• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جایزه حقوق بشر شورای وکلای دادگستری اسپانیا به فوزیه کوفی اهدا شد

۲۵ قوس ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

شورای وکلای دادگستری اسپانیا اعلام کرد جایزه حقوق بشر این نهاد امسال در بخش «مردم» به فوزیه کوفی، عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان اهدا شده است. خانم کوفی در مراسم اهدای این جایزه گفت: «من این جایزه را به نمایندگی از زنان افغانستان که در یک زندان باز زندگی می‌کنند، می‌پذیرم.»

فوزیه کوفی، با اشاره به وضعیت زنان در حاکمیت طالبان افزود:‌ «آیا می‌توانید برای یک لحظه تصور کنید که وقتی نمی‌توانید بدون یک همراه مرد از خانه خارج شوید، زندگی چگونه است؟»

شورای وکلای دادگستری اسپانیا همچنین، جایزه حقوق بشر این نهاد در بخش «رسانه» را به میکل آیستاران، روزنامه‌نگار اسپانیایی به دلیل پوشش او از درگیری‌ها در خاورمیانه و اوکراین اهدا کرده است.

همچنین، جایزه دیگر این نهاد به نام «ناچو د لا ماتا» به پاکو سولانز، وکیل اهل والنسیا تعلق گرفته است. آقای سولانز به دلیل دفاع از حقوق مهاجران و کار به نفع «محروم‌ترین کودکان» مستحق این جایزه شناخته شده است.

در کنار این‌ها،‌ جایزه‌ای از سوی شورای وکلای دادگستری اسپانیا به پایگاه هوایی اردوز اسپاینا، به دلیل همکاری در روند تخلیه افغان‌ها پس از سقوط افغانستان به دست طالبان، اهدا شده است.

100%

پربازدیدترین‌ها

سه گل، سه امتیاز و صعود به نیمه‌نهایی؛ نمایش درخشان فوتسال افغانستان مقابل پرو
۱

سه گل، سه امتیاز و صعود به نیمه‌نهایی؛ نمایش درخشان فوتسال افغانستان مقابل پرو

۲
تماس با پاکستان

چرا هبت‌الله در برابر تنش‌های طالبان و پاکستان سکوت کرده است؟

۳

عذرخواهی اینفانتینو بی‌نتیجه ماند؛ انگلستان و آلمان خواهان تغییرات اساسی در فیفا شدند

۴

سخنان منسوب به رهبر طالبان درباره علم؛ موضوع آموزش دختران بازهم نادیده گرفته شد

۵

سازمان همکاری شانگهای: حکومت فراگیر تنها راه صلح پایدار در افغانستان است