• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افغانستان ١-٠ مغولستان؛ شیران خراسان در بازی رفت، با گل جبار شرزه پیروز شدند

۲۰ میزان ۱۴۰۲، ۱۸:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۷:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتبال افغانستان امشب در تاجیکستان میزبان تیم مغولستان بود و توانست در این دیدار با گل جبار شرزه به پیروزی برسد. این بازی رفت از مرحله اول مقدماتی جام جهانی ٢٠٢٦ و جام ملت‌های آسیای ٢٠٢٧ بود. افغانستان امشب بازی بهتری نسبت به مغولستان انجام داد و در تمام آمارها برتر بود.

تیم ملی فوتبال افغانستان امشب با هدایت عبدالله المطیری، با سیستم ١-٣-٢-٤ و تیم مغولستان با روش ٢-٣-٥ وارد بازی شد.

افغانستان با ترکیب ابتدایی فیصل حمیدی درون دروازه، رحمت اکبری، محبوب حنفی، نجم حیدری و مصور احدی در خط دفاع، فرشاد نور، نورحسین، عمران حیدری، امید پوپلزی و فیصل شایسته در خط میانی و امید موسوی در خط حمله وارد میدان شد.

افغانستان در نیمه اول بر توپ و میدان مسلط بود؛ اما بازیکنان این تیم نتوانستند راه دروازه مغولستان را پیدا کنند. تیم مغولستان توپ و میدان را به افغانستان واگذار کرده و به دنبال ضد حمله بود که توانست یک خطر جدی را روی دروازه افغانستان ایجاد کند؛ اما فیصل حمیدی آن را دفع کرد.

نیمه نخست با وجود برتری افغانستان، ٠-٠ مساوی به پایان رسید. عبدالله المطیری تیمش را در نیمه دوم با دو تغییر و میل هجوم بیشتر به میدان فرستاد.

جبار شرزه به جای امید موسوی و توفی اسکندری به جای عمران حیدری از ابتدای نیمه دوم وارد بازی شدند.

تعویض‌های المطیری جواب داد و جبار شرزه در دقیقه ٦٠ نیمه دوم دروازه مغولستان را باز کرد.

فیصل شایسته از سمت راست زمین افغانستان، زمینه فرار امید پوپلزی را فراهم کرد. ارسال پوپلزی به داخل محوطه جریمه مغولستان در یک رفت و برگشت به جبار شرزه رسید و او با تیزهوشی توانست با ضربه سر دروازه حریف را باز کند.

این گل در حالی به ثمر رسید که تیم افغانستان سراپا حمله بود و چند دقیقه پیش از آن نیز یک توپ را به تیرک دروازه مغولستان کوبیده بود.

تیم افغانستان در دقیقه ٦٧ دو تعویض دیگر نیز انجام داد، مصطفی آزاد زوی به جای امید پوپلزی و یما شیرزاد به جای فیصل شایسته وارد میدان شدند.

در دقیقه ٧٨ مسابقه «خوریل‌باتار» کاپیتان مغولستان به دلیل خطا روی بازیکنان افغانستان از بازی اخراج شد.

چند دقیقه بعد از اخراج این بازیکن، عبدالله المطیری یک تعویض تاکتیکی انجام داد و مشتاق احمدی را به جای محبوب حنفی وارد بازی کرد تا توان هجومی افغانستان روی دروازه حریف بیشتر شود.

بازیکنان افغانستان فشار زیادی روی دروازه مغولستان آوردند؛ اما دیگر توپی از خط دروازه مغولستان عبور نکرد و این بازی با همان یک گل به سود افغانستان به پایان رسید.

افغانستان در این دیدار در تمام زمینه‌ها نسبت به حریف برتر بود و در آمارها نیز در همه چیز برنده شد.

بازیکنان افغان در مجموع ٧١ درصد کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتند و مغولستان تنها ٢٩ درصد.

افغانستان دوازده شوت به سمت دروازه مغولستان زد؛ در حالیکه این آمار برای حریف ٤ شوت بود.

در دفع شوت و موقعیت خطرناک، بازیکنان افغانستان ٧ شوت را دفع و اجازه ندادند که به سمت دروازه شلیک شود و بازیکنان مغولستان هیچ شوتی را نتوانستند دفع کنند.

آمار کرنرها نیز ٣-٦ به سود افغانستان بود، ضمن آن که بازیکنان مغولستان با ١٥ خطا، دو خطا بیشتر از بازیکنان افغان داشتند.

در کارت زردها افغانستان وضعیت بد‌تر داشت؛ چرا که بازیکنان افغانستان ٤ کارت و بازیکنان مغولستان ٢ کارت زرد از داور مسابقه دریافت کردند؛ اما مغولستان یک کارت سرخ نیز داشت.

انختایوان دروازبان مغولستان ٣ سیو داشت و فیصل حمیدی دو سیو. میانگین سنی تیم افغانستان در این بازی، ٢٦.٢ و میانگین سنی حریف ٢٤.٧ سال بود.

بازیکنان تیم ملی فوتبال افغانستان پس از این دیدار، دسته‌جمعی این پیروزی را به مردم زلزله زده هرات تقدیم کردند.

در مرحله اول این مسابقات ٢٠ تیم حضور دارند. این تیم‌ها به صورت رفت و برگشت با یک‌دیگر مسابقه می‌دهند و تیم‌های برنده، به مصاف تیم‌های بزرگ‌تر در مرحله دوم خواهند رفت. تیم ملی فوتبال افغانستان باید بازی برگشت را در روز هفدهم اکتوبر ٢٢٠٣ (٥ روز بعد) در زمین مغولستان انجام دهد.

افغانستان اگر بتواند مغولستان را در دو بازی رفت و برگشت شکست دهد، در مرحله دوم و در گروه اول رقابت‌ها با تیم‌های قطر، کویت و هندوستان همگروه خواهد شد.

گروه‌بندی مرحله دوم مسابقات انتخابی به این ترتیب است:

گروه اول: قطر، هندوستان، کویت، (برنده بازی افغانستان و مغولستان)

گروه دوم: جاپان، سوریه، کوریای شمالی، (برنده بازی میانمار و ماکائو)

گروه سوم: کوریای ‌جنوبی، چین، تایلند، (برنده بازی سنگاپور و گوام)

گروه چهارم: عمان، قرغیزستان، مالزیا، (برنده بازی چین‌تایپه و تیمور شرقی)

گروه پنجم: ایران، اوزبیکستان، ترکمنستان، (برنده بازی هانگ‌کانگ و بوتان)

گروه ششم: عراق، ویتنام، فیلیپین، (برنده بازی اندونزیا و برونئی)

گروه هفتم: عربستان سعودی، اردن، تاجیکستان، (برنده بازی کامبودیا و پاکستان)

گروه هشتم: امارات متحده عربی، بحرین، (برنده بازی یمن و سریلانکا)، (برنده بازی نیپال و لائوس)

گروه نهم: استرالیا، فلسطین، لبنان، (برنده بازی مالدیو و بنگلادیش)

اگر تیم ملی فوتبال افغانستان در دور اول مرحله مقدماتی جام جهانی موفق به شکست تیم مغولستان شود، بازی‌هایش در گروه اول مرحله دوم در این تاریخ‌ها برگزار خواهد شد. (نام تیم‌های میزبان اول آمده است)

قطر - افغانستان | پنج‌شنبه ٢٥ عقرب ١٤٠٢

افغانستان - کویت | سه‌شنبه ٣٠ عقرب ١٤٠٢

افغانستان - هندوستان | پنج‌شنبه ٢ حمل ١٤٠٣

هندوستان - افغانستان | سه‌شنبه ٧ حمل ١٤٠٣

افغانستان - قطر | پنج‌شنبه ١٧ جوزای ١٤٠٣

کویت - افغانستان | سه‌شنبه ٢٢ جوزای ١٤٠٣

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

افغانستان با اختلاف هشت ویکت در جام جهانی کریکت مغلوب هندوستان شد

۱۹ میزان ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی کریکت افغانستان امروز در جام جهانی ٥٠ آوره ٢٠٢٣ کریکت، با اختلاف ٨ ویکت مغلوب هندوستان شد. افغانستان قرعه را برد و ابتدا توپ‌زنی کرد. ببرهای آبی در ٥٠ آور با از دست دادن ٨ ویکت ٢٧٣ دوش برای هندوستان هدف دادند و هند در ٣٥ آور، هدف تعیین شده را تکمیل کرد و پیروز شد.

در وقت اول حشمت الله شهیدی کاپیتان افغانستان بهترین بازیکن ببرهای آبی بود و توانست ٨٠ دوش انجام دهد. بعد از او عظمت الله عمرزی با ٦٢ دوش، روز خوبی داشت.

در بین بازیکنان هندی نیز جاسپریت بومرا با گرفتن چهار ویکت از تیم افغانستان، ستاره تیمش بود.

