• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سنگاپور یک شهروند مالیزیایی را به جرم قاچاق مواد مخدر اعدام کرد

۵ ثور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

سنگاپور یک مرد مالیزیایی را به جرم دست داشتن در قاچاق مواد مخدر به این کشور اعدام کرد. به گزارش آسوشیتدپرس، پس از آن که دادگاه اعتراض مادر ناگانتران دارمالینگام و درخواست‌های بین‌المللی برای عفو این مرد سی‌وچهارساله را رد کرد، او روز چهارشنبه (۵ ثور) به وقت محلی اعدام شد.

دارمالینگام یک دهه پیش به اتهام قاچاق ۴۳ گرام هروئین محکوم به اعدام شد، ولی خانواده او و فعالان حقوق بشر معتقدند که اسناد و شواهدی برای صدور چنین حکمی وجود نداشته است.

سارمیلا دارمالینگام، خواهر او گفته است که به عملکرد سنگاپور در این مورد نمره صفر می‌دهد. مخالفان اعدام ناگانتران گفته‌اند که او نارسایی ذهنی داشت و اعدام یک معلول ذهنی مطابق قوانین بین‌المللی ممنوع است.

دادگاه براساس شهادت پزشکان گفته که ناگانتران معلول ذهنی نبود و عملکرد خود را در زمان ارتکاب جرم می‌دانست.

مایا فوآ، مدیر سازمان غیردولتی رپریو گفته که «نام ناگانتران دارمالینگام در تاریخ به عنوان قربانی یک تخلف غم‌انگیز باقی خواهد ماند.»

تصاویری که رویترز سنگاپور مخابره کرده، نشان می‌دهد که شمار قابل توجهی از معترضان و اعضای خانواده دارمالینگام صبح زود، پیش از طلوع خورشید چهارشنبه به وقت محلی تجمع کردند و عکس‌های او را به دست گرفتند.

در روزهای اخیر شماری از فعالان حقوق بشر و خانواده ناگانتران نامه‌هایی به حلیمه یعقوب، رئیس‌جمهور سنگاپور نوشتند و خواستار عفو او شدند.

با همه این حال، اعدام ناگانتران دارمالینگام طبق برنامه پیش رفت و او در زندان چانگی سنگاپور اعدام شد و بار دیگر توجه جهانی را به موضوع اعدام جلب کرد.

سنگاپور علیه قاچاق مواد مخدر قوانین سختگیرانه‌ای دارد و مقام‌های این کشور گفته‌اند که برای محافظت از جامعه در برابر زیان‌های مواد مخدر، اجرای چنین قوانینی ضروری است.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۳

سهم نامشخص زنان؛ طالبان روند استخدام حدود پنج هزار کارمند صحی را آغاز کرد

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کودکانی که به خاطر سیاست «محرم» طالبان پشت درمانگاه جان می‌دهند