بلینکن در دیدار با رئیسجمهور اسرائیل خواهان تداوم آتشبس شد
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در سومین سفر خود به اسرائیل پس از حمله حماس، روز پنجشنبه، نهم قوس با اسحاق هرتزوگ، رئیسجمهور این کشور دیدار کرد. آقای بلینکن در این دیدار خواهان تداوم آتشبس و وقفه بشردوستانه در جنگ شد.
او آتشبس موقت بین اسرائیل و گروه شبهنظامی حماس را نتیجهبخش توصیف کرد و گفت واشینگتن امیدوار است این روند ادامهدار شود.
آقای بلینکن تاکید کرد که دولت جو بایدن از روز نخست حمله حماس بر آزادی گروگانهای ربوده شده تمرکز داشته است.
او اظهار امیدواری کرد در جریان این سفر بتواند با دولت اسرائیل به «مذاکراتی عمیق» درباره مسیر پیشروی در موضوع غزه بپردازد.
آقای هرتزوگ نیز در این دیدار از کوشش بزرگ امریکا برای آزادی گروگانهای اسرائیلی قدردانی کرد و گفت هنوز ۱۵۰ اسیر دیگر نزد حماس هستند.