• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس‌جمهور چین برای «تقویت روابط» به عربستان سعودی می‌رود

۱۵ قوس ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، روز چهارشنبه برای یک سفر سه‌روز به ریاض می‌رود و با پادشاه و ولیعهد عربستان دیدار می‌کند. به نقل از خبرگزاری عربستان، این سفر به دعوت سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی، در راستای «تقویت همکاری‌های استراتیژیک» میان چین و عربستان انجام می‌شود.

این دومین سفر شی جین‌پینگ به عربستان از سال ۱۳۹۴است. به نقل از خبرگزاری رسمی سعودی، قرار است در این سفر موافقتنامه‌های ابتدایی به ارزش ۲۹ میلیارد دالر به امضا برسند.

در این سفر، شی در نشست همکاری‌های چین و کشورهای خلیج فارس نیز شرکت خواهد کرد که در آن رهبران کشورهای عربستان، امارات متحده عربی، قطر، بحرین، کویت و عمان شرکت خواهند داشت.

چین، بزرگترین مصرف‌کننده انرژی در جهان، یکی از شرکای تجاری عمده کشورهای خلیج فارس به حساب می‌آید. اما، تصور می‌شود که این سفر در راستای توسعه روابط چین با این کشورها، فراتر از حوزه نفت و گاز است.

ریاض می گوید در جریان دیدار شی جین‌پینگ تقویت روابط تجاری و امنیت منطقه‌ای در دستورکار قرار خواهد داشت.

پربازدیدترین‌ها

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد
۱

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد

۲

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۳

جنرال پاکستانی: آینده طالبان به تغییر رفتارش ربط دارد

۴

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۵

امیر پنهان قندهار؛ نگاهی به زندگی رهبر طالبان