• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رسانه پاکستانی: بیش از ۱۳ هزار مهاجر افغان طی ۱۰ روز گذشته از پاکستان اخراج شده‌اند

۲ سرطان ۱۴۰۳، ۲۳:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

رادیو پاکستان گزارش داد که ۱۳ هزار و ۸۱۵ مهاجر افغان طی ۱۰ روز گذشته از این کشور اخراج شده‌اند. این رسانه حکومت پاکستان گزارش داده است که از آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان تاکنون بیش از ۶۲۰ هزار افغان به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

رادیو پاکستان در گزارشی نوشت که از سه‌شنبه، ۲۲ جوزا تا جمعه، اول سرطان پنج هزار و ۱۴ مرد، چهار هزار و ۸۷ زن و چهار هزار و ۷۱۴ کودک افغان از پاکستان اخراج شده‌اند.

این رسانه مجموع مهاجران اخراج شده افغان از پاکستان را طی نه ماه گذشته ۶۲۰ هزار و ۹۸۱ نفر شامل زنان و کودکان اعلام کرده است.

پاکستان در ماه میزان ۱۴۰۲ خورشیدی برنامه اخراج مهاجران افغان را آغاز کرد.

اسلام‌آباد اعلام کرده که می‌خواهد همه مهاجران فاقد مدارک اقامت را از این کشور اخراج کند.

پیشتر وزیر داخله پاکستان گفت که تمام تلاش‌های ممکن برای تامین امنیت مرزهای این کشور و جلوگیری از عبور غیرقانونی از مرزها و قاچاق انسان انجام شده است.

پربازدیدترین‌ها

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد
۱

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد

۲

طالبان وب‌سایت سفارت‌ها و قنسولگری‌های تحت اداره خود را تغییر داده است

۳

بریتانیا همکاران پیشین افغان خود را «ناامید و سرگردان» رها کرده است

۴

گزارش شورای امنیت؛ طالبان زنان را مورد «شکنجه، خشونت و تجاوز جنسی» قرار می‌دهد

۵

ملل متحد تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

در شش روز 'بیش از ۷۰ هزار مهاجر' از ایران و پاکستان به افغانستان برگشتند

۲۷ جوزا ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرد که از دوم تا هشتم جون ۷۲ هزار و ۵۲۲ مهاجر افغان از ایران و پاکستان به افغانستان بازگردانده شده‌اند. این سازمان گفت ۴۶ هزار و ۹۸۷ مهاجر از ایران و ۲۵ هزار و ۵۳۵ مهاجر از پاکستان به افغانستان بازگشتند.

سازمان بین‌اللملی مهاجرت روز یکشنبه، ۲۷ جوزا، در یادداشتی در شبکه اجتماعی اکس نوشت مهاجران از گذرگاه‌های اسلام‌قلعه، اسپین بولدک، میلک، ابو نصرفراهی، انگور ادا، غلام خان و تورخم وارد افغانستان شدند.

این سازمان گفت در شش روز ۲۳ هزار و ۲۳۸ نفر از افغانستان وارد ایران شدند و ۱۷ هزار و ۶۹۱ نفر به پاکستان رفتند.

سازمان‌های بین‌المللی پیش از این هشدار داده‌اند که اخراج اجباری افغان‌ها از ایران و پاکستان پیامدهای ویرانگری بر آینده کودکان خانواده‌های اخراج شده خواهد داشت.

برآوردهای سازمان بین‌المللی مهاجرت و کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در پاکستان نشان می‌دهد که بیش از ۵۵٠ هزار مهاجر افغان از ماه سپتامبر سال گذشته تا پایان ماه اپریل به افغانستان اخراج شده‌اند.

این سازمان امدادی هشدار داده است در شرایطی که افغانستان با چالش شش میلیون آواره داخلی و نقض حقوق بشری روبه‌رو است، اخراج مهاجران افغان زندگی افغان‌ها به ویژه زنان و دختران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وزیر داخله ایران بار دیگر بر اخراج 'تمام اتباع غیرمجاز' تاکید کرد

۲۶ جوزا ۱۴۰۳، ۰۷:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

وزیر داخله ایران بار دیگر بر اخراج «اتباع غیرمجاز» تاکید کرد و گفت که کشورش نمی‌توند این افراد را بپذیرد. احمد وحیدی گفت که «تمام اتباع غیرمجاز باید به کشورشان بازگردانده شوند» و آنهایی هم که مانعی برای حضورشان نیست، سازمان‌دهی و نظارت شوند.

رسانه‌های ایرانی روز جمعه، ۲۵ جوزا، گزارش دادند که احمد وحیدی در حاشیه نشستی در استان فارس گفت: «نمی‌توانیم اتباع غیرمجاز را بپذیریم و اصولاً سقف پذیرش اتباع عدد مشخص و براساس نیاز بازار کار و اطلس مشاغل تهیه شده است.»

رسانه‌ها و مقام‌های جمهوری اسلامی عبارت «اتباع غیرمجاز» را عمدتا درباره مهاجران افغان در ایران به کار می‌برند.

این نخستین بار نیست که وزیر داخله ایران نسبت به اخراج مهاجران افغان هشدار می‌دهد.

