• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روسیه تایید کرد که نمایندگان حماس 'برای گفت‌و‌گو درباره آزادی گروگان‌ها' وارد مسکو شده‌اند

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه روسیه تایید کرد که نمایندگان حماس، برای گفت‌وگو «درباره آزادی گروگان‌های خارجی» وارد مسکو شده‌اند. رسانه‌های روسی به نقل از منابع خود گزارش دادند که هیئت حماس به رهبری موسی ابو مرزوق، یکی از اعضای ارشد این گروه نظامی به مسکو رفته‌اند.

روسیه با تمام بازیگران کلیدی خاورمیانه از جمله اسرائیل، جمهوری اسلامی ایران و حماس ارتباط دارد.

مسکو پیش از این گفته که شکست دیپلوماسی امریکا علت بحران در خاورمیانه است. این کشور همچنین خواستار آتش‌بس میان اسرائیل و حماس و ازسرگیری مذاکرات به هدف یافتن راه حلی برای دستیابی به صلح شده است.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه، ۴ عقرب گفت که علی باقری کنی، معاون وزیر امور خارجه ایران نیز درحال حاضر به مسکو سفر کرده و با میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت‌و‌گو کرده است.

پیش از این مسکو از برنامه‌‌اش برای گفت‌و‌گو با حماس سخن گفته بود.

قصر کرملین گفته روابط خود را با حماس و اسرائیل حفظ می‌کند تا در جنگ بین اسرائیل و حماس میانجیگری کند. سفر نمایندگان حماس به روسیه، نخستین سفر از زمان حمله غافلگیرانه این گروه شبه‌نظامی به اسرائیل در ۱۵ میزان است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

سازمان ملل:‌ ۴۵ درصد از واحدهای مسکونی در غزه در اثر حملات اسرائیل ویران شده است

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۱۶:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

دفتر بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که در اثر حملات اسرائیل تاکنون ۴۵ درصد (۲۰۰ هزار) واحد مسکونی در غزه آسیب دیده و یا ویران شده است. شفاخانه‌ها، اماکن مذهبی، نانوایی‌ها، بازارها، مدارس و موسسات خدماتی در این حملات ویران کرده است.

شبکه خبری الجزیره روز پنجشنبه چهارم عقرب، به نقل از محمد زیاره، وزیر مسکن فلسطین گزارش داد که بمباران اسرائیل «کل خانواده‌ها و همچنین محله‌های مسکونی» را از دفتر ثبت و احوال پاک کرده است.

وزیر مسکن فلسطین در بیانیه‌ای افزود: «تاسیسات از جمله بیمارستان‌ها، اماکن مذهبی، نانوایی‌ها، ایستگاه‌های آب، بازارها، مدارس، موسسات آموزشی و خدماتی ویران شده است.»

حنون، بیت لاهیه، شجاعیه، محله‌های اطراف اردوگاه‌ آوارگان شاطی و عباسان آلکبیره در خان یونس از جمله مناطقی اند که بیشترین آسیب را است.

بر بنیاد آمارها، تخمین زده می شود که حدود ۱.۴ میلیون نفر در غزه به دلیل بمباران اسرائیل آواره شده و حدود ۶۲۹ هزار نفر در ۱۵۰ پناهگاه اضطراری سازمان ملل پناه گرفته‌اند.

افزون بر آن، محاصره کامل غزه باعث کاهش روز افزون مواد سوختی در بیمارستان‌ها شده و جان حداقل ۱۳۰ نوزاد و بیش از هزار بیمار دیالیز کلیه را به خطر انداخته است.

وزارت بهداشت غزه گفته از آغاز درگیری میان اسرائیل و حماس، تاکنون بیش از هفت هزار فلسطینی شامل سه هزار کودک کشته شده‌اند.

رهبران اتحادیه اروپا خواستار ایجاد کریدورهای بشردوستانه و توقف بمباران در غزه شدند

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

رهبران اتحادیه اروپا پیش‌نویس بیانیه‌ای را برای ایجاد کریدورهای بشردوستانه در غزه و توقف بمباران در داخل و خارج از این کرانه جهت امکان دسترسی به کمک‌ها آماده کردند.رهبران اروپا در این پیش‌نویس نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه ابراز نگرانی کردند.

رهبران اتحادیه اروپا روز پنجشنبه (چهار عقرب) در بروکسل گردهم می‌آیند و قرار است این پیش‌نویس را تصویب کنند.
در این بیانیه‌ رهبران اتحادیه اروپا به «دسترسی مستمر، سریع، ایمن و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه به نیازمندان از طریق اقدامات لازم از جمله راهروهای بشردوستانه» تاکید شده است.

