• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ترکیه در واکنش به حمله به قنسولگری ایران، درباره آغاز درگیری منطقه‌ای اظهار نگرانی کرد

۱۴ حمل ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت امور خارجه ترکیه حمله هوایی به ساختمان قنسولی سفارت ایران در دمشق را محکوم کرد و طرف‌های درگیر را به «حفظ اعتدال و اقدام در چارچوب حقوق بین‌المللی» دعوت کرد. این وزارت نسبت به آغاز یک درگیری بزرگتر منطقه‌ای در پی این حمله ابراز نگرانی کرد.

ایران روز دوشنبه اسرائیل را متهم به حمله به قنسولگری‌اش در پایتخت سوریه کرد اما تل آیوو هنوز مسئولیت این رویداد را به عهده نگرفته است.

این حمله احتمال درگیری در منطقه‌ را به دنبال کشته شدن دو جنرال بلندپایه ایرانی در دمشق افزایش داده است. شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه به حمله منتسب به اسرائیل واکنش نشان دادند و از ضرورت اقدام متقابل حکومت گفتند.

شهریار حیدری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی پارلمان ایران گفت باید پاسخی «در شان جمهوری اسلامی» به اسرائیل داده شود و گرنه اقتدار ملی حکومت زیر سوال می‌رود.

در همین حال، اتحادیه اروپا درباره پیامدهای حمله به ساختمان قنسولگری جمهوری اسلامی اظهار نگرانی کرد.

پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا در نشستی خبری گفت: «در این شرایط منطقه‌ای بسیار پرتنش، نشان دادن خویشتن‌داری بسیار مهم است. زیرا تشدید بیشتر در منطقه، به نفع هیچ‌کس نیست.»

در گذشته نیز اسرائیل بدون به دوش گرفتن مسئولیت، به فرماندهان سپاه پاسداران در سوریه و لبنان حمله کرده است. ایران تل آیوو را به «انتقام سخت» تهدید کرده است اما گزارشی هنوز از حملات انتقامجویانه ایران علیه اسرائیل در دست نیست.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۴

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود

۵

خانه‌های برخی مقام‌های پیشین به دستور هبت‌الله تخلیه می‌شوند