• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

النصر ٤-٣ الاهلی؛ درخشش رونالدو در مهمترین مسابقه هفته هفتم لیگ حرفه‌ای عربستان

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۲۳:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

امشب تیم‌های الاهلی و النصر در دیدار بزرگ هفته هفتم لیگ حرفه‌ای عربستان مقابل یکدیگر قرار گرفتند. این مسابقه در ورزشگاه الاول پارک ریاض و به میزبانی النصر برگزار شد. این تیم در یک بازی پر هیجان، با درخشش رونالدو و تالیسکا که هر کدام دو گل به ثمر رساندند، در این دیدار پیروز شد.

دیدار بزرگ هفته را رونالدو و یارانش بردند. النصر نیمه اول این مسابقه را با گلهای کریستیانو رونالدو (٤) و اندرسون تالیسکا (١٧ و ٦+٤٥) در برابر تک گل الاهلی که در دقیقه ٣٠ توسط فرانک کسیه به ثمر رسید، سه بر یک پیروز شد.

در دقیقه ٥٠ نیمه دوم، ریاض محرز از روی نقطه پنالتی گل دوم الاهلی را وارد دروازه النصر کرد تا مسابقه سه بر دو شود؛ اما این پایان کار نبود. رونالدو دو دقیقه بعد نتیجه را چهار بر دو کرد تا امیدهای الاهلی کمرنگ شود.

الاهلی درادامه تلاش زیادی انجام داد و در دقیقه ٨٧ توسط فیراس البریکان گل سوم را وارد دروازه النصر کرد؛ اما تا پایان دیگر گلی به ثمر نرسید و النصر در این دیدار پیروز شد.

النصر با این پیروزی خانگی، پانزده امتیازی شد و به خاطر تفاضل گل بهتر، جای الاهلی را در رده پنجم جدول لیگ حرفه‌ای عربستان گرفت.

این تیم از آغاز فصل ٢٤-٢٢٠٣ با دو شکست، هر ٧ مسابقه بعدی خود در تمامی رقابت‌ها را با پیروزی پشت سر گذاشته‌ است. النصر به لطف درخشش کریستیانو رونالدو، سادیو مانه، اندرسون تالیسکا، عبدالرحمن غریب و ستاره‌های دیگرش در ٧ بازی اخیر ٢٧ گل به ثمر رسانده است.

از این ٢٧ گل، ٩ گل سهم رونالدو بوده و سایر گل‌ها را دیگر بازیکنان این وارد دروازه حریفان کرده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ افغانستان، تیمی که برای خبرنگاران نسبت به سایر تیم‌ها متفاوت است

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۲۱:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

آسوشیتد پرس از مراسم اهتزاز بیرق کشورها در محل برگزاری بازی‌های آسیایی هانگژو، از تیم افغانستان به عنوان یک تیم متفاوت نسبت به سایر تیم‌ها یاد کرده که دو تیم به شکل متفاوت در بازی‌ها شرکت کرده‌اند، تیم کاملا مردانه از افغانستان و تیم بانوان که از بیرون به این بازی‌ها آمده‌اند.

این اولین دوره بازی‌های آسیایی پس از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان است که دو تیم ورزشی به شکل بسیار متفاوت به هانگژو آمده‌اند.

آسوشیتد پرس می‌نویسد یکی از این تیم‌ها از افغانستان آمده‌اند که در آنجا زنان توسط طالبان از شرکت در ورزش منع شده‌اند.

این تیم شامل ١٣٠ ورزشکار تماما مرد است که در هفده رشته ورزشی مختلف مثل والیبال، جودو و کشتی در این بازی‌ها شرکت می‌کنند. اطلاعاتی که اتل مشوانی، سخنگوی منصوب شده از سوی طالبان در کمیته ملی المپیک افغانستان در اختیار این خبرگزاری قرار داده است.

در حالی که آمار درست و دقیق ورزشکاران اعزامی از افغانستان به هانگژو، ١٢٨ ورزشکار و هیأت در قالب پانزده رشته ورزشی است که از این جمع، ٨٢ نفر آن ورزشکار و ٤٦ نفر دیگر مربی و هیأت همراه تیم‌ها هستند.

«ای پی» در ادامه می‌نویسد، تیم دیگری که زیر بیرق «سیاه، سرخ و سبز» دولت منتخب که طالبان آن را در سال ٢٠٢١ ساقط کرد رقابت می‌کند، ورزشکاران مهاجر افغان از سراسر جهان است که ١٧ ورزشکار زن نیز عضو آن هستند.

اطلاعاتی که حفیظ الله ولی رحیمی، رئیس کمیته ملی المپیک افغانستان اعلام کرده است. کسی که در حال حاضر از خارج افغانستان فعالیت می‌کند؛ اما تا هنوز توسط بسیاری از کشورها به عنوان نماینده رسمی المپیک افغانستان شناخته می‌شود.