ماه گذشته نیز احمدی وحیدی گفت در سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار مهاجر «غیرقانومی» از ایران اخراج شده‌اند.

او افزود که ایران اتباع جدید را نمی‌پذیرد و همه اتباع «غیرمجاز» باید از ایران خارج شوند.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان در اسد سال ۱۴۰۰، شمار قابل ملاحظه‌ای از مردم به کشورهای دیگر از جمله ایران رفتند.

جمهوری اسلامی ایران هر هفته هزاران مهاجر افغان را بازداشت می‌کند و به افغانستان بازمی‌گرداند.

طالبان: در یک روز تقریبا سه‌ونیم هزار مهاجر افغان از ایران بازگشتند

۲۳ جوزا ۱۴۰۳، ۰۸:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت مهاجرین طالبان خبر داد که روز سه‌شنبه، سه هزار و ۴۳۷ مهاجر افغان به طور اجباری و اختیاری از ایران به افغانستان بازگشتند. به گفته این وزارتخانه، این مهاجران از طریق راه ابریشم ولایت نیمروز وارد افغانستان شدند.

طالبان گفته که ۶۴۰ نفر از این مهاجران بازگشته، برای دریافت کمک به سازمان بین‌المللی مهاجرت معرفی شدند.

این گروه افزود که به ۵۴ خانواده نیز کمک نقدی کرده است.

روند اخراج مهاجران افغان از ایران اخیرا افزایش یافته است. طوری که وازرت مهاجرین طالبان همه روزه از بازگشت اجباری یا اختیاری صدها مهاجر از ایران و پاکستان خبر می‌دهد.

وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان: بیش از دو هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان اخراج شدند

۲۰ جوزا ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان طالبان یکشنبه، ۲۰ جوزا، اعلام کرد که بیش از دو هزار مهاجر افغان در یک روز از ایران و پاکستان به افغانستان بازگردانده شدند. این وزارت گفته ۳۲۴ نفر از پاکستان و هزار و ۷۷۳ نفر از ایران اخراج شده‌اند.

به گفته این وزارت در میان این مهاجران زنان و کودکان نیز شامل هستند.

روند اخراج مهاجران افغان از ایران و پاکستان در ماه‌های گذشته به شدت افزایش یافته است و روزانه صدها افغان از این دو کشور اخراج می‌شوند.

مقامات پاکستان و ایران ادعا کرده‌اند که افغان‌های فاقد مدرک معتبر اقامتی در این کشورها را به افغانستان اخراج کرده‌اند. اما برخی از مهاجران بازگردانده شده به افغانستان گفتند که با وجود داشتن اسناد قانونی اقامت، باز هم مجبور به باگشت شده‌اند.

بسیاری از افغان‌ها پس از تسلط گروه طالبان در افغانستان، مجبور به ترک کشورشان شدند و ناگزیر به ایران و پاکستان مهاجرت کردند. برخی از این مهاجران بنا به درخواست کشورهای غربی برای پی‌گیری پرونده‌های مهاجرتی‌شان به پاکستان و ایران پناه برده‌اند.

گفته شده که در میان مهاجرانی که از ایران و پاکستان به افغانستان بازگردانده می‌شوند، برخی از کارمندان و نظامیان دولت پیشین نیز حضور دارند که از ترس انتقام‌جویی طالبان از کشور فرار کرده‌اند.

طالبان: در یک روز بیش از دو و نیم هزار مهاجر از پاکستان و ایران بازگردانده شدند

۱۷ جوزا ۱۴۰۳، ۱۳:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان طالبان اعلام کرد که در یک روز، دو هزار و ۴۴۵ مهاجر افغان به گونه «اجباری و اختیاری» از ایران و پاکستان به افغانستان بازگردانده شده‌اند. این وزارت گفت هزار و ۶۴۰ مهاجر از ایران و ۸۰۵ مهاجر دیگر از پاکستان برگشته‌اند.

وزارت مهاجرین طالبان روز پنجشنبه (۱۷ جوزا) در خبرنامه‌های که در شبکه اجتماعی اکس پخش کرد، نوشت که این مهاجران از طریق گذرگاه‌های تورخم، اسپین بولدک و اسلام‌قعله بازگردانده شده‌اند.

در خبرنامه آمده در میان پناهجویان اخراج شده ۳۷ کودک بی‌سرپرست نیز از ایران اخراج شده‌اند. این کودکان برای پیدا کردن خانواده‌هایشان به سازمان بین‌المللی مهاجرت معرفی شده‌اند.

افغان‌ها، بزرگترین جمعیت مهاجران در ایران و پاکستان را تشکیل می‌دهند. این دو کشور همسایه افغانستان، در ماه‌های اخیر روند اخراج مهاجران افغان را تشدید کرده‌اند.

بعد از تسلط طالبان بر افغانستان در اگست ۲۰۲۱، میلیون‌ها افغان برای نجات از خطر انتقام‌گیری طالبان به کشورهای همسایه پناه بردند. امکان ادامه آموزش برای کودکان و دسترسی به حق کار از دیگر دلایل مهاجرت افغان‌ها به کشورهای همسایه است.