• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سازمان ملل: بسیاری از مهاجران اخراج‌شده از پاکستان در افغانستان مشکلات امنیتی داشته‌اند

۳۰ عقرب ۱۴۰۲، ۱۰:۲۴ (‎+۰ گرینویچ)

کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در افغانستان می‌گوید شماری از پناهجویان اخراج شده از سوی پاکستان به دلیل تهدیدهای امنیتی افغانستان را ترک کرده بودند. کارولاین گلاک، سخنگوی این سازمان گفت که این افراد تحولات بزرگی را پشت سر گذاشته و در افغانستان با خطرات زیادی مواجه هستند.

این آژانس سازمان ملل روز سه‌شنبه ۳۰ عقرب با پخش ویدیویی در حساب کاربری این نهاد در اکس گفته از زمان اعلام تصمیم پاکستان برای اخراج پناهجویان بدون مدرک در اواسط ماه سپتامبر تاکنون بیش از ۳۲۷ هزار پناهجوی افغان به افغانستان برگشته‌اند.

بسیاری از پناهجویان اخراج‎شده به کمیساری پناهندگان سازمان ملل متحد گفته‌اند که در زمان اخراج مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. سخنگوی این کمیساری افزود که نوع بازگشت مهاجران به افغانستان باید داوطلبانه باشد نه اجباری.

حکومت موقت پاکستان پس از پایان مهلت یک ماهه اخراج مهاجران، اعلام کرد که افراد فاقد سند قانونی را بازداشت و اخراج می‌کند.

در هفته‌های اخیر پولیس پاکستان جستجوی خانه‌به‌خانه را آغاز و مهاجران فاقد اسناد را بازداشت و اخراج کرده است. گزارش‌هایی مبنی بر بدرفتاری پولیس پاکستان با مهاجران افغان و ضبط اموال آنان نیز پخش شده است که واکنش تند مقام‌های طالبان را در پی داشت.

پربازدیدترین‌ها

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد
۱

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد

۲

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۳

جنرال پاکستانی: آینده طالبان به تغییر رفتارش ربط دارد

۴

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۵

امیر پنهان قندهار؛ نگاهی به زندگی رهبر طالبان