رحیمی گفته است که ورزشکاران به دلیل عشق به ورزش در اینجا حضور دارند: «ما می‌خواهیم ورزش را کاملا از سیاست دور کنیم تا ورزشکاران بتوانند به راحتی و آزاد در داخل و خارج از افغانستان فعالیت کنند.»

هر چند گفته می‌شد که تیم افغانستان کاملا مردانه است؛ اما رحیمی گفت که زنان نیز در راه آمدن به هانگژو هستند.

تیمی شامل یک تیم والیبال که در ایران تمرین می‌کنند، دوچرخه‌سواران که از ایتالیا خواهند آمد و کیمیا یوسفی که از استرالیا در این مسابقات شرکت خواهد کرد.

آسوشیتد پرس ادامه می‌دهد. از زمانی که طالبان در آگست ٢٠٢١ افغانستان را تصرف کردند و نیروهای ائتلاف، امریکا و ناتو از این کشور خارج شدند، با وجودی که ادعا می‌شد آن‌ها (طالبان) در مقایسه با دهه‌ ١٩٩٠ عاقل‌تر شده‌اند؛ اما طالبان اقدامات سختی را در افغانستان اعمال کردند.

آنان زنان را از بسیار زمینه‌های عمومی، مثل رفتن به پارک‌ها، باشگاه‌های ورزشی و کار منع و به آزادی رسانه‌ای محدودیت‌هایی وضع کرده‌اند.

طالبان دختران را از تحصیلات باز داشته و زنان افغان را از کار در سازمان‌های غیر دولتی و محلی منع کرده‌اند.

اقداماتی که منجر به اعتراض‌های بین‌المللی جدی شده، اقتصاد کشور رو به وخامت گذاشته، موجب انزوای افغانستان شده و بحران انسانی را در آنجا تشدید کرده است.

«ای پی» در فرجام این گزارش از قول ولی رحیمی نوشته است که دولت قبلی تلاش کرد تا مشارکت زنان در ورزش افزایش یابد و در آن زمان حضور زنان در مسابقات و میدان‌های ورزشی ٢٠ درصد افزایش یافته بود.

رحیمی گفت: «ما امیدواریم که وضعیت دوباره بهبود یابد، نه تنها در ورزش، بلکه امید ما این است که زنان افغانستان بار دیگر به دانشگاه‌ها و آموزش دسترسی داشته باشند؛ چرا که این حق اولیه و اساسی هر انسان است.»

جولی ارتز، بازیکن تیم ملی زنان امریکا و قهرمان ٢ دوره جام جهانی از فوتبال خداحافظی کرد

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۱۵:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

جولی ارتز، بازیکن تیم ملی فوتبال زنان امریکا که سابقه دو قهرمانی در جام جهانی و کسب دو جایزه بهترین فوتبالیست سال امریکا را دارد، از فوتبال خدا حافظی کرد. او در بازی دوستانه مقابل افریقای جنوبی در سینسیناتی امریکا، شنکاک‌هایش را آویزان کرد.

جولی ارتز یکی از موفق‌ترین بازیکنان امریکا بود و در بازی مقابل افریقای جنوبی که به پیروزی سه بر صفر پیروز امریکا انجامید، برای آخرین بار پیراهن تیم ملی کشورش را پوشید. او در دقیقه ٣٥ نیمه اول تعویض شد و در میان تشویق کر کننده هواداران فوتبال از زمین بیرون رفت.

ارتز پیش از شروع مسابقه و حین برگزاری مراسم خداحافظی برای او، احساساتی شد و اشک ریخت.

او ١٢٢ بار پیراهن تیم ملی فوتبال زنان امریکا را پوشیده و نقش مهمی در موفقیت‌های تیم ملی زنان امریکا داشت. ارتز ابتدا به عنوان مدافع میانی بازی می‌کرد؛ سپس در پست هافبک دفاعی بازی‌های درخشانی انجام داد.

او بعد از المپیک ٢٠٢١، به مدت ١٨ ماه به دلیل مصدومیت و تولد پسرش از فوتبال دور بود؛ اما در جام جهانی ٢٠٢٣ زنان برای تیم ملی امریکا به میدان رفت.

او دو بار در سال‌های ٢٠١٧ و ٢٠١٩ بهترین بازیکن سال امریکا شد. او تنها بازیکنی است که هم جایزه بهترین بازیکن جوان و هم دو بار عنوان بهترین بازیکن زن سال کشورش را برده است.

او که حالا ٣١ ساله است، از سال ٢٠١٣ تا امروز به مدت ده سال عضو تیم ملی فوتبال زنان امریکا بود.

ارتز در سه دوره، هفده بازی در جام جهانی انجام داد که حاصل آن سیزده پیروزی و چهار مساوی است.

او در سال ٢٠١٢ به عنوان مدافع میانی، بازوبند کاپیتانی امریکا را در جام جهانی زنان زیر ٢٠ سال در جاپان به بازو بست و جایزه سوم بهترین بازیکن مسابقات را دریافت کرد.

