• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روسیه: کی‌یف رئیس استخبارات و چند مقام دیگر اوکراینی را تحویل بدهد

۱۲ حمل ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه روسیه یکشنبه از حکومت اوکراین خواست تا رئیس سازمان امنیت دولتی و چند مقام دیگر اوکراینی را به اتهام دست داشتن در حملات تروریستی در روسیه تحویل بدهد. در بیانیه این وزارت به فهرستی از رویدادهای خونین از جمله چند بمبگذاری اشاره شده است.

در دو بمبگذاری در ۱۴۰۲، دختر یک متفکر سرشناس نزدیک به کرملین و یک وبلاگ‌نویس روسی کشته شدند. وزارت خارجه روسیه گفت که تحقیقات این کشور نشانه‌های دست داشتن اوکراین در این بمبگذاری‌ها را آشکار کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «روسیه درخواست‌های خود را به مقام‌های اوکراینی تسلیم کرده است… و می‌خواهد که هرچه زودتر افرادی مرتبط با این اقدامات تروریستی را دستگیر و تحویل بدهند.»

در این بیانیه به طور مبهم به کشتار مردم در تالار کنسرت کروکوس در ۳ حمل نیز اشاره شده است. در چند روز گذشته مقام‌های روسی بارها جانب اوکراین را به دست داشتن در این حمله متهم کرده‌اند، رویدادی که داعش مسئولیت آن را به عهده گرفته است.

سازمان امنیت دولتی اوکراین در بیانیه‌ای درخواست روسیه را «بی‌معنا» خوانده و گفته است که مسکو فراموش کرده که دادگاه عالی لاهه برای رئیس‌جمهور روسیه حکم جلب صادر کرده است.


پربازدیدترین‌ها

۴۳ کشور «سرکوب نظام‌مند» زنان و دختران افغانستان توسط طالبان را محکوم کردند
۱

۴۳ کشور «سرکوب نظام‌مند» زنان و دختران افغانستان توسط طالبان را محکوم کردند

۲

مرد افغان در هامبورگ همسرش را کشت و خود را به پولیس تسلیم کرد

۳
اختصاصی

استرالیا "قاطعانه" پرونده طالبان را در دیوان بین‌المللی دادگستری دنبال می‌کند

۴

دو چهره افغانستان؛ میلیون‌ها فقیر در سایه میلیونرها

۵

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