• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع:طالبان در غور دستور داده کارمندان دولتی معاش یک ماهه خود را برای ترمیم جاده بپردازند

۱۸ جدی ۱۴۰۱، ۰۱:۰۱ (‎+۰ گرینویچ)

منابع می‌گویند مولوی احمد شاه دین‌دوست، والی طالبان در غور دستور داده است تا همه کارمندان دولتی معاش یک ماهه خود را برای ترمیم شاهراه غور - هرات بپردازند. به گفته منابع، والی طالبان این تصمیم را روز چهارشنبه هفته گذشته در جلسه اداری اعلام کرده است.

تعداد کارمندان نهادهای دولتی در ولایت غور و همچنین مجموع معاش یک ماهه آنها مشخص نیست.

پارسال، شهرداری طالبان در غور برای بازسازی پل کمنج که طالبان آن را در سال ۱۳۹۹ با انفجار بمب تخریب کرده بود، از دکانداران شهر فیروزکوه و رانندگان پول جمع‌آوری کردند. این پل در منطقه درۀ بیدان در شاهراه هرات – غور موقعیت دارد. طالبان برای بازسازی این آن، از دکانداران و رانندگان از پنج تا ده هزار افغانی پول نقد جمع‌آوری کردند. اما در بهار سال جاری، والی طالبان در غور گفت که این پل با هزینه دو و نیم میلیون افغانی از بودجه وزارت فواید عامه بازسازی شده است.

در ماه سنبله سال جاری، ریاست زراعت طالبان در غور گفت که چند کیلومتر جاده را در ولسوالی دولینه این ولایت در بدل گندم ترمیم کرده‌اند.

غور از جمله ولایت‌های نسبتاً محروم افغانستان است. طبق گزارش‌ها، مرکز این ولایت تنها در حدود دوازده کیلومتر جاده اسفالت دارد.

قبل از سقوط حکومت پیشین افغانستان، شهروندان غور در اعتراض به عدم توجه حکومت مرکزی برای ساخت شاهراه‌ها و برق این ولایت همه ادارات دولتی را بستند. آن زمان، غلام ناصر خاضع، والی سابق غور پس از اعتراضات مردمی گفت که کار ساخت ۴۰ کیلومتر شاهراه مرکزی غور -کابل آغاز می‌شود. با تسلط طالبان، روند ساخت این شاهراه متوقف شد.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۴

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود

۵

خانه‌های برخی مقام‌های پیشین به دستور هبت‌الله تخلیه می‌شوند