• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امریکا برای از بین بردن شبکه مالی داعش خراسان ۱۰ میلیون دالر جایزه تعیین کرد

۵ اسد ۱۴۰۳، ۰۶:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه امریکا برای از بین بردن شبکه مالی داعش خراسان ۱۰ میلیون دالر جایزه تعیین کرد. این وزارت در اطلاعیه‌ای نوشت در برابر اطلاعاتی که منجر به اختلال روند تامین مالی داعش خراسان شود، ۱۰ میلیون دالر جایزه می‌دهد.

این اطلاعیه در وبسایت «جایزه برای عدالت» وابسته به وزارت خارجه امریکا، که جایزه‌های این وزارت برای کشف اطلاعات درباره افراد و گروه‌های تحت پیگرد را دنبال می‌کند، پخش شده است.

اطلاعیه افزوده که دست داعش خراسان به خون صدها شهروند بیگناهی آلوده است که در حملات تروریستی این گروه به مدارس، مساجد، مراسم تدفین و حتی شفاخانه‌ها جان خود را از دست دادند.

وزارت خارجه امریکا معتقد است که داعش خراسان از طریق استخراج منابع طبیعی در افغانستان از جمله معادن پرسود تالک در ننگرهار پول به دست می‌آورد.

این وزارت افزوده است که داعش خراسان از طریق اقداماتی مانند گرفتن مالیات، اخاذی از مردم و کسب‌وکارهای محلی، فروش غیرقانونی تنباکو در افغانستان و پاکستان و پولشویی با استفاده از ارز دیجیتال منابع مالی خود را تامین می‌کند.

وزارت خارجه امریکا همچنین نوشته که داعش خراسان از حمایت مالی شاخه اصلی داعش هم برخوردار است.

برپایه اطلاعات وبسایت «جایزه برای عدالت» این گروه از منابع مالی خود برای خرید سلاح، آموزش و اجرای عملیات تروریستی استفاده می‌کند.

این وزارت تصریح کرده است که داعش خراسان برای انتقال پول و تامین مالی فعالیت خود از سیستم غیررسمی پرداخت حواله بهره می‌برد.

وزارت خارجه امریکا در اطلاعیه خود خواستار همکاری برای بستن مسیرهای مالی این گروه شده است.

داعش خراسان به گونه رسمی شاخه‌ای از گروه «دولت اسلامی» است که در جنوب آسیا و عمدتا در افغانستان فعالیت می‌کند.

این گروه افغانستان و کشورهای همجوارش را با توجه به جغرافیای تاریخی خراسان بزرگ «ولایت خراسان» می‌نامد.

پربازدیدترین‌ها

سه دختر افغان در پولند ناپدید شدند
۱

سه دختر افغان در پولند ناپدید شدند

۲

مقام سازمان ملل: فعالیت داعش خراسان در افغانستان امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند

۳
اختصاصی

خشکسالی، بیکاری و قرض؛ روایت خانواده حیات‌الله از زندگی مردی که مرگش افغانستان را تکان داد

۴

نماینده پارلمان آلمان به افغانستان اینترنشنال: نگران اخراج بیشتر پناهجویان افغان هستم

۵
اختصاصی

ایران جلوی فعالیت فاطمیون علیه طالبان را گرفته است