• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی طالبان: از معدن قشقری ولایت سرپل، روزانه ۲۰۰ تُن نفت خالص استخراج می‌شود

۱۵ دلو ۱۴۰۱، ۱۳:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)

سخنگوی طالبان می‌گوید که از معدن قشقری ولایت سرپل، روزانه ۲۰۰ تُن نفت خالص استخراج می‌شود. ذبیح‌الله مجاهد در توییتی نوشت که طالبان از این معدن، روزانه نزدیک به ۱۳۰ هزار دالر درآمد دارند.

طالبان ۱۹ حمل ۱۴۰۱ کار استخراج این معدن را آغاز کردند. شهاب الدین دلاور، وزیر نفت و معادن طالبان در افتتاح معدن قشقری گفته بود که عواید این معدن در بازسازی افغانستان مصرف خواهد شد و اولویت هم ولایت سرپل است.

در سرپل و فاریاب سه معدن نفت به نام‌های "قشقری"، "بازار کمی" و "زمردسای" ثبت شده است. ذخایر این حوزه نفتی حدود ۸۷ میلیون بشکه تخمین زده شده است.

وزارت معادن و پترولیم طالبان همچنین ۱۵ جدی ۱۴۰۱، قرارداد استخراج نفت حوزه آمو دریا را که توسط حکومت پیشین در سال ۱۳۹۰ با یک شرکت چینی امضا شده بود، دوباره برای ۲۵ سال امضاء کرد.

شهاب‌الدین دلاور، وزیر معادن طالبان در آن زمان گفت که شرکت چینی "CPEIC" با امضای این قرارداد، ۱۵۰ میلیون دالر در سال اول و ۵۴۰ میلیون دالر در سه سال در بخش اکتشاف و استخراج معادن سرپل، فاریاب و‌ جوزجان سرمایه‌گذاری می‌کند.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۳

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۴

سهم نامشخص زنان؛ طالبان روند استخدام حدود پنج هزار کارمند صحی را آغاز کرد

۵

کودکانی که به خاطر سیاست «محرم» طالبان پشت درمانگاه جان می‌دهند