• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم کاراته بانوان افغانستان نایب قهرمان مسابقات بین‌المللی جام کاسپین ایران شد

۸ حوت ۱۴۰۲، ۰۸:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

تیم کاراته بانوان مهاجر افغانستان در دومین دوره مسابقات بین‌المللی کاراته جام کاسپین در ایران نایب قهرمان شد. تیم افغانستان که در ٥ رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگ‌سالان در این رقابت‌ها شرکت کرده بود، با کسب دو مدال طلا، سه نقره و هفت مدال برنز پس از ایران دوم شد

این مسابقات در روزهای ٦ و ٧ حوت ١٤٠٢ با اشتراک ٥٠٠ ورزشکار از کشورهای آذربایجان، پاکستان، افغانستان، عراق، هندوستان، ارمنستان، سریلانکا و ٢٠ تیم از ایران در شهرستان شهریار تهران برگزار شد.

تیم کاراته بانوان افغانستان نیز با پانزده ورزشکار و دو مربی (سکینه براتی و پریا رحمانی) در این رویداد حضور داشت و توانست پس از ایران، بر سکوی نایب قهرمانی بیاستد. تیم عراق نیز سوم شد.

ورزشکاران افغان که در این رقابت‌ها مدال کسب کردند:

هانیه محمدی مدال طلا (کمیته جوانان)، شیرین حسینی مدال طلا (کاتای نوجوانان)، شکیلا زواری مدال نقره (کاتای بزرگ‌سالان)، مطهره سادات حسینی مدال نقره (کمیته نونهالان)، نازنین زهرا حسینی مدال نقره (کمیته جوانان)، نرگس رضایی مدال برنز (کاتای امید)، محدثه خاوری مدال برنز (کاتای امید)، هانیه سادات حسینی مدال برنز (کمیته نونهالان)، کوثر سادات حسینی مدال برنز (کمیته نوجوانان)، فایزه محمدی مدال برنز (کمیته امید)، معصومه حسینی مدال برنز (کمیته امید) و عزیزه محمدی مدال برنز (کمیته امید).

پربازدیدترین‌ها

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت
۱

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت

۲

چرخش بزرگ؛ عشق مصلحتی هند و طالبان

۳

امریکا پاسپورت والدینی را که نفقه فرزند نمی‌دهند، لغو می‌کند

۴

موج ترور ملاها در پاکستان

۵

عبدالله خنجانی سخنگوی جبهه مقاومت ملی شد

•
•
•

مطالب بیشتر

کریستیانو رونالدو به دلیل حرکت غیر ورزشی، دو جلسه از همراهی تیمش محروم می‌شود

۷ حوت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه الریاضیه عربستان سعودی خبر داده است که کریستیانو رونالدو بازیکن باشگاه النصر عربستان، به دلیل حرکت غیر ورزشی و زشت که در بازی شب گذشته مقابل هواداران تیم الشباب انجام داد، توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان دو جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد.

در بازی شب گذشته تیم‌های النصر و الشباب عربستان، هواداران الشباب لیونل مسی را تشویق می‌کردند که این مساله موجب واکنش و حرکت غیر ورزشی کریستیانو رونالدو شد.

هواداران فوتبال در عربستان در تمام بازی‌های که مقابل النصر دارند، برای عصبی کردن رونالدو، مسی را تشویق می‌کنند که شب گذشته رونالدو عصبی شد و با دست حرکتی را انجام داد که مشابه آن را سال‌ها پیش در دیدار تیم‌های یوونتوس و اتلتیکو مادرید انجام داده بود.

هواداران فوتبال در عربستان معتقدند که رونالدو به دلیل بزرگی نامش، برای لیگ عربستان احترام قائل نیست. حالا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور با انتقاد مواجه شده است. این چندمین واکنش رونالدو در مقابل تشویق مسی از سوی هواداران فوتبال در عربستان است. در دیدار تیم‌های النصر و الهلال نیز او بیرق آبی رنگ الهلال را داخل شورت ورزشی‌اش گذاشت و آن را به گوشه‌ای انداخت.

فهرست اسامی بازیکنان تیم ملی کریکت افغانستان برای مسابقه آزمایشی با ایرلند اعلام شد

۷ حوت ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

کریکت بورد افغانستان فهرست شانزده نفره بازیکنان تیم ملی کریکت افغانستان را برای یک مسابقه آزمایشی مقابل ایرلند اعلام کرد. این مسابقه از ٢٨ فبروری تا سوم مارچ ٢٠٢٤ در شهر ابوظبی امارات متحده عربی برگزار می‌شود. بر اساس اعلام کریکت بورد، رحمن الله گربز نیز به تیم اضافه شده است.

بر اساس اعلام کریکت بورد، ابراهیم عبدالرحیم‌زی نیز به تیم اضافه شده؛ اما یمین احمدزی و محمد سلیم صافی که در بازی آزمایشی مقابل سریلانکا حضور داشتند، به دلیل مصدومیت در این مسابقه حضور ندارند.

افغانستان و ایرلند تا حالا بارها با یکدیگر بازی کرده‌اند و قرار است پس از دیدارهای آزمایشی، یک‌روزه و بیست آوره مقابل ایرلند، تیم افغانستان با تیم‌های بنگلادیش، نیوزیلند و زیمباوه نیز بازی خواهد کرد.

