• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دادگاه عالی هند یک کارگروه ويژه برای تدوین توصیه‌ها درباره امنیت پزشکان تشکیل داد

۳۱ اسد ۱۴۰۳، ۰۳:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

چند روز پس از تجاوز و قتل یک پزشک زن در هند که موجب اعتراض‌های گسترده شد، دادگاه عالی این کشور یک کارگروه ویژه برای تدوین توصیه‌ها درباره امنیت کادر درمانی تشکیل داد. معترضان اما گفتند اقدام دادگاه عالی کافی نیست و به تظاهرات خود ادامه می‌دهند.

دادگاه از این کارگروه تحت رهبری پزشکان خواسته که ظرف سه هفته گزارش اولیه و تا دو ماه دیگر گزارش نهایی خود را ارائه کند.

دادگاه عالی هند همچنین از پزشکان معترض خواسته است که وظایف خود برگردند.

دی. وای. چاندراچود، قاضی دادگاه گفت که اگر پزشکان زن نمی‌توانند در محیط کاری خود امنیت داشته باشند، به این معنی است که شرایط اولیه برابری از آنها سلب می‌شود.

دادگاه عالی هند به کارگروه موردنظر وظیفه داده که اصلاحات گسترده‌ای را در پیوند بهتر شدن محیط کاری برای کادر درمانی در شفاخانه بررسی کند.

این اصلاحات شامل نصب دوربین‌های مداربسته بیشتر، ایجاد استراحت‌گاه‌های جداگانه برای کارمندان زن، نورپردازی تمام بخش‌های بیمارستان و ایجاد یک تیم نظارتی برای افزایش مصونیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای کارکنان می‌شود.

معترضان اما گفتند که اقدام دادگاه عالی کافی نیست و به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

یک اتحادیه ملی پزشکان جوان و کارآموز با نشر بیانیه‌ای گفت که اقدام دادگاه به تنهایی مشکلات را حل نمی‌کند و این دستور به معضل اصلی کمبود بودجه و نیروی انسانی در نظام بهداشتی هند نپرداخته است.

این اتحادیه نوشت: «ما نیازمند بازنگری همه‌جانبه نظم بهداشتی هستیم.»

اعتراضات گسترده و اعتصاب کاری پزشکان در هند پس از آن آغاز شد که یک پزشک کارآموز در نهم آگست در بیمارستانی در شهر کلکته در ایالت بنگال غربی هند از سوی یک مرد ناشناس ابتدا مورد تجاوز قرار گرفت و سپس کشته شد.

یک نیروی پولیس در ارتباط به این موضوع بازداشت شده است.

پربازدیدترین‌ها

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد
۱

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد

۲
اختصاصی

طالبان اینترنت فایبر نوری شهروندان کابل را قطع می‌کند

۳

سازمان نی خواهان مداخله ملل متحد و اتحادیه اروپا برای آزادی خبرنگاران از بند طالبان شد

۴

اداره هواشناسی از احتمال بارندگی شدید و سرازیر شدن سیلاب در ۱۸ ولایت خبر داد

۵

همسایه‌های قنسولگری افغانستان در بن از حضور نماینده طالبان نگران شده‌اند

•
•
•

مطالب بیشتر

ارتش اسرائیل می‌گوید اجساد شش گروگان را در غزه پیدا کرده است

۳۱ اسد ۱۴۰۳، ۰۲:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائيل اعلام کرد که اجساد شش گروگان را که در اسارت حماس بودند، از تونلی در خان‌یونس غزه خارج کرده است. مقام‌های ارتش اسرائيل روز سه‌شنبه گفتند که این نیرو درباره علت کشته شدن این گروگان‌ها تحقیق خواهد کرد.

در حال حاضر گفته می‌شود که ۱۰۹ گروگان در غزه باقی مانده‌اند که گمان می‌رود حدود یک سوم آنها کشته شده‌اند. از سرنوشت بقیه هم خبری نیست.

حماس و گروه‌های فلسطینی ۲۵۰ نفر را در حمله هفتم اکتبر به اسرائيل گروگان گرفتند و به غزه بردند.