در وقت دوم مسابقه هندوستان در ٣٥ آور در حالی که فقط دو بازیکنش را از دست داده بود به هدف تعیین شده رسید.

این دومین بازی و دومین شکست تیم افغانستان بود. آنان در مسابقه اول مغلوب بنگلادیش شده بودند.

در وقت دوم روهیت شرما، کاپیتان تیم هند با ١٣١ دوش بهترین بازیکن میدان بود. در بین توپ‌اندازان افغانستان نیز فقط راشد خان آرمان توانست دو ویکت از هندوستان بگیرد.

تیم ملی فوتسال افغانستان با ١٨ گل ماکائو را شکست داد و به جام ملت‌های آسیا صعود کرد

۱۹ میزان ۱۴۰۲، ۱۶:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان در آخرین مسابقه مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتسال آسیا ٢-١٨ ماکائو را شکست داد و با ٧ امتیاز به مرحله نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا صعود کرد. بازیکنان افغانستان با وجود به ثمر رساندن ١٨ گل و صعود به جام ملت‎‌های آسیا، به دلیل فاجعه هرات خوشحالی نکردند.

این مسابقه در سالون گرین‌هال شهر دمام عربستان و از گروه دوم مسابقات برگزار شد و افغانستان توانست جشن‌واره گل به راه اندازد و حریفش را شکست دهد. تفاضل گل و پیروزی با تعداد گل‌های زیاد برای افغانستان مهم بود.

به همین دلیل بازیکنان افغانستان از همان شروع مسابقه، روی دروازه ماکائو فشار آوردند و در نهایت به پیروزی پر گل دست یافتند.

افغانستان در مسابقه نخست ٢-٣ عربستان، میزبان مسابقات را شکست داد و در بازی دوم ٧-٧ با اندونیزیا مساوی کرد.

تیم ملی فوتسال افغانستان با پیروزی امروز، صعودش را به جام ملت‌ها قطعی کرد. حالا باید منتظر بازی تیم‌های عربستان و اندونیزیا بماند که نتیجه آن دیدار چه می‌شود. اگر عربستان برنده شود، افغانستان صدرنشین خواهد شد.

اگر بازی مساوی شود، بازهم افغانستان به عنوان صدرنشین به دور بعد می‌رود و اگر اندونیزیا با تعداد گل بالا (با اختلاف شش گل) عربستان را شکست دهد، آن وقت افغانستان به عنوان تیم دوم به مرحله بعد خواهد رفت.

با ١٨ گلی که بازیکنان افغانستان وارد دروازه ماکائو کردند، تفاضل گل خود را به مثبت ١٧ گل افزایش دادند؛ در حالی که تفاضل گل اندونیزیا مثبت دوازده است و این تیم کار بسیار سختی با عربستان خواهد داشت.

جام جهانی کریکت ٢٠٢٣؛ ببرهای آبی افغانستان ٢٧٣ دوش برای هندوستان هدف تعیین کردند

۱۹ میزان ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

وقت اول مسابقه تیم‌های ملی کریکت افغانستان و هندوستان در جام جهانی ٥٠ آوره کریکت ٢٠٢٣ به پایان رسید. افغانستان قرعه را برد و ابتدا توپ‌زنی کرد. تیم ملی افغانستان در ٥٠ آور با از دست دادن هشت ویکت، ٢٧٣ دوش برای میزبان هدف تعیین کرد. وقت دوم این دیدار تا لحظات بعد شروع خواهد شد.

در وقت اول حشمت الله شهیدی کاپیتان افغانستان بهترین بازیکن ببرهای آبی بود و توانست ٨٠ دوش انجام دهد. بعد از او عظمت الله عمرزی با ٦٢ دوش، روز خوبی داشت.

در بین بازیکنان هندی نیز جاسپریت بومرا با گرفتن چهار ویکت از تیم افغانستان، ستاره تیمش بود. باید دید که توپ‌اندازان افغانستان در وقت دوم این مسابقه چطور ظاهر می‌شوند.

این دومین مسابقه افغانستان در جام جهانی است.

تیم ملی والیبال افغانستان ٢-٣ مقابل نیپال شکست خورد

۱۹ میزان ۱۴۰۲، ۱۱:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی والیبال افغانستان پس از پیروزی بر تیم‌های اوزبیکستان و بنگلادیش، امروز در سومین دیدار از رقابت‌های والیبال زون مرکز آسیا به مصاف تیم نیپال رفت. والیبالیست‌های افغان در این بازی ٢-٣ شکست خوردند. تیم افغانستان ست‌های اول، چهارم و پنجم را به حریف واگذار کرد.

