دست‌کم هفت نفر در ناآرامی‌های پرو کشته شدند

مقامات پرو اعلام کردند که دست‌کم هفت نفر در درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان در این کشور کشته شده‌اند. حامیان پدرو کاستیو، رئیس‌جمهور مخلوع پرو در اعتراض به زندانی شدن او برای دومین هفته به خیابان آمده‌اند. در همین حال زمان بازداشت آقای کاستیو تا ۱۸ ماه افزایش یافته است.

یک هیئت قضایی در دیوان عالی پرو حکم تمدید بازداشت برای کاستیو را صادر کرد زیرا دادستان به تحقیقات در مورد اتهامات جنایی علیه وی ادامه می‌دهد.

پس از علنی شدن تصمیم کاستیو برای لغو کنگره این کشور، او به شورش و توطئه متهم شده است. قاضی دیوان عالی که ریاست هیئت را برعهده داشت، گفت در صورت آزادی او احتمال داشت فرار کند.

آقای کاستیو همه اتهامات را رد کرده و گفته است که رئیس جمهور قانونی کشور باقی می‌ماند.

معترضان در خارج از زندانی که او در آنجا بازداشت شده است تجمع کردند و بنرهایی را در دست داشتند که در آن از دینا بولوارته، رئیس جمهور جدید انتقاد کردند و خواستار تعطیلی کنگره شدند.

معترضان همچنان خواستار بازگرداندن پدرو کاستیو به کرسی ریاست جمهوری هستند.