در محفل بزرگداشت مسعود در پارلمان بریتانیا، شرکتکنندگان خواهان اتحاد در برابر طالبان شدند
شماری از اعضای پارلمان بریتانیا و افغانها در این کشور در محفل بزرگداشت از احمد شاه مسعود، فرمانده سابق جهادی از جامعه جهانی خواستند دست از حمایت از «طالبان زنستیز» بردارد. شرکتکنندگان همچنین خواهان اتحاد سیاسی برای مبارزه مشترک با طالبان شدند.
این محفل بزرگداشت روز چهارشنبه به ابتکار اتحادیه افغانها در گلاسگو، در پارلمان بریتانیا برگزار شد.
در این نشست که برخی از مقامهای حکومت پیشین، فعالان مدنی افغانستان و همچنین افغانهای مقیم بریتانیا هم شرکت داشتند، اشتراک کنندگان درباره کارکردهای احمدشاه مسعود، فرمانده پیشین ضد طالبان صحبت کردند.
در این محفل بر اهمیت «مقاومت مدنی و سیاسی» در برابر طالبان تاکید شد و از جامعه جهانی خواسته شد دست از «حمایت تروریستان زنستیز» بردارد.
احمد مسعود، فرزند احمد شاه مسعود، اکنون به یکی از محورهای مقاومت مسلحانه در برابر طالبان تبدیل شده است. احمد مسعود رهبری جبهه مقاومت ملی را در دست دارد که اکنون یکی از معدود گروههای مسلح در افغانستان است که از بدو تسلط طالبان بر این کشور، در برابر آن وارد جنگ شده است.
این جبهه باوجود تلفات سنگین و از دست دادن برخی از برجستهترین فرماندهانش، همچنان به مقاومت ادامه داده است.