• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مسابقات سازمان ZFC؛ هارون بدخشی ورزشکار مبارزات آزاد افغانستان به مصاف مبارز ایرانی می‌رود

۵ میزان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

تا دو روز دیگر ولایت بلخ افغانستان، میزبان مسابقات سازمان مبارزات آزاد «ZFC» خواهد بود. قرار است در فصل ششم این سازمان و در مسابقاتی به نام «شب ناک اوت»، هارون بدخشی از افغانستان با محمد چراغی از ایران رو به رو شود. این مسابقه در وزن ٧٥ کیلوگرام و در تالار الماس برگزار خواهد شد.

این مسابقات هفتم میزان ١٤٠٢ برگزار خواهد شد و هارون بدخشی از افغانستان با محمد چراغی از ایران مسابقه خواهد داد.

هارون بدخشی از افغانستان دارای شش ریکارد در مبارزات آزاد و شش پیروزی است؛ اما حریف او محمد چراغی نیز شش ریکارد دارد که ٥ پیروزی و یک باخت در کارنامه او ثبت شده است.

چراغی در رشته‌های مثل کشتی، ووشو و کیک بوکس مهارت دارد و چهار مبارزه در سازمان‌های بیرون از ایران مثل ارمنستان و گرجستان انجام داده است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

مسابقات قهرمان مقابل قهرمان؛ قهرمان شاهین، ورزشکار موی‌تای افغانستان امشب وارد رینگ می‌شود

۵ میزان ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

قهرمان شاهین، مبارز موی‌تای حرفه‌ای افغانستان و دارنده کمربند ملی سازمان «WBC» موی‌تای، امشب در مسابقات «قهرمان مقابل قهرمان» که در ورزشگاه بوکس بنگله شهر پوکت تایلند برگزار خواهد شد، مقابل یاکوب عُمری از روسیه برای کسب کمربند قهرمانی موی‌تای حرفه‌ای وارد رینگ می‌شود.

این رقابت که به عنوان مسابقه مرکزی در ورزشگاه بوکس بنگله انتخاب شده است، ساعت ٧:٣٠ شب به وقت کابل و در وزن ٦٣ کیلوگرام، در پنج راوند برگزار می‌شود.

چندی پیش نیز قهرمان شاهین در همین ورزشگاه توانست ورزشکار تایلندی را ناک اوت کند.

قهرمان شاهین که عضو سازمان «دبلیو بی سی» موی‌تای است و در رنکینگ آن قرار دارد، توسط این سازمان به تایلند دعوت شده است. او نخستین ورزشکار افغانستان است که توانسته کمربند ملی سازمان «دبلیو بی سی» موی‌تای را کسب کند. او این کمربند را سال ٢٠٢٢ در راولپندی پاکستان بر شانه انداخت.

بر اساس اعلام شاهین قهرمان به افغانستان اینترنشنال، او قرار است حدود یک و نیم ماه بعد برای کسب کمربند BFC موی‌تای مسابقه بدهد. مسابقه‌ای که حریف او هنوز مشخص نشده است.

در مسابقات ورزشگاه بوکس بنگله در پوکت ورزشکاران از کشورهای گوناگون شرکت می‌کنند که امشب نیز ورزشکاران از کشورهای گوناگون با یکدیگر مبارزه خواهند کرد.

پوکت شهر مهم در ورزش موی‌تای است و سانچای به همراه بوکائو، دو پادشاه این ورزش در دنیا هستند که «سانچای» نابغه موی‌تای تایلند، در پوکت و همواره در بنگله مسابقه می‌دهد.

هدف اصلی شاهین قهرمان از حضور در پوکت، مسابقه برای کسب کمربند بین‌المللی سازمان دبلیو بی سی موی‌تای است.

شاهین سابقه هفت سال فعالیت در آشی‌هارا کاراته را دارد. او تا حالا در رقابت‌های حرفه‌ای موی‌تای شکست نخورده است.

افغانستان ١-١ مالیزیا؛ شیران خراسان در یک دیدار تدارکاتی متوقف شدند

۵ میزان ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان که برای انجام دو دیدار تدارکاتی به تایلند سفر کرده است، امروز در نخستین بازی در شهر بانکوک به مصاف مالیزیا رفت و به تساوی یک بر یک رضایت داد. در این دیدار که پشت دروازه‌های بسته انجام شد، علی امیری تنها گل افغانستان را به ثمر رساند.

تیم ملی فوتسال افغانستان که خود را برای مسابقات مقدماتی جام ملت‌های فوتسال آسیا آماده می‌کند، در یک بازی دوستانه دیگر نیز سه روز بعد به مصاف تیم چین تایپه خواهد رفت.

