سازمان ملل: نفرتپراکنی در فضای مجازی میتواند منجر به تعدی و خشونت در زندگی واقعی شود
سازمان ملل ضمن هشدار در مورد تاثیرات نفرتپراکنی در فضای مجازی بر زندگی واقعی، برای مقابله با این پدیده شیوههای را پیشنهاد کرده است. این سازمان گفته که پیش از نشر یک مطلب، باید اطلاعات راستیآزمایی شود و توصیه کرده که در برابر مطالب تنفرآمیز، واکنشها قاطعانه و منطقی باشد.
سازمان ملل در مطلبی که روز دوشنبه منتشر کرد نوشت که در فضای مجازی اطلاعات نادرست و مضر و نفرتانگیز یک امر معمول است، اما برای شناسایی و تفکیک اطلاعات درست و نادرست، استفاده از منابع معتبر و موتورهای جستجو و ابزارهای راستیآزمایی مهم است.
در ادامه این مطلب آمده که با نشر پیامهای مثبت در دفاع از افرادی که در معرض نفرت قرار گرفتهاند، میتوان مدارا و برابری و حقیقت را گسترش داد و نفرت را تضعیف کرد.
سازمان مموضعگیری عمومی و همبستگی نسبت به افرادی که در معرض نفرت قرار گرفتهاند، نشان دهنده مسئولیت هر فرد در طرد نفرت است.
در این مطلب آمده که برخی پلتفرمها و قوانینی برای فضای مجازی وجود دارد که به کاربران اجازه میدهد تا پیامهای نفرتانگیز را به مدیران و ناظران گزارش دهند.
سازمان گفته که با آگاهی از این دستورالعمل ها و قوانین، میتوان موارد مهم همچون تحریک به خشونت، آزار و اذیت و یا تهدید را به سازمانهای مرتبط گزارش داد.
افزایش آگاهی در مورد سخنان آنلاین و آفلاین نفرتانگیز و شریک ساختن منابع آموزشی آن به خانواده و دوستان یکی دیگر از توصیههایی سازمان ملل است.
عضویت در یک سازمان غیر دولتی و یا جامعه مدنی که علیه موضوعات نفرتآمیز کار میکنند نیز پیشنهاد مطرح شده توسط سازمان ملل در این گزارش است.