• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رقابت‌های سازمان UFC؛ جاوید بشارت ورزشکار افغان، با ایمن ذهبی از کانادا مبارزه می‌کند

۱۸ دلو ۱۴۰۲، ۱۳:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)

جاوید بشارت ورزشکار حرفه‌ای هنرهای مختلط رزمی افغانستان در لاس وگاس امریکا مقابل ایمن ذهبی از کانادا مبارزه می‌کند. این مسابقه دوم مارچ ٢٠٢٤ توسط سازمان «یو اف سی» و در وزن ٦١ کیلوگرام برگزار می‌شود. جاوید بشارت دارای ١٤ ریکارد در «ام‌ام‌ای»، چهارده پیروزی و بدون باخت است.

جاوید بشارت ورزشکار ٢٨ ساله افغان در ولایت پکتیا افغانستان متولد شده و از چهارده پیروزی‌اش در مبارزات آزاد، در پنج مسابقه حریفانش را ناک‌اوت کرده است.

او که برادر بزرگش فرید بشارت نیز در سازمان یو اف سی مسابقه می‌دهد، از سال ٢٠١٦ در این ورزش فعالیت حرفه‌ای دارد.

ایمن ذهبی مبارز ٣٦ ساله کانادایی نیز دوازده ریکارد در ام‌ام‌ای دارد که حاصل آن ده برد و دو باخت است. او که از سال ٢٠١٢ در مبارزات آزاد فعالیت حرفه‌ای دارد، دارای کمربند سیاه جوجیتسوی برازیلی نیز هست.

ذهبی تا حالا در شش مسابقه با ناک‌اوت پیروز شده است.

پربازدیدترین‌ها

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت
۱

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت

۲

چرخش بزرگ؛ عشق مصلحتی هند و طالبان

۳

امریکا پاسپورت والدینی را که نفقه فرزند نمی‌دهند، لغو می‌کند

۴

سه زن افغان در انتخابات شوراهای محلی بریتانیا پیروز شدند

۵

جزئیات تازه از درگیری طالبان با باشندگان ارگو؛ «مردم کمپ‌های نظامی طالبان را تخریب کردند»

•
•
•

مطالب بیشتر

عبدالعظیم بدخشی ورزشکار افغان، مقابل بهترین مبارز هندوستان وارد قفس می‌شود

۱۸ دلو ۱۴۰۲، ۱۱:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

سازمان مبارزات آزاد «MFN» هندوستان اعلام کرد که عبدالعظیم بدخشی ورزشکار هنرهای مختلط رزمی افغانستان مقابل «سانجیت بودهوار» بهترین مبارز هندی، وارد قفس خواهد شد. این مسابقه برای کسب کمربند قهرمانی این سازمان و در نهم مارچ ٢٠٢٤ در شهر دهلی هندوستان برگزار می‌شود.

این دو ورزشکار در وزن ٦٦ کیلوگرام به میدان می‌روند. بودهوار ورزشکار هندی در حال حاضر صاحب کمربند و در جایگاه نخست این وزن در سازمان «MFN» قرار دارد. او برای دفاع از کمربند قهرمانی‌اش مقابل بدخشی وارد قفس می‌شود.

این ورزشکار هندی دارای ١٢ ریکارد حرفه‌ای در مبارزات آزاد است که حاصل آن ١٠ برد و دو باخت است.

بدخشی نیز که به مرد ناک‌اوت‌ها مشهور است، ١٧ ریکارد در مبارزات آزاد دارد که حاصل آن چهارده برد و سه باخت است.

تیم ملی کریکت افغانستان با اختلاف ١٠ ویکت، مغلوب سریلانکا شد

۱۶ دلو ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی کریکت افغانستان در روز چهارم مسابقه تست با سریلانکا مغلوب شد. در روز سوم این مسابقه تیم افغانستان ٥٦ دوش برای سریلانکا هدف تعیین کرده بود که سریلانکا امروز بدون از دست دادن بازیکن، هدف را تکمیل کرد و بدون آن که این دیدار به روز پنجم کشیده شود، با تفاوت ١٠ ویکت پیروز شد.

