• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده سازمان ملل: در مواجهه با نقض حقوق زنان توسط طالبان، اتحاد در شورای امنیت ضروری است

۲۴ جدی ۱۴۰۱، ۰۰:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان از اعضای شورای امنیت این سازمان خواسته است که در مواجهه با سیاست‌های زن‌ستیزانه طالبان متحد شوند. رزا اوتونبایوا در یک نشست خصوصی با نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت گفته که فرمان‌های اخیر طالبان درباره زنان، همگی "نقض شدید حقوق اساسی" است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران گفت که طالبان پس از تسلط بر افغانستان، در مورد نقشی که زنان در کشور تحت حاکمیت بنیادگرای خود ایفا خواهند کرد، "ضمانت‌های متناقضی" داده‌اند.

به دنبال ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی یا سایر مشاغل بخش کمک‌رسانی در ماه گذشته، بسیاری از سازمان‌های غیردولتی فعالیت‌های امدادی خود را متوقف کردند، به این دلیل که توزیع کمک‌ها و عملیات کارکنان بدون مشارکت زنان محلی غیرممکن است.

ایالات متحده نیز از شورای امنیت سازمان ملل خواسته با صدور قطعنامه‌ای از طالبان بخواهد فورا تصمیم‌های اخیرش را درباره کار و آموزش زنان و دختران لغو کند.

روز جمعه یازده عضو شورای امنیت سازمان ملل از جمله امریکا، بریتانیا و فرانسه با صدور بیانیه‌ای خواهان پایان «اقدامات ظالمانه» طالبان در قبال زنان و دختران افغان شدند.

پربازدیدترین‌ها

مجاهد می‌گوید کمک‌های خارجی «آزادی و اراده» طالبان را محدود می‌کند
۱

مجاهد می‌گوید کمک‌های خارجی «آزادی و اراده» طالبان را محدود می‌کند

۲

مجاهد از تلاش رهبر پیشین طالبان برای مذاکره با داعش پرده برداشت

۳

بازداشت زنان در کابل؛ وزیر عدلیه پیشین از مردم خواست در برابر بازداشت زنان سکوت نکنند

۴

پناهجوی افغان به قتل مردی در لندن اعتراف کرد

۵

کانادا می‌گوید به دنبال 'ائتلافی ویژه' با اتحادیه اروپاست نه عضویت