ست اول این مسابقه ١٩-٢٥ به سود نیپال به پایان رسید؛ اما افغانستان ست‌های دوم، سوم را به ترتیب با نتایج ١٩-٢٥ و ٢٢-٢٥ برد.

در ست چهارم با وجودی که افغانستان از حریفش پیش بود؛ اما نیپال به بازی برگشت و بازیکنان افغانستان از نظر روحی افت کردند. همین مسأله باعث شد تا نیپال ست‌های چهارم و پنجم را پیروز شوند.

ست‌های چهارم و پنجم به ترتیب با نتایج ٢١-٢٥ و ١٠-١٥ به سود نیپال تمام شد. این مسابقه در شهر کلمبوی سریلانکا برگزار شد.

این دومین دوره مسابقات والیبال زون مرکز آسیا است که در شهر کلمبوی سریلانکا در حال برگزاری است. رقابت‌های که در آن تیم‌های افغانستان،سریلانکا، بنگلادیش، عربستان، نیپال و اوزبیکستان حضور دارند.

شرایط صعود افغانستان و هشت گروه دیگر در مقدماتی فوتسال قهرمانی آسیا

۱۸ میزان ۱۴۰۲، ۱۳:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان شب گذشته در بازی دوم گروه B مقدماتی فوتسال جام ملت‌های آسیا، مقابل اندونیزیا ٧-٧ مساوی کرد. پیش از شروع رقابت‌ها، عربستان و اندونیزیا بخت‌های اول راه‌یابی به دور بعد بودند؛ اما حالا افغانستان مدعی صعود است. در ادامه شرایط تمام گروه‌ها بررسی شده است.

مسابقات مقدماتی فوتسال جام ملت‌های آسیا در هشت گروه برگزار می‌شود. این مسابقات این روزها در کشورهای گوناگون جریان دارد.

گروه اول و هشتم این رقابت‌ها سه تیمه هستند و در بقیه‌ای گروه‌ها، چهار تیم حضور دارند.

در ابتدا قرار بود که از تمام گروه‌ها، تیم‌های سرگروه مستقیم و هفت تیم برتر دوم ٨ گروه، به دور بعد راه یابند؛ اما ترکمنستان در گروه اول از حضور در رقابت‌ها انصراف داد؛ به همین دلیل حالا تیم‌های «تایلند، چین و هانگ کانگ» در گروه اول حضور دارند. بازی‌های این گروه در شهر بانکوک تایلند برگزار می‌شود.

به خاطر انصراف ترکمنستان، از گروه اول فقط سر گروه صعود می‌کند و از هفت گروه دیگر، تیم‌های اول و دوم به دور بعد راه می‌یابند.

در گروه اول هنوز تکلیف نهایی تیم صعود کننده به مرحله نهایی مشخص نشده است.

100%

در گروه دوم تیم‌های «افغانستان، عربستان، اندونیزیا و ماکائو» حضور دارند. در این گروه، اندونیزیا با ٤ امتیاز از دو بازی و به خاطر تفاضل گل مثبت ١٢ صدرنشین است. افغانستان با چهار امتیاز از دو بازی، با تفاضل گل مثبت ١ دوم و عربستان با ٣ امتیاز سوم و ماکائو بدون امتیاز از دو بازی چهارم و حذف شده است.

رقابت برای صعود و صدرنشینی در این گروه بین تیم‌های افغانستان، عربستان و اندونیزیا است. فردا چهارشنبه ١١ اکتوبر، ابتدا ساعت ٥:٣٠ عصر به وقت کابل، تیم افغانستان با ماکائو بازی می‌کند و ساعت ٨:٣٠، عربستان و اندونیزیا روبه‌روی یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند.

بازی‌های این گروه در شهر دمام عربستان در حال برگزاری است.

