• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل نماینده جدیدی برای افغانستان تعیین کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد روز یکشنبه از تعیین پولیک اوک سری به عنوان نماینده جدید خود در افغانستان خبر داد. آقای اوک سری تجربه کار در زمینه مبارزه با مواد مخدر در کشورهای مختلف مثل نایجریا، لیبیا و کامبوج را در کارنامه دارد.

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل روز یکشنبه ۱۴ اسد در شبکه اجتماعی اکس نوشت پولیک اوک سری از سال ۲۰۱۰ در بخش‌های مختلف این سازمان کار کرده است. از جمله او کار در دفتر نایجریا و دفتر منطقه‌ای غرب و مرکز افریقا را تجربه کرده است.

این مقام ملل متحد از سال ۲۰۲۰ ریاست دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در لیبیا را بر عهده داشت. او پیش از پیوستن به این سازمان، در سازمان بین‌المللی کار در کامبوج کار می‌کرد.

اوک سری مدرک کارشناسی خود را در رشته حقوق از دانشگاه پاریس به دست آورده است. او همچنین مدرک کارشناسی ارشد را در رشته اقتصاد و روابط بین‌الملل از دانشکده مطالعات بین‌المللی پیشرفته دانشگاه جانز هاپکینز امریکا گرفته است.

پیش از این انوبها سود به عنوان نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در افغانستان کار می‌کرد.

پربازدیدترین‌ها

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم
۱

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم

۲

روزی که ولایت‌های غزنی، هرات و بادغیس سقوط کردند

۳

جنگ به مرکز ولسوالی نسی رسیده است

۴

واکنش‌ها به درگیری در بدخشان؛ جمعه‌خان فاتح وارد «جنگ نابرابر» شده است

۵

ادامه درگیری‌ها در بدخشان؛ شنیده‌شدن شلیک‌های پراکنده در ولسوالی نسی