• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ بیژن صدرزاده پس از پیروزی بر تاجیکستان، مغلوب تکواندوکار چین شد

۴ میزان ۱۴۰۲، ۰۶:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

بیژن صدرزاده، ملی‌پوش وزن منفی ٦٣ کیلوگرام تکواندوی افغانستان، امروز در مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات تکواندوی بازی‌های آسیایی هانگژو روی شیاپ‌چانگ رفت. او ابتدا محمدجان سناتوف از تاجیکستان را دو بر یک شکست داد؛ اما در دور بعد مقابل یوشایی لیانگ از چین در دو راوند شکست خورد.

صدرزاده در یک مرحله یک شانزدهم، مقابل تکواندوکار تاجیکستانی دو بر یک پیروز شد. او راوند اول را ٢-١١ برد، راوند دوم را ٥-٦ باخت و راوند سوم را ٣-١٥ برنده شد.

بیژن در مرحله یک هشتم با یوشایی لیانگ قهرمان تکواندوی جهان از چین مسابقه داد و هر دو راوند را باخت.

راوند اول این مسابقه ٠-٧ و راوند دوم نیز ٣-٩ به سود ورزشکار چینی تمام شد.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

بر سکوی افتخار آسیا؛ محسن رضایی نخستین مدال افغانستان از بازی‌های آسیایی را به گردن آویخت

۳ میزان ۱۴۰۲، ۱۴:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

محسن رضایی، کاپیتان تیم ملی تکواندوی افغانستان، امروز با کسب سه پیروزی پشت سر هم، نخستین مدال کاروان ورزشی افغانستان را از نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی کسب کرد. او لحظاتی پیش رسما بر سکوی قهرمانی ایستاد و مدال برنز رقابت‌ها را به گردن آویخت.

رضایی امروز در وزن منفی ٥٨ کیلوگرام، ابتدا نورالله مرادوف از تاجیکستان را در دو راوند شکست داد، محسن در این دیدار راوند اول را ٠-٦ و راوند دوم را ٠-١٢ برد.

او در مسابقه دوم «سی‌یا هیگاشی‌جیما» از جاپان را از پیش رو برداشت. رضایی راوند اول ٤-١١ و راوند دوم را ١١-١٣ برنده شد و به یک‌چهارم نهایی صعود کرد.

در مسابقه سوم و یک چهارم نهایی، «یلدوس یسکاک» قزاقستانی چاره‌ای جز شکست مقابل محسن رضایی نداشت. ورزشکاری که در دوره قبلی بازی‌های آسیایی در اندونیزیا، مقابل رضایی پیروز شده بود.

محسن در این دیدار، راوند اول را ٠-١٣ و با اقتدار کامل برد و در راوند دوم نیز ٧-٩ برنده شد تا نخستین مدال افغانستان را از بازی‌های آسیایی هانگژو کسب کند.

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ تیم ملی زنان هند بر سکوی قهرمانی مسابقات کریکت ایستاد

۳ میزان ۱۴۰۲، ۱۴:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

مسابقه نهایی کریکت ٢٠ آوره زنان بازی‌های آسیایی هانگژو بین تیم‌های هندوستان و سریلانکا برگزار شد. هندوستان قرعه را برد و ابتدا توپزنی کرد. این تیم در ٢٠ آور، با از دست ٧ ویکت، ١١٦ دوش برای سریلانکا هدف تعیین کرد. سریلانکا نتوانست در ٢٠ آور به هدف مورد نیاز برسد و هند قهرمان شد.

تیم کریکت زنان سریلانکا در وقت دوم در ٢٠ آور، هشت بازیکنش را از دست داد و نتوانست بیش از ٩٧ دوش انجام دهد. این تیم در نهایت با اختلاف نوزده دوش بازی را به هند باخت و دوم شد.

تیتاس سادو، بازیکن ١٨ ساله هندوستان با گرفتن سه ویکت از سریلانکا، نقش بزرگی در قهرمانی هندوستان داشت.

در این دیدار، محمود خروطی از افغانستان یکی از داوران مسابقه بود. بنگلادیش هم با شکست دادن پاکستان به مقام سوم رقابت‌های کریکت زنان بازی‌های آسیایی رسید.

دست محسن رضایی با شکست در نیمه‌نهایی، از مدال طلای تکواندو کوتاه ماند

۳ میزان ۱۴۰۲، ۱۰:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

محسن رضایی، کاپیتان تیم ملی تکواندوی افغانستان و قهرمان تکواندوی آسیا در سال ٢٠٢١، با وجودی که دستش مصدوم بود، در نیمه‌نهایی وزن منفی ٥٨ کیلوگرام تکواندوی بازی‌های آسیایی، مقابل جون جانگ از کوریا، در یک بازی نزدیک در دو راوند شکست خورد و نتوانست به بازی‌ نهایی این مسابقات برسد.