اجساد گروگان‌ها در حالی پیدا شده که گفت‌وگوها برسر برقراری آتش‌بس در غزه و بازگرداندن اسرا به اسرائيل همچنان ادامه دارد.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارشد ارتش اسرائیل، روز سه‌شنبه در یک نشست خبری گفت که کشورش همچنان به بازگرداندن گروگان‌ها از غزه مصمم است.

آقای هاگاری از اظهار نظر درباره این‌که چه تعداد گروگان‌ها زنده‌اند، خودداری کرد.

او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا گروگان‌ها به گونه غیرعمدی در حملات ارتش اسرائيل کشته شده‌اند، گفت که ارتش در نزدیکی محلی که اجساد گروگان‌ها پیدا شد، عملیات انجام داده اما علت دقیق مرگ آنها بررسی خواهد شد.

رویترز: کارزار انتخاباتی هریس در یک ماه بیش از ۵۰۰ میلیون دالر جمع‌آوری کرده است

۳۱ اسد ۱۴۰۳، ۰۱:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز گزارش داد که کارزار انتخاباتی کامالا هریس در یک ماه گذشته، از زمانی که او نامزد دموکرات‌ها معرفی شده، بیش از ۵۰۰ میلیون دالر کمک‌ مالی جمع‌آوری کرده است. رویترز این رقم را «بی‌سابقه» و نمایانگر دلگرمی اهداکنندگان توصیف کرد.

چهار منابع آگاه از تلاش‌های کامالا هریس برای جمع‌آوری کمک مالی، گفتند که این حجم پول از زمانی که او در روز ۲۱ جولای به عنوان نامزد دموکرات‌ها معرفی شد، گردآوری شده است.

میزان پول کارزارهای انتخاباتی در امریکا از این نظر حیاتی است که به تبلیغات پررنگ‌تر نامزدها کمک می‌کند و آنها را قادر می‌سازد که رای‌دهندگانی را که هنوز مصمم به حمایت از نامزد مشخصی نیستند، به سمت خود بکشانند.

کامالا هریس پس از کناره‌گیری جو بایدن از رقابت، با تکت انتخاباتی دموکرات‌ها وارد رقابت شد و بلافاصله کمک‌های مالی به کارزار او جاری شد. این کمک‌ها پس از عملکرد ضعیف جو بایدن در مناظره با دونالد ترامپ، تقریبا خشک شده بود.

معاون کنونی رئیس‌جمهور امریکا، در نخستین هفته‌ای که وارد رقابت برای ریاست‌جمهوری ایالات متحده شد توانست ۲۰۰ میلیون کمک مالی جمع‌آوری کند و به سرعت حمایت سایر چهره‌های این حزب را به دست آورد.

کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین امریکا و رقیب کامالا هریس در انتخابات پیش‌رو، اعلام کرده که در ماه جولای بیش از ۱۳۸ میلیون دالر کمک مالی جمع‌آوری کرده است. کارزار ترامپ گفته است که در مجموع ۳۲۷ میلیون دالر کمک دریافت کرده است.

کمدین معروف حامی فلسطینی‌ها می‌گوید حسابش در اکس را به علت مسایل ایمنی غیرفعال کرده است

۳۰ اسد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

باسم یوسف، کمدین معروف مصری-امریکایی گزارش‌ها درباره حذف حسابش در اکس توسط این شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک را رد کرد. او روز سه‌شنبه در اینستاگرام نوشت که پس از «بهتر شدن مسئله مصونیت عزیزانم، احتمالا به این شبکه بازخواهم گشت.»

حساب کاربری باسم یوسف با بیش از ۱۱ میلیون تعقیب‌کننده، در شبکه اکس از دسترس خارج شد. شماری از کاربران غیرفعال شدن آن را با انتقادهای او از اسرائیل در جنگ غزه ارتباط دادند.

پست جدید باسم یوسف در مورد غیرفعال شدن حسابش در اکس
100%
پست جدید باسم یوسف در مورد غیرفعال شدن حسابش در اکس

این کمدین معروف در حساب خود در اینستاگرام نوشت که حسابش در توسط اکس غیرفعال نشده است و او گزارش‌ها در این باره را نادرست خواند.

او در ساعات اولیه روز از رد گزارش‌ها در مورد بسته شدن حسابش توسط اکس خودداری کرد و تنها نوشت که «مطمین نیست آیا یا چه زمانی حساب من در توییتر دوباره فعال خواهد شد.»

او افزود که «در این مورد مایل نیست که بیانیه خبری بدهد یا مصاحبه کند.»

برخی کاربران اکس تصور کردند یکی از آخرین پست‌های او ممکن است منجر به تعلیق حساب کاربری‌اش شده باشد.

یوسف در یکی از پست‌های خود از سوءاستفاده از اصطلاح یهودستیزی از سوی حامیان اسرائیل انتقاد کرده و گفته بود که از این اصطلاح به‌عنوان تاکتیکی برای مرعوب کردن و خاموش کردن منتقدان عملکرد اسرائیل در غزه استفاده می‌شود.

حساب این کمدین حامی فلسطین ساعاتی پس از انتشار این پست در روز دوشنبه حذف شد.

حساب رسمی اکس دولت اسرائیل پس از غیرفعال شدن حساب باسم، شادمانی خود را ابراز کرد و پیامی با محتوای "خداحافظ" منتشر کرد.

باسم که مصاحبه‌های او با تلویزیون‌های مطرح در انتقاد از عملکرد اسرائیل در غزه معروف شده است، گفت که در حال حاضر، محتوای تولیدی‌اش را در متا و تیک‌تاک نشر خواهد کرد.


سازمان جهانی بهداشت می‌گوید امپاکس شبیه همه‌گیری کووید ۱۹ نیست

۳۰ اسد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

یک مقام سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه گفت که امپاکس، چه سویه‌های جدید و چه قدیمی آن، مشابه کووید-۱۹ نیست. هانس کلوگه، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا گفت که روش‌های جلوگیری از گسترش آن در اختیار این سازمان است.

او در یک نشست خبری در سازمان ملل گفت: «ما می‌توانیم و باید به طور مشترک با امپاکس مقابله کنیم.»

کلوگه گفت که کشورها سیستم‌هایی را برای کنترول و از بین بردن امپاکس در سطح جهانی ایجاد کنند و از وحشت یا بی‌توجهی نسبت به این همه‌گیری خودداری کنند.

امپاکس، یک عفونت ویروسی است که باعث ایجاد ضایعات پر از چرک و علایم شبیه به آنفولانزا می‌شود. عوارض این بیماری با این که معمولاً خفیف است اما می‌تواند کشنده باشد. گونه کلاد ۱بی این ویروس موجب نگرانی جهانی شده است، زیرا به نظر می‌رسد که از طریق تماس نزدیک راحت‌تر پخش می‌شود.

هفته گذشته، یک مورد از ابتلا به این گونه جدید در سویدن تایید شد که منشا آن افریقا گفته شده است و این نخستین نشانه از گسترش آن خارج از این قاره بود. سازمان جهانی بهداشت پس از شناسایی این گونه جدید، شیوع این بیماری را به عنوان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با اهمیت بین‌المللی اعلام کرد.

کلوگه گفت که تمرکز بر روی گونه کلاد یک جدید همچنین در مبارزه با گونه کم‌خطرتر کلاد ۲ که از سال ۲۰۲۲ در سطح جهانی در حال گسترش است، کمک خواهد کرد.

وی افزود: «در حال حاضر هر ماه حدود ۱۰۰ مورد جدید از گونه کلاد ۲ امپاکس در اروپا گزارش می‌شود.»

امپاکس از طریق تماس فیزیکی نزدیک، از جمله تماس جنسی، منتقل می‌شود، اما برخلاف پاندمی‌های جهانی قبلی مانند کووید-۱۹، هیچ مدرکی مبنی بر انتشار سهل آن از طریق هوا وجود ندارد.


