• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام‌های پاکستانی اضافه شدن واخان به کریدور اقتصادی چین و پاکستان را تکذیب کردند

۴ اسد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های پاکستانی گزارش‌ها درباره اضافه شدن واخان افغانستان به کریدور اقتصادی چین و پاکستان را تکذیب کردند. این مقام‌ها گفتند که گفتگوهای تجاری اخیر پاکستان با طالبان در کابل بر افزایش تسهیلات در گذرگاه‌های مرزی دو کشور متمرکز بوده و موضوع واخان "کاملا بی‌اساس" است.

به گفته این مقام‌ها، هدف توافق جدید ترانزیتی که میان دو طرف انجام شده، استفاده از گمرک های مرزی چمن، ترخم و خرلاچی است.

مساله واگذاری یا اضافه شدن منطقه کوهستانی واخان در مرز افغانستان با چین به دهلیز اقتصادی پاکستان و چین، در روزهای گذشته بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته است.

امرالله صالح، معاون پیشین ریاست جمهوری افغانستان در واکنش به این گزارش‌ها می‌گوید: "این قصه بخاطر انحراف اذهان طراحی شده است که حاکمیت مزدور منش ، نیابتی و جنایت‌پیشه طالب را در اذهان عادی سازند."

کریم خرم رئیس دفتر ریاست جمهوری در زمان حامد کرزی نیز در توییتی نوشته است که پاکستان چندین‌ بار از حامد کرزی واخان را درخواست کرده بود اما رد شد. به گفته او این خواست دوباره مطرح شده است.

پس از این گزارش‌ها، انعام کریمی، معاون سخنگوی طالبان در توییتی نوشت که در مورد واخان با هیچ کسی بحثی نشده است و این موضوع شایعه است.

پربازدیدترین‌ها

وزارت صحت: تنها دو شفاخانه خصوصی در کابل معیارهای لازم را دارند
۱

وزارت صحت: تنها دو شفاخانه خصوصی در کابل معیارهای لازم را دارند

۲

رئیس‌جمهور تاجیکستان با سران سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد

۳

افراد طالبان وارد منطقه ممنوعه در مرز چین شدند

۴

وزارت جنگ امریکا گزارش خروج از افغانستان را 'منتشر می‌کند'

۵

وزیر طالبان: اولویت ما عقیده است نه اقتصاد