در روز اول این مسابقه تیم سریلانکا قرعه را برد و ابتدا توپ‌اندازی کرد. تیم افغانستان که در روز اول توپ‌زنی می‌کرد، ١٩٨ دوش انجام داد.

سریلانکا در نوبت توپ‌زنی‌اش در اواخر روز اول و روز دوم این مسابقه، ٤٣٩ دوش انجام داد.

افغانستان در نوبت دوم توپ‌زنی و در روز سوم توانست ٢٩٦ دوش دیگر نیز انجام دهد تا مجموع دوش‌های خود را به ٤٩٤ دوش برساند.

این تعداد دوش، ٥٥ دوش بیشتر از دوش‌های سریلانکا بود. تیم سریلانکا امروز به راحتی هدف تعیین شده را تکمیل کرد و بدون آن که بازی به روز پنجم کشیده شود، برنده مسابقه شد.

برای افغانستان در روز اول رحمت شاه ٩١ دوش انجام داد و بهتر از سایر بازیکنان ظاهر شد.

در نوبت توپ‌زنی اول سریلانکا نیز نوید زدران توپ‌انداز افغان با گرفتن چهار ویکت از تیم سریلانکا بهتر از سایر توپ‌اندازان افغانستان ظاهر شد.

در نوبت دوم توپ‌زنی افغانستان ابراهیم زدران با ١١٤ دوش، نمایش خوبی داشت و بهتر از دیگران کار کرد.

تیم ملی تکواندوی افغانستان دو مدال از رقابت‌های آزاد تکواندو فجیره کسب کرد

۱۶ دلو ۱۴۰۲، ۰۸:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی تکواندوی افغانستان از مسابقات آزاد بین‌المللی فجیره امارات متحده عربی دو مدال برنز کسب کرد. محسن رضایی و حکمت الله زین دو ملی‌پوش افغانستان پس از چند پیروزی مقابل حریفان، توانستند روی سکو بروند. این رقابت‌ها با حضور ١٨٩٧ تکواندوکار از ٤٥ کشور جهان در شهر فجیره برگزار شد.

به گزارش فدراسیون تکواندو، محسن رضایی ملی‌پوش وزن دوم تیم ملی تکواندوی افغانستان در این رقابت‌ها مقابل ورزشکاران کشورهای قزاقستان، امارات متحده عربی و فلسطین به برتری رسید و راهی نیمه‌نهایی شد.

رضایی در نیمه‌نهایی مقابل مهدی حاج موسایی از ایران مغلوب شد و به مدال برنز رسید.

حکمت الله زین تکواندوکار وزن چهارم افغانستان نیز با شکست نمایندگان کشورهای قزاقستان، تکواندوکار تیم مهاجران فدراسیون جهانی تکواندو و نماینده اردن پیروز شد و به نیمه‌نهایی راه یافت. ورزشکار افغان در این مرحله مقابل تکواندوکار اوزبیکستان شکست خورد و به مدال برنز رسید.

رامین امینی در وزن اول، ابتدا حریفانی از قزاقستان و اوزبیکستان را شکست داد و در دور سوم مغلوب نماینده پاکستان شد و به مقام پنجم رسید.

امید سهاک ورزشکار وزن پنجم تیم ملی تکواندوی افغانستان نیز به ترتیب مقابل ورزشکاران ایران و قرغیزستان پیروز شد؛ اما مقابل «اولوغ‌بیک راشیدوف» دارنده مدال طلای المپیک شکست خورد و پنجم شد.

علی اکبر امیری نیز در مسابقه اول مقابل ورزشکار فرانسوی پیروز شد؛ اما در رقابت دوم رقابت را به میلاد بیگی که دو مدال طلا از مسابقات قهرمانی جهان دارد واگذار کرد.

دیگر ورزشکاران افغانستان مثل بیژن صدرزاده در وزن سوم، حسین لطفی در وزن چهارم و محمد اشرف شکران در وزن هفتم تیم ملی افغانستان، در همان دیدارهای نخست مقابل حریفان شکست خوردند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

تیم ملی تکواندوی افغانستان در روز هفدهم ماه مارچ ٢٠٢٤ راهی چین می‌شود تا برای کسب سهمیه بازی‌های المپیک پاریس از قاره آسیا به میدان برود.