رضایی با وجود مصدومیت از ناحیه دست، در یک مسابقه نزدیک مغلوب تکواندوکار کوریای جنوبی شد. او راوند اول را ٥-٧ و راوند دوم را ١٢-١٤ و با کمترین اختلاف به حریفش واگذار کرد.

جون جانگ، قهرمان جهان و دارنده هفت مدال طلا از مسابقات ستاره‌های تکواندوی جهان، ورزشکار با تجربه و میدان دیده‌ای است که توانست محسن رضایی را شکست دهد.

محسن رضایی با کسب سه پیروزی پشت سر هم موفق شد به مدال برنز بازی‌های آسیایی دست یابد و اولین مدال افغانستان را در این رقابت‌ها کسب کند.

محسن رضایی، به نیمه‌نهایی تکواندوی بازی‌های آسیایی راه یافت و مدال برنزش قطعی شد

۳ میزان ۱۴۰۲، ۰۸:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

محسن رضایی، کاپیتان تیم ملی تکواندوی افغانستان، سومین پیروزی‌اش را در بازی‌های آسیایی هانگژو کسب کرد. او لحظاتی پیش، در وزن منفی ٥٨ کیلوگرام و در دو راوند «یلدوس یسکاک» قزاقستانی را شکست داد تا ضمن راه‌یابی به نیمه‌نهایی مسابقات، مدال برنزش را نیز قطعی کند.

رضایی امروز ابتدا نورالله مرادوف از تاجیکستان را با اختلاف شکست داد، سپس «سی‌یا هیگاشی‌جیما» از جاپان را نیز مقتدرانه از پیش رو برداشت و در یک چهارم نهایی لحظاتی پیش، «یلدوس یسکاک» از قزاقستان را در دو راوند شکست داد.

رضایی راوند اول را ٠-١٣ و با اقتدار کامل برد و در راوند دوم نیز ٧-٩ برنده شد تا ضمن گرفتن انتقام شکست دوره قبلی بازی‌های آسیایی از یسکاک، به نیمه‌نهایی راه یابد و مدال برنزش را قطعی کند.

محسن در نیمه‌نهایی باید با «جون جانگ» از کوریای جنوبی به شیاپ‌چانگ برود. رضایی تکواندوکاری است که هواداران ورزش افغانستان از او انتظار کسب مدال و قهرمانی در این رقابت‌ها را دارند.

از تیم ملی تکواندوی افغانستان امروز تنها محسن رضایی با حریفانش مسابقه می‌دهد. سایر ملی‌پوشان افغانستان در روزهای آینده بازی دارند.

رضایی اگر بتواند به مقام قهرمانی این مسابقات برسد، نخستین مدال طلای تاریخ ورزش افغانستان از بازی‌های آسیایی را کسب خواهد کرد.

فهیم انوری، شناگر افغان در دو بخش شنای بازی‌های آسیایی رقابت کرد، اما نتوانست صعود کند

۳ میزان ۱۴۰۲، ۰۶:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

فهیم انوری، شناگر افغان در مسابقات مقدماتی ٥٠ متر شنای آزاد در هانگژو، با ثبت زمان ٢٧ ثانیه و ١٦ صدم ثانیه دوم و در مسابقات مقدماتی ١٠٠ متر برست استروک هشتم شد؛ اما انوری در جدول کلی شنای ٥٠ متر آزاد در جایگاه ٤١ و در ١٠٠ متر نیز رتبه ٢٤ را کسب کرد و نتوانست به دور بعد راه یابد.

فهیم انوری در مسابقات مقدماتی شنای ١٠٠ متر «برست‌ استروک»، در بین هشت شرکت کننده، با ثبت زمان یک دقیقه و یازده ثانیه و سیزده صدم ثانیه هشتم شد. در این مسابقه دو شناگر از جاپان اول و دوم و ورزشکار قزاقستان سوم شد.

در نهایت و در جدول کلی مسابقات شنای پنجاه متر آزاد، فهیم انوری در جایگاه ٤١ قرار گرفت. او در جدول کلی رقابت‌های صد متر «برست استروک» نیز رتبه بهتر از ٢٤ به دست نیاورد.

بر اساس اعلام فدراسیون ورزش‌های آبی افغانستان، ریکارد قبلی انوری در شنای ٥٠ متر آزاد ٢٧ ثانیه و ٣٠ صدم ثانیه بوده است که در مسابقات آسیایی او ١٤ صدم ثانیه ریکارد خودش را در این ماده بهبود بخشیده است.

در شنای صد متر «برست استروک» نیز ریکارد قبلی انوری یک دقیقه و دوازده صدم ثانیه بوده که حالا او در این ماده نیز توانسته است ٨٧ صدم ثانیه ریکارد قبلی خودش را ارتقاء دهد.