• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس‌جمهور چین هفته آینده به روسیه می‌رود

۲۶ حوت ۱۴۰۱، ۰۸:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت خارجه چین روز جمعه اعلام کرد که قرار است شی جین پینگ، رئيس‌جمهور این کشور هفته آینده به روسیه سفر کند. کرملین نیز در بیانیه‌ای گفته است که در این دیدار، مقام‌های چین و روسیه درباره توسعه بیشتر روابط و همکاری استراتژیک بین دو کشور گفت‌وگو خواهند کرد.

قرار است سفر رئیس‌جمهور چین به روسیه از ۲۰ تا ۲۲ مارچ صورت گیرد.

روسیه‌ همچنین گفته است که برخی اسناد مهم دوجانبه نیاز میان بیجنیگ و مسکو امضا خواهند شد.

این سفر به دعوت ولادیمیر پوتین، رئيس‌جمهور روسیه صورت می‌گیرد.

این اولین سفر شی جین پینگ به مسکو پس از حمله روسیه به اوکراین است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

پایگاه خبری سیمافور: گروه واگنر حضور نظامیان افغان در بین نیروهایش در اوکراین را تایید کرد

۲۶ حوت ۱۴۰۱، ۰۱:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

یوگنی پریگوژین، متحد پوتین و رئیس شرکت واگنر به سمافور گفت که «تعداد اندک» نیروهای نظامی پیشین افغان را برای جنگ در اوکراین جذب کرده که در واحد توپخانه گماشته شده‌اند. در عین حال، یکی از نیروهای قطعات خاص افغان به این وبسایت گفت که شماری از آنان می‌خواهند برای اوکراین بجنگند.

واگنر یک شرکت خصوصی نظامی روسی است که در کنار ارتش روسیه در اوکراین می جنگد. این شرکت جنگجویان، از جمله زندانیان روسی، را اجیر کرده و به جبهات جنگ در اوکراین فرستاده است.

افغانستان اینترنشنال در ماه عقرب امسال افشا کرد که روسیه به کمک جمهوری اسلامی ایران در پی استخدام نیروهای امنیتی حکومت پیشین است که توسط امریکایی‌ها آموزش دیده بودند و به ایران پناهنده شده‌اند. به این نیروها وعده شهروندی روسیه و معاش خوب در ازای جنگ در اوکراین داده شده بود.

هنوز مشخص نیست که جنگجویان افغان که برای شرکت واگنر می‌جنگند از ایران استخدام شده‌اند یا جای دیگر. سمافور نوشت که واگنر تلاش دارد تا جنگجویانی را از کابل استخدام کند.

سمافور قبلا گزارش داده بود که صدها جنگجوی نخبه افغان برای جنگیدن در کنار نیروهای اوکراینی اعلام آمادگی کرده‌اند اما اوکراین از پذیرفتن آن‌ها سر باز زده است.

به نقل از این رسانه، تا کنون بیش از ۳۰۰ نظامی افغان از طریق یک وبسایت خصوصی که جنگجویان خارجی را برای کمک به نیروهای اوکراینی ثبت نام می‌کند، درخواست داده‌اند. از این میان، ۱۵۰ نفرشان قبلا عضو قطعات خاص ارتش افغانستان بودند.

در مورد استخدام نکردن افغان‌ها توسط اوکراین، یک منبع نزدیک به حکومت اوکراین گفته است که این کشور از نفوذ جاسوسان نگران است.

هیات سازمان همکاری اسلامی برای توضیح مجاز بودن کار و آموزش زنان به طالبان، به کابل می‌آید

۲۵ حوت ۱۴۰۱، ۲۰:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

دبیر کل سازمان همکاری اسلامی پنجشنبه در جلسه شورای وزیران خارجه این سازمان گفت که تیم بزرگی از علمای مذهبی را برای گفتگو با طالبان در مورد موضع اسلام در رابطه به کار و آموزش زنان به افغانستان اعزام می‌کند. این تیم با هماهنگی اکادمی بین‌المللی فقه اسلامی به افغانستان می‌رود.

حسین ابراهیم طاها گفت که طارق بخیت، نماینده ویژه‌اش برای افغانستان هفته گذشته در کابل و قندهار با مقامات رسمی طالبان دیدار کرده و پیام اعضای سازمان همکاری اسلامی را به آنان رسانده است. طارق بخیت در مورد آموزش دختران، کار زنان و کمک‌های بشردوستانه با طالبان گفتگو کرده است.

مقامات طالبان بار دیگر موضع قبلی خود را تکرار کرده و به نماینده سازمان همکاری اسلامی گفته است که آموزش زنان تا فراهم شدن شرایط مناسب منع است.

ابراهیم طاها بر تعهد کلی سازمان برای حمایت از حق آموزش و کار زنان در پرتو اصول اسلامی پافشاری کرد.

سازمان همکاری اسلامی قبلا ممنوعیت کار و آموزش زنان توسط طالبان را محکوم کرده و آن را ناامیدکننده خوانده است. این سازمان بارها از طالبان خواسته است تا در سیاست‌هایش در مورد زنان تجدیدنظر کند.

