• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امریکا تحریم‌های جدیدی را علیه حماس و اعضای سپاه پاسداران ایران وضع کرد

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خزانه‌داری امریکا روز جمعه اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه یک نماینده حماس مقیم در ایران و مقام‌های سپاه پاسداران که در آموزش حماس سهیم‌اند، وضع کرده است. امریکا شرکت‌های حامی حماس در سودان، ترکیه، امارات متحده عربی و الجزایر را نیز تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری امریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده که یک نهاد مستقل در غزه، به عنوان مجرای کمک‌های مالی غیرقانونی ایران به حماس و گروه جهاد اسلامی فلسطین نیز تحریم شده است.

والی ادیمو، معاون وزیر خزانه‌داری امریکا در این بیانیه گفت: «اقدام امروز بر تعهد امریکا برای از بین بردن شبکه‌های تامین مالی حماس و محروم کردن حماس برای بهره‌برداری از سیستم مالی بین‌المللی تاکید دارد.»

امریکا همچنین هرنوع معامله امریکایی‌ها را با این گروه‌ها منع کرده و گفته افرادی که معاملات خاصی انجام دهند، در معرض تحریم قرار می‌گیرند.

وزارت خزانه‌داری گفته که تحریم‌هایی را علیه یک تبعه اردنی که در تهران، پایتخت ایران زندگی می‌کند و به‌عنوان نماینده حماس در ایران فعالیت می‌کند نیز وضع کرده است.

وزارت خزانه داری امریکا تاکید کرده که تیپ صابرین در سوریه مستقر شده و به حماس و اعضای حزب الله در لبنان آموزش داده است.
در فهرست این تحریم‌ها، یگان نیروی ویژه صابرین مرتبط به سپاه پاسداران نیز قرار دارد. وزارت خزانه‌داری امریکا گفت که یگان صابرین در سوریه مستقر شده و به حماس و اعضای حزب‌الله لبنان آموزش داده است.

ایالات متحده گفته است که شرکت‌‌های سرمایه‌گذاری‌ برای حماس که صدها میلیون دالر تخمین زده می‌شود، شامل شرکت‌هایی می‌شود که در ترکیه و همچنین سودان، الجزایر، امارات متحده عربی و جاهای دیگر فعال هستند.

پربازدیدترین‌ها

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت
۱

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت

۲

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۵

غیبت افغانستان در استراتژی مبارزه با تروریسم دونالد ترامپ

•
•
•

مطالب بیشتر

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل: منع کمک‌های بشری به مردم غزه توهین به قوانین بین‌المللی است

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل گفته هر اقدام برای محروم‌ کردن مردم غزه از دسترسی به نیازهای معیشتی، نقض آشکار حقوق بشر و توهین به قوانین بین‌المللی بشردوستانه است. دنیس فرانسیس در نشست اضطراری این سازمان از اسرائیل و حماس خواست شرایط لازم برای کریدور بشردوستانه به غزه را فراهم کنند.

آقای فرانسیس روز پنجشنبه چهارم عقرب، در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «ما باید اطمینان حاصل کنیم که کمک‌های ضروری به افراد نیازمند می‌رسد و کارکنان بشردوستانه و تیم‌های پزشکی نیز می‌توانند در امنیت کار کنند.»

او تصریح کرد که سازمان ملل متحد نمی‌تواند اجازه بدهد که اصول اساسی حقوق بشر و حقوق بین‌المللی به خطر بیفتد.

این مقام بلندپایه سازمان ملل با ابراز قدردانی از همکاری اسرائیل برای عبور کامیون‌های کمک‌رسانی از مصر به غزه یادآوری کرد که این کمک‌ها به وضوح قطره‌ای در اقیانوس برای دو و نیم میلیون ساکن غزه است که به گفته او تنها نیمی از آنها کودک هستند.

آقای فرانسیس با محکومیت حماس، اقدام این گروه را تکان دهنده، غیرقابل قبول و وحشیانه توصیف کرد و از سویی دیگر هدف قرار دادن غیرنظامیان بیگناه در نوار غزه و تخریب وسیع زیرساخت ها توسط اسرائیل را محکوم کرد. او تاکید کرد که حق دفاع از خود، انجام حملات تلافی‌جویانه و هدف قرار دادن غیرنظامیان را توجیه نمی‌کند.

