. وزیر خارجه کانادا گفته است که برای حمایت از معارف افغانستان به طور مشترک با آلمان کار می‌کند.

سیمین بارکزی، نماینده پیشین پارلمان افغانستان می‌گوید که این دیدار در مقر پارلمان کانادا و با حضور تعدادی از نمایندگان پارلمان کانادا و افغانستان صورت گرفته است.

نمایندگان پیشین پارلمان افغانستان و برخی از فعالان حقوق بشر همچنین از وزیر خارجه کانادا خواسته‌اند تا از حکومت طالبان بخواهد حق تحصیل دختران را به رسمیت بشناسند و اجازه بدهند مکاتب دخترانه باز شود.

با گذشت ده ماه از تسلط طالبان بر افغانستان، این گروه مکاتب دخترانه بالاتر از صنف ششم را تعطیل کرده و دختران دانش‌آموز اجازه رفتن به مکتب ندارند.

اخیراً، میشل باشله، کمشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل در پنجاهمین نشست شورای حقوق بشر این سازمان با انتقاد شدید از طالبان گفت که زنان افغان «تاریک‌ترین» دوران زندگی خود را سپری می‌کنند.

خانم باشله گفت که طالبان تمام حقوق و آزادی‌های اساسی زنان افغان را سلب کرده‌اند.

او در بیانیه‌ای گفت: «هیچ فرصتی برای مشارکت زنان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی باقی نمانده است؛ حتا آزادی رفت و آمد زنان به شدت محدود شده است.»

پربازدیدترین‌ها

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است
۱

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است

۲

طالبان پیکر حسیب پنجشیری را به خانواده‌اش تحویل داد

۳

جبهه مقاومت از ملل متحد خواست درباره بی‌حرمتی طالبان به پیکر حسیب پنجشیری تحقیق کند

۴

منابع محلی: به‌رغم بسته‌بودن راه‌ها سنگ‌ مرمر هلمند به پاکستان قاچاق می‌شود

۵

طالبان پس از سه روز پیکر حسیب پنجشیری را تحویل نداده است