فرمانده سنتکام: داعش در چند ماه آینده قادر به حمله به منافع کشورهای غربی خواهد بود

۲۵ حوت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

جنرال مایکل کوریلا، فرمانده نیروهای امریکایی در خاورمیانه، پنجشنبه گفت که داعش در افغانستان در کمتر از ۶ ماه دیگر می‌تواند منافع امریکا یا دیگر کشورهای غربی را مورد هدف قرار دهد. او به سنای امریکا گفت که توانایی داعش برای «عملیات بیرونی» در آسیا و اروپا سریعاً در حال گسترش است.

بنا به ارزیابی این نظامی بلندپایه، داعش در آینده نزدیک قادر به انجام حملات تروریستی در خاک امریکا نخواهد بود. اما گفت که صدها شهروند امریکا در بیرون از کشور در معرض حملات این گروه قرار دارد.

مقامات ملکی و نظامی امریکا پس از خروج از افغانستان گفته بودند که ایالات متحده از راه دور توانایی حمله بر گروه‌‌های تروریستی در افغانستان را دارد.

با این که جنرال کوریلا در مورد قدرتمند شدن حضور داعش در افغانستان هشدار داد اما در عین حال اذعان کرد که امریکا پس از خروج، به ندرت علیه گروه‌های تروریستی در افغانستان دست به حمله زده است.


کوریلا در نشست کمیته نیروهای مسلح سنای امریکا اعتراف کرد که توانایی استخباراتی امریکا در افغانستان پس از خروج نیروهایش به شدت کاهش یافته است. با این حال، او ابراز امیدواری کرد که با سرمایه‌گذاری بر افزایش توان فناوری‌های تجسس از ارتفاعات بلند، مانند پهپاد‌ها که برای روزها و هفته‌ها بتوانند مناطقی را زیر نظر داشته باشند، این خلا اطلاعاتی را می‌توان جبران کرد.

او گفت: «در حال حاضر، ۸۰ درصد وقت من صرف جمع آوری [اطلاعات] از ارتفاعات بالا در منطقه می‌شود.»

دستور وزارت امر به معروف طالبان به آرایشگا‌ه‌ها: مشتری قبل از آرایش وضو داشته باشد

۲۵ حوت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت امر به معروف طالبان در اطلاعیه‌ای از آرایشگا‌ه‌های زنانه خواسته که مشتریان‌شان قبل از آرایش وضو بگیرند و مواد آرایشی باطل‌کننده وضو استفاده نکنند. این وزارت به آرایشگاه‌ها دستور داده که برای وضو و نماز جای مشخص داشته باشند و در وقت نماز نیز دکان‌های خود را بسته کنند.

طالبان این محدودیت‌های جدید برای آرایشگا‌ها را تحت عنوان طرزالعمل ۱۱ ماده‌ای تهیه و از ریاست پیشه‌وران خواسته است که در توزیع آن در تمام ولایت‌ها همکاری کند.

نسخه از این مکتوب در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته است. در این مکتوب آمده است که آرایشگاه‌ها دوربین امنیتی نصب کنند و آرایشگرها اجازه ندارند برای آرایش‌گری به خانه مشتریان برود.

عبدالطیف صالحی، سخنگوی ریاست پیشه‌وران در گفتگو با رسانه‌ها این مکتوب را تایید کرده است، اما منابع به افغانستان اینرتشنال گفتند که که پس از گفتگوی او با رسانه ها، طالبان آقای صالحی را تحت فشار قرار داده است.

وزیر خارجه عربستان سعودی بر تامین ثبات در افغانستان تاکید کرد

۲۵ حوت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ (‎+۰ گرینویچ)

وزیر خارجه عربستان سعودی در چهل‌و‌نهمین نشست شورای وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی بر ثبات در افغانستان تاکید کرد. فیصل بن فرحان از گروه طالبان هم خواست که با جناح‌های مختلف افغانستان کنار آید. او همچنین خبر داد که ریاض آماده میزبانی از کنفرانس بین‌المللی زنان در اسلام است.

چهل‌و‌نهمین نشست شورای وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی برای دو روز (۲۵ و ۲۶ حوت) در پایتخت موریتانی برگزار شده است.

افغانستان از جمله موضوعات گفتگوی این نشست دو روزه است.

وزیر خارجه عربستان سعودی یادآوری کرد که کشورش تاکنون ۳۰ میلیون دالر به صندوق امانت بشردوستانه سازمان همکاری اسلامی برای افغانستان کمک کرده است.

فیصل بن فرحان تصریح کرد که عربستان سعودی به حمایت خود از نیازهای بشردوستانه و توسعه جهان اسلام ادامه می‌دهد.

سازمان همکاری اسلامی پس از به قدرت رسیدن طالبان و افزایش فقر در افغانستان، صندوق امانت بشردوستانه برای افغانستان ایجاد کرد.

دفتر این سازمان هم برای رسیدگی به امور بشردوستانه در افغانستان در کابل فعالانه کار می‌کند.

بسیاری از کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با انتقاد از منع تحصیل و کار دختران در افغانستان، از طالبان خواسته‌اند که به حقوق زنان احترام بگذارد.

وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست امروز وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی گفت که کشورش می‌خواهد به منظور نشان دادن حقوق تضمین شده توسط شریعت و تایید نقش فعال زنان در جامعه کنفرانس بین‌المللی زنان در اسلام را میزبانی کند.