مسابقاتی که به درخواست کادر فنی تیم ملی فوتسال افغانستان بدون پوشش نشراتی و پشت دروازه‌های بسته برگزار می‌شوند.

فدراسیون فوتبال افغانستان برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال را در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا که در عربستان برگزار می‌شود، به این ترتیب اعلام کرده است:

شنبه ١٥ میزان ١٤٠٢ (ساعت ٨:٣٠ به وقت کابل)

افغانستان – عربستان سعودی

دوشنبه ١٧ میزان ١٤٠٢ (ساعت ٥:٣٠ عصر به وقت کابل)

افغانستان – اندونیزیا

چهارشنبه ١٩ میزان ١٤٠٢ (ساعت ٥:٣٠ عصر به وقت کابل)

افغانستان - ماکائو

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ حکمت الله زین تکواندوکار افغان، ورزشکار لائوس را شکست داد

۵ میزان ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

حکمت الله زین، امروز در وزن منفی ٦٨ کیلوگرام مسابقات تکواندوی بازی‌های آسیایی هانگژو و در مرحله یک شانزدهم نهایی به مصاف «سولادیت»، تکواندوکار لائوس رفت و در دو راوند حریفش را مغلوب کرد. او در مرحله یک هشتم مقابل «هوجون جین» از کوریای جنوبی قرار گرفت و در دو راوند مغلوب شد.

حکمت الله زین در مسابقه اول و در مرحله یک شانزدهم نهایی، با اقتدار کامل تکواندوکار لائوس را از پیش رو برداشت. راوند نخست این مسابقه ٢-٧ و راوند دوم ٦-١٥ به سود «زین» تمام شد.

او در یک هشتم، مقابل تکواندوکار کوریای جنوبی به شیاپ‌چانگ رفت و در دو راوند مغلوب شد.

راوند اول این مسابقه ٣-١١ و راوند دوم ٥-٨ به سود «هوجون جین» تمام شد و حکمت الله زین نتوانست به مرحله یک چهارم نهایی راه یابد.

امید سهاک تکواندوکار افغان پس از پیروزی بر نیپال، مغلوب ورزشکار ایرانی شد

۵ میزان ۱۴۰۲، ۰۷:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

امید سهاک، ملی‌پوش وزن منفی ٨٠ کیلوگرام تیم ملی تکواندوی افغانستان امروز در بازی‌های آسیایی هانگژو به میدان رفت. او ابتدا در مرحله یک شانزدهم «ابیشک بارال» از نیپال را با اقتدار شکست داد. سهاک در مسابقه دوم مقابل مهران برخورداری از ایران مغلوب شد و نتوانست به مرحله بعد راه یابد.

امید سهاک در مسابقه نخست و در یک شانزدهم نهایی، مسلط و با اقتدار تکواندوکار نیپالی را در دو راوند شکست داد. او راوند اول را ١-١١ و راوند دوم را ٢-١٥ برد و به مرحله یک هشتم راه یافت.

امید سهاک در این مرحله با مهران برخورداری از ایران رو‌به‌رو شد و در دو راوند شکست خورد.

راوند اول ٠-٧ و راوند دوم ٢-١٥ به سود تکواندوکار ایرانی تمام شد و سهاک نتوانست به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.

مایورکا ٢-٢ بارسلونا؛ بلوگرانا به زمین سخت رسید و مقابل شاگردان آگیره متوقف شد

۴ میزان ۱۴۰۲، ۲۳:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

تیم بارسلونا امشب در هفته هفتم لالیگای اسپانیا مهمان مایورکا بود و با اشتباهات متعدد در خط دفاعی، مقابل شاگردان خاویر آگیره متوقف شد. این تیم دو امتیاز مهم را از دست داد تا زمینه برای صدرنشینی حریفانش در لالیگا فراهم شود. این مسابقه با وجود تلاش‌های دو تیم، ٢-٢ مساوی تمام شد.

مسابقه امشب در زمین سخت ورزشگاه «ده سون مویکس» به میزبانی مایورکا برگزار شد. ابتدا مایورکا در دقیقه هشتم نیمه اول با اشتباه تراشتگن دروازبان بارسلونا یک بر صفر پیش افتاد.

سپس در دقیقه ٤١ رافینیا، بازیکن بارسلونا بازی را مساوی کرد؛ اما بازیکنان مایورکا بازهم روی اشتباه دروازبان و مدافعان بارسلونا، با گل پراتس در دقیقه ٥+٤٥ نیمه اول نتیجه بازی را دو بر یک تغییر دادند تا نیمه اول را پیروز شوند.

بارسلونا در نیمه دوم توسط فرمین لوپز، در دقیقه ٧٩ بازی را ٢-٢ مساوی کرد و این دیدار در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید.