• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزارت داخله پاکستان از ثبت بیش از دو هزار حمله تروریستی در سال ۲۰۲۳ در این کشور خبر داد

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۱۷:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت داخله پاکستان روز جمعه آمار حملات «تروریستی» و تلفات ناشی از آن در سال ۲۰۲۳در این کشور را پخش کرد. براساس این آمار، براثر ۲هزار و ۷۵حمله «تروریستی» در سال گذشته، یک‌هزار و ۲۱۵نفر از جمله ۴۰۰نظامی کشته شدند.

وزارت داخله پاکستان از عاملان این حملات نام نبرده است.

براساس آماری که وزارت داخله پاکستان روز جمعه، ۲۸ ثور، پخش کرد، این حمله‌های «تروریستی» در شهرهای گوناگون پاکستان ۲هزار و ۵۹۳ نفر زخمی شدند.

با این، حال بیشتر این حملات در ایالت خیبرپختونخوا ثبت شده است.

برپایه آمار وزارت داخله پاکستان، از آغاز ماه جنوری سال جاری میلادی تاکنون حدود ۵۰۰حمله «تروریستی» تنها در این ایالت انجام شده است.

در این حملات ۲۸۵ نفر به شمول ۱۱۸ غیرنظامی کشته شدند. وزارت داخله پاکستان عاملان این حملات را مشخص نکرده است.

پیش از این موسسه مطالعات منازعه و امنیت پاکستان در گزارشی نوشت که حملات تروریستی در این کشور در ماه گذشته میلادی ۳۶درصد افزایش داشته است.

این نهاد افزود که در ماه مارچ ۵۶حمله مسلحانه در پاکستان صورت گرفت، اما این کشور در ماه اپریل شاهد ۷۷حمله تروریستی بود.

همچنین نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان نیز پیشتر گفت که حملات طالبان پاکستانی ۶۵درصد و حملات انتحاری ۵۰۰درصد در این کشور افزایش یافته است. آصف درانی ادعا کرد که در برخی از این حملات انتحاری شهروندان افغانستان دست داشته‌اند.

پاکستان بارها طالبان افغانستان را به پناه دادن به گروه‌های شبه‌نظامی به‌ویژه تحریک طالبان پاکستان متهم کرده - ادعایی که طالبان رد کرده است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

طوفان و رعدوبرق در ایالت تگزاس امریکا چهار کشته بر جا گذاشت

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های امریکایی گزارش دادند که براثر طوفان و رعد و برق شدید در ایالت تگزاس امریکا دست‌کم چهار نفر جان باخته‌اند. این رسانه‌ها افزودند که براثر وزش باد شدید، پایه‌های برق در بسیاری از مناطق طوفان‌زده فروریخته و برق یک میلیون نفر قطع شده است.

جان وایتمیر، شهردار هیستون در یک نشست خبری سرعت باد در این طوفان را ۱۶۰ کیلومتر در ساعت اعلام کرد. او همچنین با اشاره به کمبود تجهیزات برای نجات، هشدار داد که سیل ناشی از این طوفان خودروها را به زیر خواهد کشید.

به گفته او، دو نفر براثر سقوط درختان در پی وزش شدید باد جان باخته‌اند و نفر سوم براثر سقوط جرثقیل کشته شده، اما دلیل مرگ فرد چهارم هنیوز مشخص نیست.

گزارش شده که طوفان پنجره‌های ساختمان‌های بلند درهم شکسته و درخت‌های زیادی را فروافگنده‌ است.

شهردار هیستون گفت که در حال حاضر نگرانی اصلی پاکسازی و مدیریت ترافیک است؛ چون چراغ‌های راهنمایی شهر براثر قطع شدن برق خاموش شده‌اند.

این مقام همچنن از مردم خواست که در ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده در خانه‌های‌شان بمانند تا سیم‌های برق از خیابان‌ها برداشته شود و شیشه‌ها و آوارها در سطح شهر پاکسازی شوند.

مردی که ۲۶ سال پیش در الجزایر گم شده بود، در زیرزمینی همسایه‌اش زنده پیدا شد

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

یک مرد الجزایری که حدود ۲۶ سال پیش ناپدید شده بود، در زیرزمینی خانه همسایه‌اش پیدا شد. عمر بن عمران در جریان جنگ داخلی الجزایر در دهه ۱۹۹۰ در شهر جلفا ناپدید شد. پولیس یک مرد ۶۱ ساله را به ظن ربودن او در این مدت بازداشت کرده است.

عمر بن عمران، که حالا ۴۵ ساله است، ۲۶ سال گذشته را در زیرزمینی خانه‌ای بود که فقط ۲۰۰ متر از محل بزرگ شدنش فاصله داشت. مادر عمر بن عمران در سال ۲۰۱۳ درگذشت.

او زمانی ناپدید شد که دولت الجزایر درگیر جنگ با گروه‌های اسلام‌گرا بود. این درگیری حدود یک دهه ادامه یافت.

خانواده عمر بن عمران تصور می‌کردند که او در میان ۲۰۰ هزار کشته یا ۲۰ هزار نفری باشد که در جریان ناآرامی‌ها ربوده شدند.

براساس گزارش‌ها، او دوازدهم ماه می در زیرزمینی آغل گوسفندان همسایه‌اش پیدا شده است.

100%

به گفته مقام‌های قضایی الجزایر، پیدان شدن او پس از مراجعه فردی به دادستانی اتفاق افتاد. این فرد به دادستانی الجزایر اطلاع داده بود که مردی در یک آغل گوسفندان در زیر انبار کاه نگهداری می‌شود.

پس از آن دادستان کل الجزایر به پولیس دستور داد که تحقیقات و جستجوی محل را آغاز کند. در پی تحقیقات پولیس عمر بن عمران پیدا شد.

گفته شده فردی که او را در این مدت نگهداری می‌کرد، پس از دیدن پولیس قصد فرار از صحنه را داشت که گرفتار شد.

آقای عمران در حال حاضر تحت مراقبت‌های پزشکی و روانی قرار دارد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که عمر بن عمران به امدادگران گفته‌ گاهی خانواده‌اش را از محل نگهداری‌اش دیده، اما در وضعیتی که بر سر او آمده بود، نمی‌توانست درخواست کمک کند.

مردی 'که قصد داشت کنیسه‌ای را در فرانسه به آتش بکشد'، با شلیک پولیس کشته شد

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۰۸:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

وزیر داخله فرانسه اعلام کرد که پولیس این کشور روز جمعه (۲۸ ثور) مردی را کشت «که قصد داشت کنیسه‌ای را در شهر روآن آتش بزند.» جرالد دارونین از «پاسخگویی و شجاعت پولیس فرانسه» تمجید کرده است. تاکنون هویت و انگیزه مهاجم از آتش‌افروزی مشخص نیست.

خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات محلی گزارش داد که مرد مهاجم، یک چاقو و میله آهنی به همراه داشت.

وزیر داخله فرانسه تصویر ملاقات خود با پولیسی که در کشتن فرد مهاجم نقش داشته را در حساب کاربری خود در اکس منتشر کرده است.

الی کورچیا، رئیس یک انجمن یهودیان در فرانسه گفت پولیس این کشور «از یک تراژدی ضد یهود دیگر جلوگیری کرد.»

فرانسه دو ماه دیگر میزبان بازی‌های المپیک تابستانی است و تدابیر امنیتی را با توجه به تحولات خاورمیانه به بالاترین سطح رسانده است.

درخواست اتحادیه عرب برای تشکیل نیروهای حافظ صلح‌ در سرزمین‌های فلسطینی

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۰۸:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

۲۲ عضو اتحادیه عرب در نشست روز پنج‌شنبه این اتحادیه در منامه، پایتخت بحرین با پخش بیانیه‌ای خواستار حفاظت بین‌المللی و حضور نیروهای صلح‌بان سازمان سازمان ملل در «اراضی اشغالی فلسطینی»، آتش‌بس فوری در غزه و برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی صلح شدند.

روز نخست سی‌وسومین نشست سران اتحادیه عرب که با حضور دبیرکل سازمان ملل از روز پنجشنبه، ۲۷ ثور، در منامه، آغاز شد بر مساله فلسطین و جنگ در غزه متمرکز بود.

در بیانیه‌ ابتدایی روز نخست نشست تاکید شد اتحادیه عرب خواهان آتش‌بس فوری در غزه، پایان جابجایی اجباری در این منطقه و حضور نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در نوار غزه و کرانه باختری تا زمان اجرای راه‌حل ایجاد دو کشور‌ برای حل منازعه اسرائیل و فلسطین است.

این بیانیه همچنین از پیشنهادهای پادشاه بحرین، حمد بن عیسی آل‌خلیفه، و محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگران فلسطینی، برای برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی تحت نظارت سازمان ملل به منظور حل مسئله فلسطینی‌ها بر اساس راه‌حل دو کشوری، حمایت کرد و از همه جریان‌های فلسطینی خواست زیر چتر سازمان آزادی‌بخش فلسطین «به عنوان تنها نماینده مشروع فلسطینی‌ها» جمع شوند.

این نشست با سخنرانی حمد بن عیسی آل‌خلیفه، پادشاه بحرین افتتاح شد. او در سخنانش خواستار «حمایت از به‌رسمیت شناختن کشور فلسطینی و پذیرش عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد و برگزاری کنفرانس بین‌المللی صلح در خاورمیانه» شد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در جریان سخنانش در این نشست با این هشدار که «جنگ غزه همچون یک زخم باز است که به کل منطقه صدمه می‌زند» بار دیگر از دو طرف جنگ در غزه خواست بر سر آتش‌بس به توافق برسند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین خواستار آزادی بدون قیدوشرط و فوری همه گروگان‌ها شد و تاکید کرد تنها راه پایدار برای خاتمه‌دادن به چرخه بی‌ثباتی و خشونت تن دادن به راه‌حل دو کشوری است.

۲۲ عضو اتحادیه عرب حاضر در این نشست در بیانیه خود همچنین حملات به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ را به شدت محکوم کردند و بر تعهد کشورهای عربی به تضمین آزادی کشتیرانی در دریای سرخ و مناطق اطراف آن تاکید کردند.

ملک عبدالله روز پنج‌شنبه ۲۷ ثور در سخنرانی خود در نشست سران اتحادیه عرب در منامه، پایتخت بحرین گفت: «ما باید با گروه‌های شبه‌نظامی مسلحی که با تخطی از قانون مرتکب جرم، به‌ویژه در رابطه با قاچاق مواد مخدر و اسلحه می‌شوند، برخورد کنیم. اردن سال‌هاست به مقابله با این گروه‌ها می‌پردازد.»

از زمان آغاز دور تازه جنگ بین اسرائیل و حماس در پی حمله خونین حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر سال گذشته، این دومین اجلاس سران اتحادیه عرب است.

نشست نخست این اتحادیه با حضور سران ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی ۲۰ عقرب ۱۴۰۲ در ریاض برگزار شد.

در جریان آن نشست، رهبران کشورهای شرکت‌کننده نتوانستند درباره اقدامات سیاسی و اقتصادی هماهنگ علیه اسرائیل به توافق برسند.

ابراهیم رئیسی هم که در نشست ریاض حضور داشت خواهان تحریم اسرائیل و تروریستی شناختن ارتش آن از سوی دولت‌های اسلامی شد.

رئیسی در آن نشست به دولت‌های اسلامی هشدار داد که اگر نتوانند از فلسطین دفاع کنند «ممکن است مردم این کشورها خود دست به کار شوند».

افریقای جنوبی در دادگاه لاهه خواستار توقف حملات اسرائیل در رفح شد

۲۸ ثور ۱۴۰۳، ۰۶:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

افریقای جنوبی از دادگاه لاهه، عالی‌ترین نهاد قضایی سازمان ملل متحد خواست تا دستور توقف عملیات اسرائیل در رفح را صادر کند. همزمان یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای بیشتری در نبرد زمینی در رفح شرکت خواهند کرد.

دیوان بین‌المللی دادگستری به عنوان دادگاه لاهه نیز شناخته می‌شود روز پنجشنبه و یک هفته پس از آن که افریقای جنوبی از این دادگاه خواست در زمینه جنگ غزه اقدامات اضطراری بیشتری اتخاذ کند، تشکیل جلسه داد.

افریقای جنوبی همچنین از دادگاه خواست به اسرائیل دستور دهد اجازه دسترسی بلامانع به غزه را برای مقامات سازمان ملل، سازمان‌های ارائه‌دهنده کمک‌های بشردوستانه، روزنامه‌نگاران و بازرسان فراهم کند.

تمبکا نگکوکایتوبی، وکیل دادگستری از طرف افریقای جنوبی گفت که کارزار نظامی اسرائیل ده‌ها هزار کودک و زن را هدف قرار داده، زیرساخت‌های غیرنظامی را ویران کرده و مردم را گرسنه نگه داشته است.

او افزود: «اسرائیل تاکنون دستورات قبلی دادگاه را نادیده گرفته و نقض کرده است.»

اسرائیل پیش‌تر اتهام مطرح شده از سوی افریقای جنوبی در دادگاه لاهه مبنی بر نقض کنوانسیون نسل‌کشی را بی‌اساس خوانده و آن را رد کرده است.

اسرائیل روز جمعه به درخواست افریقای جنوبی در دادگاه لاهه پاسخ خواهد داد.

در پرونده‌های قبلی، اسرائیل تاکید کرده طبق دستور دیوان بین‌المللی دادگستری، تلاش‌ها برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را افزایش داده است.

انتقاد محمود عباس از حماس و درخواست برای کمک مالی بیشتر

محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، در اجلاس سران اتحادیه عرب در منامه گروه شبه‌نظامی حماس را متهم کرد که با حمله بی‌سابقه و مرگبار به اسرائیل در هفتم اکتبر، «بهانه‌هایی» به این کشور برای حمله به غزه داده است.

عباس روز پنجشنبه در منامه گفت: «عملیات نظامی یک جانبه حماس در آن روز، هفتم اکتبر، بهانه‌ها و توجیهات بیشتری برای حمله به نوار غزه به اسرائیل داد و صدها هزار نفر را کشت و آواره کرد.»

در جریان حمله حماس به اسرائیل، حدود ۱۲۰۰ نفر کشته و بیش از ۲۴۰ نفر به گروگان گرفته شدند.

این حمله آغازگر جنگ دیگری در غزه شد که همچنان ادامه دارد و به گفته مقامات فلسطینی، تاکنون ده‌ها هزار کشته برجای گذاشته است.

عباس همچنین گفت تشکیلات خودگردان فلسطینی آن حمایت مالی را که از شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای انتظار داشت دریافت نکرده است.

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در اجلاس سران اتحادیه عرب در منامه از جامعه جهانی خواست از تلاش‌ها برای آتش‌بس در غزه حمایت کند.

همچنین در نشست منامه، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین، خواستار برگزاری «کنفرانس بین‌المللی برای صلح» در خاورمیانه شد.

او در افتتاحیه سی و سومین اجلاس سران اتحادیه عرب اعلام کرد بحرین خواستار برگزاری این کنفرانس و «حمایت از به رسمیت شناخته شدن کامل کشور فلسطین و عضویت آن در سازمان ملل متحد» است.

جمعه گذشته، اکثریت کشورهای عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد به پیش‌نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در این مجمع رای مثبت دادند.

این رای‌گیری حمایت جهانی از فلسطینیان را به نمایش گذاشت، اما انتظار نمی‌رود موقعیت فلسطینیان در عرصه بین‌المللی تغییر چندانی کند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد که به اجلاس منامه دعوت شده بود، جنگی را که بیش از هفت ماه است نوار غزه را ویران کرده، «زخمی باز» دانست «که کل منطقه را تهدید می‌کند».

او بار دیگر خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها و برقراری آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه شد.

گوترش درباره وضعیت رفح، در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه نیز گفت: «هر گونه حمله به رفح غیرقابل قبول است.»

ارتش اسرائیل می‌گوید حدود ۱۰ روز است عملیات هدفمندی را در رفح، محله به محله و با هدف نابودی آخرین گردان‌های حماس انجام می‌دهد.

اسرائیل می‌گوید شکست دادن حماس بدون حمله زمینی به رفح امکان‌پذیر نیست، اما سازمان ملل و امریکا نسبت به وخیم‌تر شدن وضعیت انسانی در این شهر در صورت حمله زمینی اسرائیل هشدار داده‌اند.

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای بیشتری در نبرد زمینی در رفح شرکت خواهند کرد.

بر اساس این بیانیه، گالانت روز چهارشنبه در جریان بازدید میدانی از این منطقه گفت: «نیروهای اضافی وارد رفح خواهند شد و فعالیت (نظامی) تشدید خواهد شد.»

روز چهارشنبه، سازمان ملل متحد اعلام کرد از زمان صدور اولین دستور تخلیه اسرائیل در ۱۰ روز پیش، ۶۰۰ هزار نفر «فرسوده، گرسنه و وحشت‌زده» از رفح گریخته‌اند.

گالانت ادامه داد: «نیروهای ما چند تونل را (که حماس از آن‌ها استفاده می‌کرد) ویران کردند و تونل‌های دیگر نیز به زودی ویران خواهند شد.»

سران کشورها و دولت‌های منطقه پیش از این در ماه نوامبر در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، طی یک نشست اضطراری که به طور مشترک با سازمان همکاری اسلامی تشکیل شده بود، با یکدیگر ملاقات کرده بودند.

آن‌ها در جریان آن نشست، حملات اسرائیل به غزه را محکوم کردند ولی در عین حال از اعلام اقدامات تنبیهی اقتصادی و سیاسی علیه اسرائیل خودداری کردند.