• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان می‌گویند در بسیاری از مناطق ولایت هرات بازرسی خانه‌به‌خانه انجام شده است

۱۷ سنبلهٔ ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی والی طالبان در هرات تایید کرده که به دستور وزارت داخله این گروه، در بسیاری از مناطق این ولایت، بازرسی خانه‌به‌خانه انجام شده است. هرچند او گفته هدف از این بازرسی‌ جمع‌آوری سلاح و تامین امنیت است، اما منابع می‌گویند این گروه در پی مخالفان خود، به ویژه اعضای داعش است.

شماری از ساکنان این ولایت با ارسال پیام به افغانستان اینترنشنال گفتند که در جریان بازرسی خانه‌ها مردم این ولایت وحشت کردند و مجبور به ترک خانه‌های‌شان شده‌اند.

طالبان پیش از این در مزار شریف به مدت هفت روز خانه‌های مردم را بازرسی کردند. در روزهای اول بازرسی در این شهر، بازرسی بدون همراه زن انجام شد.

گفته شده در هرات نیز بازرسی بدون همراه زن بوده است.

از سویی دیگر، یک منبع به افغانستان اینترنشنال خبر داد که از چندی بدین سو گروهی تحت نام مجاهدین گمنام در هرات شروع به فعالیت کرده که باعث نگرانی طالبان شده است.

گفته شده گروه مجاهدین گمنام مشغول جذب نیرو است و با سلاح‌های پیشرفته‌ای از قبیل ام۱۶، ام۴ و همچنین دوربین‌های شب‌بین مجهز است.

طبق گزارش‌ها، طالبان در هرات خانه‌های منطقه تانک مرکز، شالبافان، جاده زرگرها و جاده ابریشم را به صورت کامل بازرسی کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بازرسی‌ها ممکن است ادامه داشته باشد.

منابع محلی از آزار و اذیت مردم توسط طالبان در هنگام بازرسی هم خبر می‌دهند.

آنان همچنین می‌گویند افراد طالبان با کفش وارد خانه‌ها می‌شوند و تمام وسایل و لوازم را به هم می‌ریزند.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیر تازه برای اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها راه‌اندازی می‌کند
۱

بریتانیا مسیر تازه برای اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها راه‌اندازی می‌کند

۲

افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی نخواهد کرد

۳
گزارش ویژه

سوگ بلقیس؛ کمبود قابله جان کودک را گرفت و مادر را تا مرز مرگ رساند

۴

تثبیت استارشیپ در مدار؛ آغاز تحول در ماموریت‌های فضایی و آینده تجاری اسپیس‌اکس

۵

جبهه آزادی از کشتن سه طالب در فیض‌آباد خبر داد