حشمت الله شهیدی، رحمت شاه زرمتی، رحمن الله گربز، اکرام علی‌خیل، ابراهیم زدران، عبدالمالک، نورعلی زدران، بهیر شاه محبوب، نصیر جمال، کریم جنت، ظاهر خان پکتین، ضیاءالرحمن اکبر، خلیل گربز، ابراهیم عبدالرحیم‌زی، نجات مسعود و نوید زدران بازیکنانی هستند که در ترکیب تیم ملی افغانستان مقابل ایرلند به میدان خواهند رفت.

یک‌صدوبیست کوهنورد مهاجر افغان به قله 'طلا پیشوا' ورامین تهران صعود کردند

۷ حوت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)

یک‌صدوبیست کوهنورد مهاجر افغان در ایران موفق شدند قله «طلا پیشوا» در منطقه ورامین ولایت تهران ایران را فتح کنند. در این صعود نماینده فدراسیون کوهنوردی ایران نیز حضور داشتند. هدف از این صعود گروهی، ایجاد همدلی و افزایش اتحاد بیشتر بین کوهنوردان دو کشور عنوان شده است.

بر اساس اعلام مسئول کوهنوردی مهاجران افغان در ایران، ورزشکاران مهاجر افغان در این کشور قله‌های متعدد و مشهور مثل قله سبلان و علم کوه دماوند را با پیام همدلی بیشتر بین ورزشکاران افغانستان و ایران فتح کرده‌اند.

این ورزشکاران چهار صعود زمستانی یک روزه داشته و توانسته‌اند این قله‌ها را تا حالا فتح کنند:

قله دماوند (٥٦٧٠ متر)، علم کوه مازندران (٤٨٥٠)، سبلان اردبیل (٤٨١١)، کهار البرز (٤١٥٠)، آزاد کوه مازندران (٤٣٦٠)، خلنو تهران (٤٣٧٥)، کرکس اصفهان (٣٨٥٠)، بل اقلید فارس (٤٠٥٠)، دومیر ولایت مرکزی (٣٥٥٠)، برف انبار قم (٣٢٠٠) و قله‌های دیگر.

مراسم افتتاحیه رقابت‌های بزکشی 'یما پطرول' مزار شریف به تعویق افتاد

۷ حوت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

قرار بود امروز مراسم افتتاحیه دومین دوره رقابت‌های بزکشی «یما پطرول» در شهر مزار شریف ولایت بلخ افغانستان برگزار شود؛ اما این مراسم به دلیل ریزش برف در این شهر، به تعویق افتاد. طبق اعلام فدراسیون بزکشی افغانستان، مراسم افتتاحیه فردا ساعت ٩ صبح به وقت محلی برگزار خواهد شد.

با اعلام فدراسیون بزکشی افغانستان، در رقابت‌های بزکشی یما پطرول مزار شریف، سیزده تیم از یازده ولایت افغانستان حضور دارند که در چهار گروه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

گروه‌بندی مرحله گروهی مسابقات:

گروه الف: جوانان تخار، فاریاب، سر پل و بلخ

گروه ب: یما پطرول، جوانان خلم سمنگان و بدخشان

گروه ج: جوزجان، تخار و کندز

گروه د: جوانان بلخ، سمنگان و جوانان بغلان

با حضور گسترده مردم؛ رقابت‌های چهار روزه بزکشی ولایت بدخشان افغانستان به پایان رسید

۶ حوت ۱۴۰۲، ۰۷:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

به گزارش فدراسیون بزکشی ولایت بدخشان افغانستان، مسابقات چهار روزه بزکشی این ولایت که با ابتکار اهالی ولسوالی‌های راغ‌ها برگزار شده بود به پایان رسید. در این مسابقات که به پیشواز سال نو خورشیدی برگزار شده بود، چابک‌سواران و چاپ‌اندازان نخبه از ولایت بدخشان افغانستان شرکت داشتند.

این رقابت‌ها در میدان بزکشی سنگ مهر فیض آباد بدخشان با استقبال بی‌سابقه هواداران بزکشی برگزار شد. مردم بدخشان به ورزش بزکشی علاقه زیاد دارند و این ورزش را جزو ورزش‌ها و جشن‌های سنتی و فرهنگی خود می‌دانند.

به گزارش فدراسیون بزکشی ولایت بدخشان، در روز آخر این رقابت‌ها سه «تنی» از سوی برگزار کنندگان این مسابقات اعلام شد که تنی اول را پهلوان رنگین راغی با اسب کبوتر به سود ولسوالی‌های سه‌گانه راغ‌ها به خط پایان رساند.

تنی دوم را پهلوان سردار با اسب واسع راغی به سود ولسوالی‌های راغ‌ها کسب کرد و برنده شد.

در تنی آخر و سوم پهلوان عبدالبصیر باباعاشور با اسب اسکارت، نتیجه را به سود ولسوالی بهارک رقم زد.

این رقابت‌ها که با هزینه مردم و ورزشکاران برگزار شده بود، در نهایت چاپ‌اندازان پیروز جوایز نقدی، یک عراده موتر و جایزه‌های دیگر دریافت کردند. فدراسیون بزکشی ولایت بدخشان، برگزاری این مسابقات و حضور گسترده مردم را برای تماشای رقابت‌ها بی‌پیشینه توصیف کرده است.