در متن بیانیه‌ همچنین آمده است که اتحادیه اروپا از نزدیک با شرکای خود در منطقه برای محافظت از غیرنظامیان، ارائه کمک و تسهیل دسترسی به غذا، آب، مراقبت‌های پزشکی، سوخت و سرپناه همکاری خواهد کرد و تضمین می‌کند که «سازمان‌های تروریستی» از این کمک‌ها سوءاستفاده نمی‌کنند.

این اولین نشست ۲۷ رهبر ملی اتحادیه اروپا از زمان آغاز درگیری‌ها بین اسرائیل و حماس است.

کشورهایی مانند فرانسه، هلند، اسپانیا، پرتگال و ایرلند درخواست‌های سازمان ملل را برای قطع درگیری به دلایل بشردوستانه تأیید کرده بودند.

اما کشورهای چون آلمان، جمهوری چک و اتریش مقاومت کردند و استدلال کردند که چنین اقدامی می تواند توانایی اسرائیل برای دفاع از خود را محدود کند و به حماس اجازه دهد دوباره سازماندهی شود.

در حالی که نفوذ اتحادیه اروپا بر درگیری کم است، مقامات نگرانند که تشدید تنش می‌تواند عواقب شدیدی برای اروپا داشته باشد، از جمله افزایش تنش بین ملت‌ها، حملات احتمالی شبه‌نظامیان اسلام‌گرا و جریان بزرگ پناهندگان.

افزون بر آن، در این اجلاس، رهبران اتحادیه اروپا قصد دارند نشان دهند که به حمایت از اوکراین ادامه خواهند داد، حتی اگر آنها با بحران بزرگ دیگری روبرو هستند.

چارلز میشل، رئیس شورای اروپایی رهبران اتحادیه اروپا، در دعوت نامه‌ای برای حضور در اجلاس گفت: «نشست ما در زمان بی‌ثباتی و ناامنی بزرگ جهانی برگزار می شود که اخیراً با تحولات خاورمیانه تشدید شده است. این تحولات نیازمند توجه فوری ما است، بدون اینکه حواس ما را از حمایت مستمر از اوکراین منحرف کند.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از طریق لینک ویدیویی در این نشست سخنرانی خواهد کرد و حمایت از کی‌یف در بیانیه اجلاس سران اول خواهد بود.

اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن از زمان حمله نیروهای روسیه در فبروری سال گذشته، میلیاردها یورو به اوکراین کمک کرده اند.

اما برخی از مقامات و دیپلمات‌ها ابراز نگرانی کرده اند که به دلیل بحران جدید در خاورمیانه، اوکراین ممکن است اکنون برای جلب توجه سیاسی و منابع مشابه از غرب، به ویژه ایالات متحده، تلاش کند.

چارلز میشل، رئیس شورای اروپا، در دعوت نامه‌ای برای حضور در اجلاس گفت: «نشست ما در زمان بی‌ثباتی و ناامنی بزرگ جهانی برگزار می شود که اخیراً با تحولات خاورمیانه تشدید شده است. این تحولات نیازمند توجه فوری ما است، بدون اینکه حواس ما را از حمایت مستمر از اوکراین منحرف کند.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از طریق مجازی در این نشست سخنرانی خواهد کرد و حمایت از کی‌یف در بیانیه اجلاس سران اول خواهد بود.
اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن از زمان حمله نیروهای روسیه در فبروری سال گذشته، میلیاردها یورو به اوکراین کمک کرده اند.

جنگ حماس و اسرائیل؛اتحادیه اروپا درباره پخش محتوای نادرست در شبکه‌های اجتماعی تحقیق می‌کند

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۱۲:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

در بحبوحه درگیری‌ها میان اسرائیل و حماس، اتحادیه اروپا تحقیقاتی را برای نظارت از انتشار اطلاعات نادرست و محتوای غیرقانونی در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده است. این اتحادیه نامه‌ای را در این خصوص به مدیران شبکه‌های اجتماعی فرستاده است.

تیری برتون، کمیشنر اتحادیه اروپا در امور صنعت و دیجیتال روز پنجشنبه چهارم عقرب، در گفت‌وگو با رادیو فرانس‌انفو گفت: «من این کار را انجام دادم زیرا به دنبال وقایع [در خاورمیانه] هستم. ما شاهد این بوده‌ایم که به‌طور قابل پیش‌بینی نظراتی کاملاً غیرقابل قبول، مذموم و غیرقانونی در همه پلتفورم‌های اجتماعی در اروپا پخش و نشر می‌شود.»

کمیشنر اروپا در امور بازار داخلی، سیاست‌های صنعتی، دیجیتال، دفاعی و فضایی تصریح کرد که مقر پلتفورم‌های شبکه های اجتماعی به این درخواست پاسخ داده‌اند. او ابراز خرسندی کرد که در این‌ باره به طور مثال تیک‌تاک اعلام کرده که ۵۰۰ هزار ویدیوی حاوی محتوای نادرست را حذف می‌کند.

در همین حال این پلتفورم آنلاین گفته که شش هزار ناظر را برای کنترول محتوا استخدام کرده است.

این مقام اتحادیه اروپا هشدار داده که این سازمان شبکه‌های اجتماعی را در صورت اجرا نکردن سازوکارها برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست تحریم خواهد کرد.

تیک تاک، اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب گفته‌اند که در بحبوحه درگیری‌ها میان اسرائیل و حماس ناظران بیشتری را بسیج کرده‌اند. این پلتفورم‌ها می‌گویند که تعداد ناظران بیشتری را به زبان‌های عبری و عربی که در پخش ویدیوهای زنده که نظارت بر آن‌ها دشوارتر است، مامور کرده‌اند.

این شبکه‌ها در دفاع از خود گفته‌اند که قوانین «منافع عمومی» را اعمال می‌کنند که می تواند آنها را به جلوگیری از پخش محتوای ممنوعه سوق بدهد.

محمود عباس برای دیدار با ولادیمیر پوتین به مسکو می‌رود

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به مسکو سفر می‌کند. نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور خاورمیانه گفت که محمود عباس به زودی در یک سفر رسمی به مسکو، مذاکراتی با ولادیمیر پوتین خواهد داشت.

تاریخ دقیق این دیدار هنوز اعلام نشده است.

خبرگزاری دولتی تاس روز پنجشنبه (۴ عقرب) به نقل از میخائیل بوگدانوف، نماینده رئیس‌جمهور روسیه نوشت: «می‌توانم بگویم که به زودی او یک سفر رسمی به مسکو خواهد داشت و مذاکراتی با ولادیمیر پوتین انجام خواهد شد.»

محمود عباس پس از حمله‌ای که به بیمارستان الاهلی غزه شد، دیدار با جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا را لغو کرده بود.

ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه (سوم عقرب) در دیدار با نمایندگان همه مذاهب در روسیه در کرملین گفت که برای پایان مناقشات باید دو کشور مستقل فلسطین و اسرائیل تشکیل شود.

رئیس‌جمهور امریکا: به ارقام کشته‌شدگان در غزه که فلسطینی‌ها اعلام می‌کنند اعتماد ندارم

۴ عقرب ۱۴۰۲، ۰۷:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا در یک نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر آسترالیا گفت به آمار کشته‌شدگان در غزه که فلسطینی‌ها اعلام می‌کنند اعتماد ندارد. وزارت بهداشت فلسطین می‌گوید پس از ۱۵ میزان، بیش از ۶۵۰۰ نفر در حملات اسرائیل به غزه کشته شده‌اند.

جو بایدن روز چهاشنبه (سوم عقرب) در نشست خبری مشترک با آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر آسترالیا در مورد تلفات انسانی در غزه گفت: «من نمی‌دانم که فلسطینی‌ها حقیقت را در مورد تعداد کشته شدگان می‌گویند. من مطمئن هستم که بی‌گناهان کشته شده‌اند و این بهای راه‌اندازی جنگ است.»

با این حال او گفت که اسرائیل باید برای محافظت از غیرنظامیان بی‌گناه هر کاری که در توان دارد انجام دهد و با قوانین جنگ همسو شود.

همزمان الجزیره به نقل از عمر شاکر، مدیر بخش اسرائیل و فلسطین در دیده‌بان حقوق بشر گزارش داده که آمار کشته‌شدگان فلسطینی قابل اعتماد است.

عمر شاکر گفته تحقیقات دیده‌بان حقوق بشر نشان می‌دهد که تفاوت عمده‌ای با ارقام ارائه شده توسط وزارت بهداشت فلسطین وجود ندارد.

این مسئول دیده‌بان حقوق بشر می‌گوید: ما در دوره‌های مختلف شاهد تشدید تنش و خصومت بودیم و همیشه ارقام وزارت بهداشت فلسطین را به طور کلی قابل اعتماد می‌دانیم.