او با تاکید بر توقف خشونت‌ها و خونریزی بیشتر گفت که تنها راه دستیابی به صلح، مذاکره مطابق با حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های مربوط به این سازمان است.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل افزود که این راه‌حل نیازهای مشروع اسرائیل برای امنیت و آرمان های مشروع فلسطین برای یک کشور مستقل را برآورده می‌کند.

او از همه طرف‌های دولتی و غیر دولتی درگیر خواست تا خصومت‌ها را کنار بگذارند و به جای آن بر جلوگیری از جنگ با اولویت دادن به نجات انسان‌ها تمرکز کنند.

منابع به رویترز: تلفات سنگین در غزه و فشار بین‌المللی لحن جو بایدن را تغییر داد

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۳:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش رویترز تلفات سنگین حملات اسرائیل در غزه و فشارهای بین‌المللی، رئیس‌جمهور امریکا و تیمش را وادار کرده مشخصا لحن خود را از حمایت کامل از اسرائیل به لزوم حفاظت از غیرنظامیان تغییر دهد. افزایش تلفات فلسطینی‌ها خلاف انتظار امریکا بوده است.

جو بایدن هرچند هنوز بر این باور است که به‌دنبال حمله هفتم اکتبر حماس، اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند کند،‌ اما چندین منبع به رویترز گفتند که افزایش فزاینده تلفات فلسطینی‌ها،‌ مشکل رهایی گروگان‌ها،‌ و اعتراض رو به افزایش دولت‌های عربی،‌ متحدان اروپایی امریکا و برخی امریکا‌یی‌ها تیم بایدن را واداشته تا از توقف بشردوستانه حملات اسرائیل حمایت کند.

یکی از مقام‌های کاخ سفید گفت که دلیل این تغییر لحن اتفاقاتی است که با بدتر شدن بحران انسانی در غزه رخ می‌دهد و همچنین مذاکراتی است که تیم بایدن با متحدان این کشور دارد.

یک مقام سابق که با مقام‌های فعلی در تماس است گفته که در پشت صحنه بین مشاوران آقای بایدن نزاع سختی درباره پیامی که امریکا درباره این جنگ می‌فرستد،‌ جریان دارد.

این مقام سابق گفت: «ما شاهد یک نوع تحول از نوعی حمایت بی قید و شرط از اسرائیل به کمی تغییر لحن بوده‌ایم.»

دولت امریکا انتظار نداشت که تلفات فلسطینی‌ها به این سرعت افزایش پیدا کند. تا کنون بیش از هفت هزار فلسطینی در حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل در غزه کشته شده‌اند.

البته مسئله دیگر انتخابات سال آینده است که موضع‌گیری‌های کنونی جو بایدن درباره جنگ غزه را دشوار کرده است. او نگران است که بی‌تفاوتی در قبال غیرنظامیان فلسطینی باعث شود او نتواند آرای بیشتری کسب کند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق امریکا از جمله صداهای قوی در داخل امریکاست که گفته اقدامات اسرائیل در غزه ممکن است نتایج معکوس داشته باشد.

عضو شاخه سیاسی حماس با نماینده پوتین در مسکو دیدار کرد

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

موسی ابومرزوق، عضو شاخه سیاسی حماس روز پنجشنبه (۴ عقرب) با میخائیل بوگدانوف، نماینده رئیس‌جمهور روسیه در مسکو دیدار کرد. کانال تلگرامی حماس نوشته که موسی ابومرزوق در این دیدار از موضع ولادیمیر پوتین در قبال فلسطین قدردانی کرده است.

ولادیمیر پوتین پیشتر حملات اسرائیل به غزه و هدف قرار گرفتن غیرنظامیان را غیرقابل قبول خواند و اعلام کرد که باید برای حل مناقشات خاورمیانه، دو کشور مستقل فلسطین و اسرائیل ایجاد شود.

میخائیل بوگدانوف اعلام کرده که قرار است به زودی محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به مسکو سفر کند و با ولادیمیر پوتین مذاکراتی داشته باشد.

