• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر خارجه ایران می‌گوید جلوگیری طالبان از آموزش دختران، در تعارض با آموزه‌های اسلامی است

۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱ (‎+۰ گرینویچ)

وزیر خارجه ایران می‌گوید محروم کردن زنان و دختران از تحصیل توسط طالبان، خلاف آموزه‌های اسلامی است. امیر عبداللهیان همچنین بر ایجاد دولت فراگیر در افغانستان تاکید کرده و گفته است که این کار می‌تواند تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی، آوارگان و قاچاق مواد مخدر در منطقه را کاهش دهد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، این اظهارات را روز سه‌شنبه ۴ دلو در نشست شورای وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در پایتختت اوزبیکستان بیان کرد.

آقای عبداللهیان افزود که ایران از کشورهایی‌ست که نقش اصلی را در طراحی و تصویب «سیاست حمایتی اکو برای افغانستان» داشته است و از ضرورت و اجرای آن حمایت می‌کند. او گفت:‌ «این حمایت علاوه بر کمک‌های دوجانبه برای رفع مشکلات مردم نجیب افغانستان و جلوگیری از بحران‌های انسانی می‌باشد.»

سازمان همکاری اقتصادی یا اکو شامل کشورهای افغانستان،‌ ایران، ترکیه و پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، اوزبیکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان است.

پربازدیدترین‌ها

۴۳ کشور «سرکوب نظام‌مند» زنان و دختران افغانستان توسط طالبان را محکوم کردند
۱

۴۳ کشور «سرکوب نظام‌مند» زنان و دختران افغانستان توسط طالبان را محکوم کردند

۲

مرد افغان در هامبورگ همسرش را کشت و خود را به پولیس تسلیم کرد

۳
اختصاصی

استرالیا "قاطعانه" پرونده طالبان را در دیوان بین‌المللی دادگستری دنبال می‌کند

۴

دو چهره افغانستان؛ میلیون‌ها فقیر در سایه میلیونرها

۵

چه چیزی پای مقام‌های امنیتی منطقه را به کابل کشاند؟