• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یک دانشجوی دختر با نشر ویدیویی، از نکاح اجباری و خشونت یک مقام قبلی طالبان خبر داد

۸ سنبلهٔ ۱۴۰۱، ۲۲:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

الهه، دانشجوی افغان با نشر پیام تصویری گفت که در ماه دلو سال گذشته در استخبارات طالبان به زور به نکاح قاری سعید خوستی، سخنگوی پیشین وزارت داخله طالبان درآمده است. الهه که پدرش در ریاست امنیت ملی پیشین جنرال بود، می‌گوید در این مدت بارها مورد تجاوز قرار گرفته و لت‌و کوب شده است.

ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی نشر شده نشان می دهد که سعید خوستی وارد خانه الهه شده و او در حالیکه یک بیل در دست دارد، با قهر و غضب از خوستی می‌خواهد از خانه‌اش بیرون شود.

همچنان در یک ویدیوی دیگر به نظر می‌آید که الهه به دلیل جراحات در شفاخانه بستری شده و صدای گریه بلند یک زن به گوش می‌رسد.

این دانشجوی طب گفت که اکنون در یک اپارتمان در گلبهار سنتر در مرکز شهر کابل نگهداری می‌شود و اجازه بیرون شدن از این مجتمع را ندارد.

او در این ویدیو خواهان نجاتش شد، هرچند می‌گوید که این شاید آخرین پیام او باشد، زیرا پس از نشر این ویدیو احتمال دارد به قتل برسد.

به گفته او در این مدت همواره از سوی سعید خوستی مورد لت‌وکوب و تجاوز قرار گرفته است.

این دانشجو می‌گوید که باری هم تلاش کرده برای نجاتش از افغانستان فرار کند اما توسط افراد طالبان در مرز تورخم بازداشت شد.

او همچنین بیان داشت که پس از بازداشتش، طالبان نکاح او را با قاری سعید خوستی تجدید کرده‌اند.

هرچند زمان ثبت این پیام او مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد که بعد از برکناری سعید خوستی از سخنگویی وزارت داخله طالبان این ویدیو تهیه شده است.

در یک سال گذشته شماری زیادی از فراد و فرماندهان طالبان برای بار دوم وسوم ازدواج کرده‌اند.

ازدواج اجباری و به نکاح در آوردن کودکان برای طالبان یک امر معمول است و همواره افراد این گروه دختران جوان را به زور به نکاح خود در آورده اند.

پربازدیدترین‌ها

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد
۱

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد

۲

افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی نخواهد کرد

۳

کمک نقدی سازمان ملل به مهاجران بازگشته به افغانستان نصف شده است

۴

تثبیت استارشیپ در مدار؛ آغاز تحول در ماموریت‌های فضایی و آینده تجاری اسپیس‌اکس

۵
گزارش ویژه

سوگ بلقیس؛ کمبود قابله جان کودک را گرفت و مادر را تا مرز مرگ رساند