• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده وزارت خارجه و معاون پارلمان ایالتی آلمان از محل تحصن تمنا پریانی بازدید کردند

۱۸ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۲۲:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

نماینده وزارت خارجه آلمان و معاون پارلمان ایالتی این کشور در نهمین روز اعتصاب غذای تمنا زریاب پریانی از محل تحصن او در شهر کلن بازدید کردند. خواهر تمنا پریانی به افغانستان اینترنشنال گفت آنها خواستار پایان اعتصاب شدند و از خانم پریانی برای سخنرانی در پارلمان ایالتی دعوت کردند.

مقامات آلمان در حالی از محل تحصن خانم پریانی بازدید کردند که او و نظام جلالی روز شنبه ۱۸ سنبله، به‌دلیل بدتر شدن شرایط صحی شان به شفاخانه منتقل شدند.

تمنا زریاب پریانی و نظام جلالی نه روز پیش در اعتراض به سیاست‌های زن ستیزانه طالبان و به منظور به رسمیت‌ شناختن آپارتاید جنسیتی در افغانستان، در شهر کلن آلمان اعتصاب غذا کردند. آقای جلالی اهل ایران است.

زرمینه پریانی، خواهر تمنا زریاب پریانی به افغانستان اینترنشنال گفت که معاون پارلمان ایالت نوردراین–وستفالن از تمنا پریانی برای سخنرانی در پارلمان این ایالت دعوت کرده است.

تمنا زریاب پریانی از زنان معترض افغان است که پس از تسلط طالبان بر افغانستان، با شماری دیگر از دختران در کابل علیه این گروه بارها دست به اعتراض زدند. طالبان او را بازداشت کردند و خانم پریانی پس از رهایی از بند این گروه از افغانستان خارج و به آلمان پناهنده شد.

همزمان، شمار دیگر از فعالان زن افغان در ناوری و پاکستان نیز با خواست مشابه اعتصاب غذا کرده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد
۱

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد

۲

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۳

جنرال پاکستانی: آینده طالبان به تغییر رفتارش ربط دارد

۴

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۵

امیر پنهان قندهار؛ نگاهی به زندگی رهبر طالبان