روز گذشته نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی به درخواست تهران و اسلامآباد درباره ترور اسماعیل هنیه در جده برگزار شد.
پیشتر پاکستان و ایران به صورت مشترک خواستار برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی شدند تا جمهوری اسلامی نوع واکنش خود به ترور اسماعیل هنیه، رئيس دفتر سیاسی حماس در تهران را بررسی کند.
وزارت خارجه پاکستان پیش از این در بیانیهای درباره ترور اسماعیل هنیه، تمام اشکال و مظاهر تروریسم از جمله «کشتار فراقانونی و فراسرزمینی» را محکوم کرده بود.
پاکستان همچنین روز جمعه، ۱۲ اسد، را به مناسبت کشته شدن رئیس دفتر سیاسی حماس عزای عمومی اعلام کرد.
به گزارش جروزالمپست، نماینده سازمان همکاری اسلامی در عربستان سعودی، گفته در نشست وزرای خارجه این سازمان در جده، درباره «جنایات اشغالگران اسرائيلی» و ترور اسماعیل هنیه بحث شد.
همزمان، والاستریت جورنال به نقل از مقامهای امریکایی گزارش داد که ایالات متحده از اواخر این هفته به بعد، تحرکات جمهوری اسلامی مبنیبر جابهجایی پرتابگرهای موشکی و تمرینات نظامی برای آمادگی به حمله اسرائيل را مشاهده کرده است.
با این حال، مقامهای امریکایی گفتهاند که تاکنون اطلاعاتی درباره نوعیت و چارچوب زمانی حمله احتمالی جمهوری اسلامی علیه اسرائيل ندارند.
همزمان نیویارکتایمز به نقل از دو مقام ایرانی گزارش داده که روسیه نیز تامین تجهیزات پیشرفته راداری و دفاع هوایی به ایران را آغاز کرده است.