پیشنهاد مقام چینی: زنان مجرد برای جلوگیری از کاهش نرخ تولد، تخمک‌های خود را منجمد کنند

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

به دنبال انتشار آمار نگران کننده رسمی در مورد کاهش نرخ تولد در چین، یک مقام سیاسی در این کشور گفت که حکومت با برداشتن ممنوعیت، به زنان مجرد اجازه دهد تا تخمک‌های خود را برای باروری در آینده منجمد کنند.

جمعیت چین سال گذشته برای اولین بار در شش دهه گذشته کاهش را نشان داد.

لو ویینگ به روزنامه چینی گلوبال تایمز گفت که درمان ناباروری به مزایای بیمه سلامت عمومی افزوده شود.

لو که خودش یک پزشک باروری در ایالت جنوبی هاینان چین است، به این نظر است که منجمد کردن تخمک‌ها به زنان مجرد این امکان را می‌دهد که بعداً برای باروری از آن استفاده کنند.

در حال حاضر درمان‌های باروری مانند لقاح مصنوعی و انجماد تخمک برای زنان مجرد در چین ممنوع است. حکومت سعی می‌کند با مشوق‌های چون مرخصی زایمان، مزایای مالی و مالیاتی زوج‌ها را برای بچه‌دار شدن تشویق کند.

بر اساس معیارهای جهانی، نرخ پایدار جمعیت ۲.۱ است. یعنی هر زوج باید ۲.۱ کودک به دنیا بیاورد تا سطح جمعیت فعلی حفظ شود و از پیرشدن جمعیت که هزینه های مالی سنگینی برای اقتصاد دولت دارد، جلوگیری شود.

اما، در سال ۲۰۲۲ در چین این نرخ ۱.۱۸ بود که خیلی پایین‌تر از معیار جهانی است. هرچند حکومت چین نرخ زاد و ولد در این کشور در سال ۲۰۲۲ را به صورت رسمی اعلام نکرده است.

رکود جمعیتی چین نتیجه سیاست‌ تک فرزندی این کشور است که بین سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۵ اعمال شد. هزینه‌های بالای آموزش و زندگی نیز بر فرزند‌آوری کمتر بی‌تاثیر نبوده است.

پربیننده‌ترین‌ها

خبرها
جهان‌نما
خبرها

رادیو

وقت روایت شماست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما
ارسال کنید