100%

صعود افغانستان از این گروه تقریبا قطعی شده است؛ اما تمام شرایط به این شکل است:

  • در صورت پیروزی افغانستان بر ماکائو که احتمالش بسیار زیاد است، افغانستان قطعا با ٧ امتیاز، به عنوان تیم اول یا دوم از این گروه صعود می‌کند.
  • اگر افغانستان فردا تیم ماکائو را با اختلاف تفاضل گل بالا (بیش از ١٣ گل) ببرد، آن وقت احتمال اینکه به عنوان صدرنشین صعود کند، بسیار بالا است.
  • اگر بازی تیم‌های عربستان و اندونیزیا مساوی شود، افغانستان با هر نتیجه که ماکائو را شکست داده باشد، صدرنشین می‌شود.
  • اگر عربستان بتواند اندونیزیا را ببرد و افغانستان نیز ماکائو را شکست داده باشد، آن وقت افغانستان به عنوان تیم اول و عربستان دوم از این گروه بالا می‌روند.
  • اگر اندونیزیا با تفاضل کم عربستان را ببرد و افغانستان با اختلاف زیاد ماکائو را شکست دهد، باز هم افغانستان صدرنشین خواهد شد.

صعود تیم افغانستان به مرحله نهایی فوتسال جام ملت‌های آسیا تقریبا قطعی شده است؛ اما صدرنشینی گروه اهمیت زیادی دارد؛ چون صدرنشین‌ها در جام ملت‌های آسیا، در گروه‌های آسان‌تر قرار خواهند گرفت.

با توجه به اردوهای تمرینی خوب، شرکت در رقابت‌های گوناگون و کسب آمادگی مناسب، افغانستان این توانایی را دارد که فردا عصر ریکارد پر گل ترین پیروزی‌اش را ثبت کند.

از آنجا که تیم‌های راه یافته به نیمه‌نهایی فوتسال جام ملت‌های آسیا، جواز حضور به جام جهانی فوتسال را کسب می‌کنند، تیم افغانستان رسیدن به آن مرحله را هدف‌گذاری کرده است.

در روز اول مسابقات گروه دوم، اندونیزیا ٠-١٢ ماکائو را شکست داد و افغانستان ٢-٣ عربستان را برد.

در روز دوم عربستان ٠-٩ ماکائو را درهم کوبید و بازی افغانستان با اندونیزیا ٧-٧ مساوی شد.

100%

در گروه سوم تیم‌های «ایران، قرغیزستان، لبنان و مالدیو» حضور دارند. در این گروه تیم ایران با شش امتیاز از دو بازی به دور بعد صعود کرده است. تیم‌های قرغیزستان و لبنان با دو بازی و سه امتیاز دوم و سوم هستند. مالدیو نیز حذف شده است.

این مسابقات در بیشکک قرغیزستان برگزار می‌شود. ایران که صعود کرده و رقابت برای دوم شدن گروه است. شانس صعود قرغیزستان به خاطر آن که روز آخر با مالدیو بازی می‌کند، بیشتر از لبنان است.

100%

در گروه چهارم، تیم‌های «ویتنام، کوریای جنوبی، نیپال و منگولیا» هستند. از این گروه تیم‌‌های ویتنام و کوریای جنوبی با شش امتیاز از دو بازی صعود شان قطعی شده است. مسابقاتی که در شهر اولان‌باتور منگولیا در حال برگزاری است.

100%

تیم‌های «تاجیکستان، میانمار، هندوستان و فلسطین» گروه پنجم این مسابقات را شکل داده‌اند. از این گروه نیز تیم‌های تاجیکستان و میانمار هر کدام با شش امتیاز به دور بعد صعود کرده‌اند. این رقابت‌ها در دوشنبه تاجیکستان برگزار می‌شود.

100%

در گروه ششم، تیم‌های بحرین، کویت، برونئی و تیمور شرقی حضور دارند. از این گروه نیز تیم‌های کویت و بحرین با شش امتیاز صعود کرده و تیم‌های برونئی و تیمور شرقی حذف شده‌اند. مسابقاتی که در منامه بحرین در حال برگزاری است.

100%

گروه هفتم نیز متشکل از تیم‌های «عراق، اوزبیکستان، مالیزیا و کامبودیا» است. از این گروه نیز تیم‌های عراق و اوزبیکستان با شش امتیاز از دو بازی به دور بعد صعود کرده‌اند. مسابقاتی که در اوزبیکستان جریان دارد.

100%

در گروه هشتم و آخرین گروه، سه تیم «جاپان، استرالیا و چین‌تایپه» هستند. جاپان با سه امتیاز از یک بازی صدرنشین است. استرالیا با سه امتیاز از دو بازی دوم و چین‌تایپه با یک مسابقه و بدون امتیاز سوم.

در این گروه، بازی آخر بین جاپان و چین‌تایپه است و هنوز سرنوشت دو تیم صعود کننده مشخص نیست. مسابقات این گروه در چین‌تایپه برگزار می‌شود.

100%