آرسنال ۳-۱ لیورپول؛ توپچی‌ها با برد پر گل صدرنشین، خود را به صدر جدول لیگ برتر نزدیک کردند

۱۵ دلو ۱۴۰۲، ۱۸:۵۹ (‎+۰ گرینویچ)

مهم‌ترین و جذاب‌ترین رقابت هفته بیست‌وسوم لیگ برتر انگلستان امشب بین تیم‌های آرسنال و لیورپول در ورزشگاه امارات لندن برگزار شد. آرسنال که در رده سوم جدول بود، با گل‌های ساکا (۱۴)، مارتینلی (۶۷) و تروسار (۲+۹۰) با نتیجه ١-٣ لیورپول صدرنشین را شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.

دیدار جذاب دو تیم مدعی لیگ برتر به سود آرسنال تمام شد تا منچسترسیتی نیز از این نتیجه خوشحال شود.

آرسنال با این پیروزی خودش را به دو امتیازی لیورپول در صدر جدول رساند و بازی بزرگی را برد.

تنها گل تیم لیورپول نیز توسط ماگالاش (۳+۴۵ - گل به خودی) به ثمر رسید، ضمن آنکه ابراهیما کوناته، مدافع لیورپول نیز در دقیقه ٨٨ از بازی اخراج شد.

شب داغ فوتبال اروپا؛ امشب سه بازی بزرگ و جذاب در فوتبال باشگاهی اروپا برگزار می‌شود

۱۵ دلو ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)

امشب برای فوتبال‌دوستان شب جذابی است. شبی که چند بازی مهم فوتبال در آن برگزار شود، کم اتفاق می‌افتد؛ اما امشب شب هیجان انگیزی است. امشب در لالیگا رئال مادرید در دربی مادرید با اتلتیکو بازی می‌کند، آرسنال با لیورپول در لیگ برتر و اینترمیلان با یوونتوس در سری‌آ رقابت می‌کنند.

بازی‌های امشب با دیدار مهم و جذاب آرسنال و لیورپول در ورزشگاه امارات لندن آغاز می‌شود. لیورپول برای تثبیت صدرنشینی‌اش باید در این دیدار پیروز شود و آرسنال که پنج امتیاز با شاگردان یورگن کلوپ فاصله دارد، باید در این بازی مسابقه پیروز شود.

این بازی اوج نمایش تیم‌های قدرت‌مند و مدعی قهرمانی در لیگ برتر است که پیروزی در آن اهمیت زیادی دارد. دیداری که ساعت ٩:٠٠ شب به وقت کابل برگزار می‌شود.

رقابت گرم و مهم دیگر در ایتالیا برگزار می‌شود که تا اندازه زیادی سرنوشت اسکودتو را مشخص خواهد کرد. بازی که بین تیم‌های اینترمیلان و یوونتوس برگزار می‌شود.

اگر اینتر صدرنشین در این دیدار پیروز شود، خیالش در ادامه مسیر راحت‌تر خواهد بود و اگر یوونتوس بازی را ببرد، تنور رقابت را بیش از هر زمان دیگر گرم خواهد کرد.

این مسابقه در ورزشگاه جوزپه مه آتزای میلان، ساعت ١٢:١٥ شب به وقت کابل برگزار می‌شود.

در یکی دیگر از مهم‌ترین دیدارهای امشب تیم‌های رئال مادرید و اتلتیکومادرید ساعت ١٢:٣٠ به وقت کابل در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به دیدار یکدیگر می‌روند. پس از مسابقات سوپر کاپ و کوپا دل‌ری، این بار دو تیم در لالیگا با یکدیگر رقابت می‌کنند.

رئال مادرید در صورتی که امشب پیروز شود، با توجه به توقف ژیرونا، می‌تواند خیال خود را از بابت صدرنشینی در لالیگا راحت کند. از آنطرف، شاگردان سیمئونه نیز دوست ندارند در دربی بازنده باشند.