وزیر ایالتی بلوچستان به دنبال پیدا شدن ۳ جسد از نزدیک خانه‌اش، داشتن زندان شخصی را رد کرد

پس از پیدا شدن جسد یک زن با دو پسرش از چاهی در نزدیک خانه سردار عبدالرحمان کیتران، وزیر اطلاعات و ساخت و ساز ایالت بلوچستان پاکستان، او رد کرد که زندان شخصی دارد. قبلا گزارش شده بود که سردار کیتران یک زن با هفت فرزندش را در زندان شخصی، در خانه‌اش حبس کرده است.

شام گذشته جسد تیرباران‌شده گیران ناز و دو پسرش از داخل چاهی که در نزدیک خانه شخصی سردار کیتران در منطقه بارکان قرار دارد پیدا شد. شوهر گیران ناز سه سال پیش ادعا کرده بود که زنش همراه با یک دختر و شش پسرش در زندان شخصی سردار کیتران، وزیر ایالتی بلوچستان، در بند است.

سیاستمداران مخالف سردار کیتران نیز این موضوع را با رسانه‌ها و ادارات دولتی در میان گذاشتند، اما حکومت پاکستان هیچ اقدامی نکرد.

قبل از اینکه گیران ناز کشته شود، ویدیویی از او به رسانه‌ها درز کرد که در آن قرآنی در دست دارد و به آن قسم می‌خورد که همراه با فرزندانش در زندان شخصی کیتران است و خود و دخترش همه روزه مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. او در این ویدیو از حکومت خواست تا برای رهایی‌اش اقدام کند.

پولیس تایید کرد اجساد از نزدیک خانه سردار کیتران پیدا شده‌اند اما گفت که هیچ شکایتی بدلیل کشته شدن گیران ناز و فرزندانش توسط سردار کیتران ثبت نکرده است.

سردار کیتران به روزنامه دان گفت که او در زندانی کردن و کشتن خانواده گیران ناز نقشی ندارد و تمام این‌ها نقشه پسرش است. سردار کیتران با پسرش سردار انعام کیتران دشمنی دارد و علت زندانی کردن گیران و فرزندانش نیز این است که شوهر گیران ناز در محکمه به نفع او شهادت نداد.