موسی ابومرزوق که پیش از محمود عباس به دعوت روسیه به مسکو سفر کرده، در دیدار با میخائیل بوگدانوف، بر حق مقاومت در برابر اسرائیل تاکید کرده است.

موسی ابومرزوق با علی باقری کنی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی که همزمان با او به مسکو سفر کرده هم دیدار و گفت‌وگو کرده است.

ارتش اسرائیل از دومین حمله زمینی در داخل غزه خبر داد

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۲:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل روز جمعه، پنج عقرب از عملیات نیروهای زمینی خود در شرق شهر غزه خبر داد. ارتش اسرائیل با پخش تصاویری از حمله به غزه گفت که سربازان پس از عملیات علیه مراکز نظامی حماس در داخل غزه، منطقه را ترک کرده‌اند.

به گفته ارتش اسرائيل، این حمله در نزدیکی محله شجاعیه در شرق شهر غزه انجام شده و جت‌های جنگنده و پهپادهای این کشور در این عملیات پشتیبانی هوایی را فراهم کردند.

در همین حال، وزارت بهداشت غزه گفته که در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۱ نفر در حملات اسرائیل کشته شدند.

ارتش اسرائیل گفته که عیسر محمد العامر، فرمانده میدانی شاخه جنین جهاد اسلامی فلسطین را کشته است. به گفته ارتش این فرمانده در جریان درگیری‌ها در اردوگاه آوارگان جنین کشته شده است.

اسرائیل روز پنجشنبه چهارم عقرب نیز از حمله زمینی مشابه با استفاده از تانک و نیروی زمینی در بخش شمالی غزه خبر داده بود.

این دو عملیات زمینی طی دو روز در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس نظرسنجی منتشر شده از سوی روزنامه اسرائیلی معاریو در روز جمعه، تقریبا نیمی از اسرائیلی‌ها خواهان خودداری از هر گونه تهاجم زمینی به غزه هستند.

وزارت بهداشت غزه روز پنجشنبه اعلام کرد بیش از هفت هزار فلسطینی در حملات هوایی تلافی‌جویانه اسرائیل کشته شده‌اند که دو هزار و ۹۱۳ نفرشان کودک بودند.

تخمین زده می‌شود بیش از ۶۱۳ هزار نفر در اثر بمباران غزه از سوی اسرائیل بی‌خانمان شده‌اند. این افراد در اردوگاه آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد پناه گرفته‌‌اند.

کمیته حمایت از خبرنگاران: دست‌کم ۲۷ خبرنگار در جنگ غزه کشته شده‌اند

۵ عقرب ۱۴۰۲، ۱۱:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

کمیته حمایت از خبرنگاران می‌گوید دست‌کم ۲۷ خبرنگار از جمله ۲۲ فلسطینی، چهار اسرائیلی و یک لبنانی از آغاز درگیری‌های غزه کشته شده‌اند. این کمیته روز جمعه اعلام کرد که ۹ خبرنگار دیگر مفقود یا بازداشت شده و هشت خبرنگار دیگر زخمی شده‌اند.

کمیته خبرنگاران در شبکه اکس نوشت: «خبر‌نگاران در غزه، هزینه‌های بی‌سابقه‌ای را پرداخت کرده و همچنان می‌پردازند.» این کمتیه افزود که خبرنگاران با تهدیدات فزاینده‌ای مواجه هستند.

این کمیته گفته که خبرنگاران غیرنظامیانی هستند که وظایف شان را انجام می‌دهند و نباید از سوی هیچ طرفی هدف قرار بگیرند. به گفته این نهاد، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان برای دسترسی به اطلاعات درست درباره جنگ غزه به گزارش‌های این خبرنگاران متکی هستند.

در همین حال، از شروع جنگ غزه چندین خبرنگار‌ اعضای خانواده خود را نیز از دست داده‌اند.

وائل الدحدوح،‌ رئیس دفتر الجزیره در غزه از جمله خبرنگارانی است که دو روز پیش همسر، پسر، دختر و نواسه اش را در حملات هوایی اسرائیل از دست داد.

تصویری از دفتر خبرگزاری فرانسه و شبکه الجزیره که در حملات هوایی اسرائیل ویران شد
100%
تصویری از دفتر خبرگزاری فرانسه و شبکه الجزیره که در حملات هوایی اسرائیل ویران شد