• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس ارتش پاکستان از یک‌ پولیس زن برای نجات زنی از چنگ مردان خشمگین ستایش کرد

۹ حوت ۱۴۰۲، ۱۵:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

جنرال عاصم منیر، رئیس ارتش پاکستان از شهربانو نقوی، افسر پولیس لاهور، برای نجات زنی از دست مردان خشمگین قدردانی کرد. روز یکشنبه مردان خشمگین با این ادعا که این زن آیه‌های قرآن را روی لباس خود چاپ کرده، او را به «کفرگویی» متهم کردند.

ارتش پاکستان روز چهار شنبه (۸ حوت) در بیانیه‌ای نوشت که جنرال منیر از شهربانو نقوی به دلیل فداکاری و عملکرد حرفه‌ای‌اش در نجات این زن، که در میان مردان خشمگین گیر مانده بود، ستایش کرد.

رئیس ارتش اهمیت حاکمیت قانون و هماهنگی اجتماعی را امر ضروری خواند و تاکید کرد زمانی که راه‌های قانونی برای رسیدگی به نگرانی‌ها و نارضایتی‌ها وجود دارد، مردم قانون را به دست خود نگیرند.

آقای منیر ضمن ستایش فداکاری‌های نهادهای امنیتی برای حفظ امنیت شهروندان پاکستان گفت که اقدامات خودسرانه مبتنی بر بدعت، نگرش جامعه را تضعیف می‌کند.

قدردانی از پولیس زن در حالی است که بعد از ظهر یکشنبه، پس از اینکه شخصی ادعا کرد که روی پیراهن یک زن آیات قرآنی چاپ شده است، مردم در اطراف او جمع شدند و او را به «کفرگویی» متهم کردند.

ویدئویی لحظه نجات این زن با حمایت شهربانو نقوی در شبکه‌های اجتماعی به صورت گسترده‌ای پخش شد و بسیاری از کاربران در پاکستان و خارج از آن از جمله در افغانستان او را ستودند.

براساس تصاویر پخش شده، این زن در مغازه‌ای پنهان شده و از ترس می‌لرزد. در آن زمان یک تیم پولیس به رهبری شهربانو نقوی به محل می‌رسد و با مردان خشمگین درگیر می‌شود و زن را در میان جمعیت با تدابیر امنیتی به حوزه پولیس می‌برد.

پربازدیدترین‌ها

اپل نخستین آیفون تاشوی شبیه پاسپورت‌ را معرفی کرد
۱

اپل نخستین آیفون تاشوی شبیه پاسپورت‌ را معرفی کرد

۲

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت

۳

وزیر طالبان: امیر ما از طریق شورای «اهل حل و عقد» انتخاب شده و کسی حق مخالفت ندارد

۴

دیپلومات ارشد امریکایی: تصور نمی‌کردیم ۲۰ سال در افغانستان بمانیم

۵

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند