• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر خارجه پاکستان: طالبان نگرانی‌های جامعه جهانی را نادیده نگیرد

۱ اسد ۱۴۰۱، ۰۸:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

بلاول بوتو زرداری، وزیر خارجه پاکستان روز جمعه ۳۱ سرطان در دیدار با ژانگ مینگ، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای در اسلام‌آباد گفت طالبان نگرانی‌های جامعه جهانی را نادیده نگیرد. او گفت طالبان باید به درخواست‌ها در مورد حکومتی فراگیر، مبارزه با تروریسم و تحصیل دختران رسیدگی کند.

آقای زرداری در این دیدار با بررسی وضعیت افغانستان بر تعامل سازنده با سازمان همکاری شانگهای برای ثبات منطقه هم تاکید کرد.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان چندجانبه فرامنطقه‌ای متشکل از هشت کشور است که علاوه بر پاکستان، چین، روسیه، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و هند در آن عضویت دارند.

با توافق سران کشورها، قرار است ایران نیز عضو دائمی این سازمان شود.

با توجه به تحولات منطقه، سازمان همکاری شانگهای تلاش دارد تا همکاری‌های چند جانبه را در در میان کشورهای عضو در زمینه‌های مختلف منجمله مبارزه با تروریزم ارتقا دهد.

هدف سفر دبیر کل سازمان همکاری شانگهای به پاکستان هم تبادل نظر در مورد جهت‌گیری استراتژیک سازمان در آینده خوانده شده است.

به گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای زرداری در دیدار با آقای مینگ بر لزوم همکاری با سازمان همکاری شانگهای برای استفاده موثر از پتانسیل آن برای ثبات کل منطقه تاکید کرده است.

علاوه بر مغولستان و بلاروس،- افغانستان در سازمان همکاری شانگهای همچنان به عنوان یک عضو ناظر است، اما با توجه به عدم مشروعیت طالبان تاکنون نمایندگان آن در نشست‌های این سازمان دعوت نشده‌اند.

نشست شورای وزیران خارجه و سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای اواخر ماه جاری میلادی در تاشکند و سمرقند برگزار می‌شود.

پربازدیدترین‌ها

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد
۱

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد

۲

کمک نقدی سازمان ملل به مهاجران بازگشته به افغانستان نصف شده است

۳

افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی نخواهد کرد

۴

تثبیت استارشیپ در مدار؛ آغاز تحول در ماموریت‌های فضایی و آینده تجاری اسپیس‌اکس

۵
گزارش ویژه

سوگ بلقیس؛ کمبود قابله جان کودک را گرفت و مادر را تا مرز مرگ رساند