تیم ملی والیبال بانوان افغانستان در بازی‌های آسیایی هانگژو شرکت می‌کند

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی والیبال بانوان افغانستان، در هماهنگی با کمیته ملی المپیک افغانستان، در بازی‌های آسیایی هانگژو شرکت می‌کند. این تیم از بازیکنان والیبالیست خارج از کشور تشکیل و از چندی پیش تمریناتش را شروع کرده بود. افغانستان در گروه D با تیم‌های جاپان، هانگ کانگ و قزاقستان همگروه است.

در حالی که ورزشکاران زن از افغانستان به بازی‌های آسیایی هانگژو اعزام نشده‌اند، ورزشکاران بانو، در چند رشته ورزشی از جمله والیبال، از خارج کشور در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کنند.

برنامه مسابقات تیم ملی والیبال زنان افغانستان که در گروه D با تیم‌های جاپان، هانگ کانگ و قزاقستان همگروه است، در مرحله گروهی به این ترتیب خواهد بود:

مسابقه اول، ٣٠ سپتمبر با قزاقستان (ساعت ١٩ به وقت محلی)

مسابقه دوم، اول اکتوبر با جاپان (ساعت ١٩ به وقت محلی)

مسابقه سوم، دوم اکتوبر با هانگ کانگ (ساعت ١٩ به وقت محلی)

مسابقات تیم ملی والیبال زنان افغانستان در سالون ورزشی دانشگاه «Cangqian» هانگژو برگزار خواهند شد.

کیمیا یوسفی، دختر ورزشکار افغان پرچمدار افغانستان در افتتاحیه بازی‌های آسیایی خواهد بود

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرنگار اعزامی افغانستان اینترنشنال به هانگژو، قرار است که فردا و در روز افتتاحیه نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی، کیمیا یوسفی، ورزشکار نام آشنای افغانستان پرچمدار این کشور باشد. این در حالی است که از افغانستان هیچ ورزشکار زن به این بازی‌ها فرستاده نشده است.

کیمیا یوسفی از سوی شورای المپیک آسیا و کمیته بین‌المللی المپیک جواز حضور در بازی‌های آسیایی چین را به دست آورده است.

پرچمدار بودن این ورزشکار رشته اتلتیک افغانستان که تجربه حضور در چندین دوره مسابقات مهم بین‌المللی مثل بازی‌های المپیک را دارد، در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی هانگژو، برای کاروان ورزشی افغانستان که از داخل این کشور هیچ ورزشکار زن به این مسابقات اعزام نشده و ورزشکاران زن اجازه حضور در میدان‌های ورزشی را ندارند، برای تمام دنیا جالب است.

قرار است کیمیا یوسفی، با یکی از ورزشکاران مرد پرچمدار باشد که هنوز نام این ورزشکار مشخص نشده است؛ اما گفته می‌شود از بین منصور سروری، خالد هوتک و محسن رضایی یک نفر همراه با کیمیا یوسفی، پرچمدار افغانستان خواهند بود.

تازه از هانگژو؛ کمیته بین‌المللی المپیک اجازه نداد مقام‌های ورزشی طالبان به چین بروند

۳۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرنگار اعزامی افغانستان اینترنشنال به چین و به نقل از مسئولان برگزار کننده بازی‌های آسیایی، کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا، به دلیل عدم اعزام ورزشکاران زن از افغانستان به هانگژو، به مقام‌های ورزش این کشور تحت کنترل طالبان اجازه ورود به چین را ندادند.

کاروان ورزشی افغانستان در مجموع ١٢٨ نفر ورزشکار و هیأت در قالب پانزده رشته ورزشی است که ٨٢ نفر آن ورزشکار و ٤٦ نفر دیگر هیأت، مربی و کادر فنی تیم‌ها هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی هانگژو شرکت کنند.

طبق معمول در این کاروان مسئولان ورزش افغانستان تحت کنترل طالبان نیز باید حضور می‌داشتند؛ اما سفر آن‌ها به چین، به دلیل عدم فعالیت ورزش زنان در افغانستان و تمرد اداره ورزش افغانستان از دستورات کمیته بین‌المللی المپیک، از سوی این کمیته لغو شده است.

افراد دیگری اگر از این اداره به هانگژو بیایند، توسط فدراسیون‌های ورزشی خود را به بازی‌ها معرفی کرده‌اند.

حفیظ الله ولی رحیمی، رییس کمیته ملی المپیک افغانستان که نزد کمیته بین‌المللی المپیک رسمیت دارد، در هانگژو حضور خواهد داشت و مسئولیت کاروان ورزشی افغانستان به عهده حشمت الله رسا، دبیر کل فدراسیون تکواندوی افغانستان خواهد بود.

گفتنی است که به غیر از لغو سفر این افراد، دو رشته ورزشی مثل فوتبال و نشان‌زنی نیز سفر شان به هانگژو از سوی اداره ورزش لغو شده است و افغانستان که قرار بود با هفده رشته ورزشی در این مسابقات حضور داشته باشد، حالا با پانزده رشته در هانگژو شرکت می‌کند.