• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حزب جمعیت اسلامی: مسائل سیاسی باید از طریق گفتگوی سازنده زیر نظر سازمان ملل حل شود

۱۱ حوت ۱۴۰۱، ۰۹:۲۶ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

شاخه حزب جمعیت اسلامی به رهبری عطامحمد نور به مناسبت سومین سال امضای توافق‌نامه دوحه می‌گوید مسائل سیاسی افغانستان باید از طریق گفتگوی سازنده، زیر نظر سازمان ملل و با حضور همه طرف‌های موثر سیاسی حل شود. در اعلامیه این حزب آمده است که توافق‌نامه دوحه یک اشتباه بزرگ سیاسی بود.

عطامحمد نور اعلامیه حزب جمعیت اسلامی افغانستان را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرده است.

این حزب افزوده که افغانستان در حال حاضر به انزوای کامل بین‌المللی رفته و حاکمیت مشروع ندارد.

حزب جمعیت اسلامی افغانستان ابراز امیدواری کرده که «جامعه جهانی با وقوف کامل از خطر گسترش تروریسم از افغاستانِ زیر سلطهٔ طالبان، برای حفاظت از امنیت شهروندان جهان، به‌جای تعامل خوش باورانه با گروه طالبان، رویکرد آینده نگرانه توأم با احترام به ارادهٔ مردم افغانستان را در پیش گیرند.»

صلاح‌الدین ربانی، رهبر حزب جمعیت اسلامی نیز دیروز به مناسبت سومین سال توافق‌نامه دوحه، گفت که این توافق‌نامه تنها در خدمت قدرت بخشیدن به یک گروه افراطی قرار گرفت. آقای ربانی گفته است که طالبان از ایجاد وحدت ملی، صلح پایدار و ثبات در افغانستان عاجز است.

توافق‌نامه دوحه در ۲۹ فبروری ۲۰۲۰ میان زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا در امور صلح افغانستان و ملا عبدالغنی برادر، معاون کنونی رئیس‌الوزرای طالبان در پایتخت قطر به امضاء رسید.
طالبان روز گذشته در کابل از سومین سالگرد امضای این توافق‌نامه تجلیل کردند. مقام‌های این گروه، توافق‌نامه دوحه را دستاورد بزرگ خواندند.


پربازدیدترین‌ها

واکنش دولت امریکا به انفجار در مکتب دشت برچی کابل
۱

واکنش دولت امریکا به انفجار در مکتب دشت برچی کابل

۲

طالبان از مردم نسی بدخشان خواست شکایت‌های خود از جمعه‌خان فاتح را ارائه کنند

۳

رئیس امنیت ملی پیشین: نیروی هوایی طالبان در حال از بین رفتن است

۴

جبهه مقاومت از ملل متحد خواست درباره بی‌حرمتی طالبان به پیکر حسیب پنجشیری تحقیق کند

۵

یک آموزگار در کابل: طالبان بر اهداف قومی نقاب دینی زده است