آلمان در اعتراض به بسته شدن دفاتر موسسه زبان گوته در تهران، سفیر ایران را احضار کرد

۳۰ اسد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت امور خارجه آلمان روز سه‌شنبه ۳۰ اسد در بیانیه‌ای پلمب و برخورد مقام‌های امنیتی جمهوری اسلامی با موسسه آموزش زبان آلمانی گوته در تهران را محکوم کرد و از احضار سفیر حکومت ایران در برلین خبر داد.

وزارت خارجه آلمان در این بیانیه، مهر و موم موسسه گوته را غیرقابل توجیه خواند و افزود: «مبادلات زبانی پایه‌ای برای درک متقابل است. این موسسه مکانی محبوب و شناخته‌شده برای ارتباطات است، جایی که افراد با تعهد شخصی فراوان و در شرایط سخت برای یادگیری زبان تلاش می‌کنند.»

آلمان از حکومت مسعود پزشکیان خواست «فورا اجازه از سرگیری فعالیت‌های آموزشی این موسسه را صادر کند».

ظهر سه‌شنبه، گروهی از ماموران امنیتی و انتظامی وارد موسسه آموزش زبان آلمانی گوته در خیابان دیباجی و ساختمان آموزشی آن در قلهک تهران شدند و این مجموعه‌ها را پلمب کردند.

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه جمهوری اسلامی، این مراکز را «غیر‌قانونی» نامید و از تعطیلی آن‌ها خبر داد.

به گفته این خبرگزاری، «دو شعبه از مراکز غیرقانونی وابسته به دولت آلمان» که با «نقض قوانین کشور، مرتکب اعمال غیرقانونی متعدد و تخلفات گسترده مالی شده بودند»، با دستور مقام قضایی تعطیل شدند.

قوه قضاییه همچنین از دریافت گزارش‌هایی از تخلفات سایر مراکز وابسته به آلمان در ایران خبر داد و گفت تحقیقات در این مورد در جریان است.

بر اساس گزارش‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال، پولیس برای پلمب این مرکز به خشونت متوسل شده و با فیلم‌برداری و ضرب و جرح استادان، کارکنان و دانشجویان زبان‌آموز، در محل رعب و وحشت ایجاد کرده است.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، در گزارشی وقوع درگیری و ضرب و شتم هنگام پلمب موسسه آموزش زبان آلمانی گوته در تهران را تکذیب کرد و نوشت ماموران یگان ویژه در این ماموریت نقشی نداشتند

موسسه گوته که از روی نام شاعر آلمانی، یوهان ولفگانگ گوته نام‌گذاری شده، یک سازمان غیر انتفاعی با وظیفه گسترش زبان و فرهنگ آلمانی در بیرون از مرزهای این کشور است که در سال ۱۳۳۰ خورشیدی تاسیس شده و هم‌اکنون ۱۴۵ مرکز در ۷۷ کشور جهان دارد.

این اولین بار نیست که فعالیت‌های موسسه گوته در ایران تعطیل می‌شود.

سال ۱۳۸۳، جمهوری اسلامی در واکنش به پرده‌برداری از لوح يادبود قربانيان ميکونوس در برلين، دفتر انستیتوت گوته در تهران را تعطیل کرد.

در ماجرای ترور میکونوس که در رستورانی به همین نام واقع در برلین در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۱۹۹۲ (۲۶ سنبله۱۳۷۱) رخ داد، تعدادی از سران اپوزیسیون کُرد به دست عوامل جمهوری اسلامی ایران به قتل رسیدند.

پاسخ به تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ

نور نیوز در کانال تلگرامی خود با اشاره به خبر تعطیلی مراکز مرتبط با موسسه گوته نوشت: «گفته می‌شود این اقدامی متقابل در مورد بستن مراکز فرهنگی و اسلامی در آلمان است»

حکومت آلمان صبح روز چهارشنبه سوم اسد در بیانیه‌ای فعالیت مرکز اسلامی هامبورگ را ممنوع اعلام کرد.

این مرکز به «تبلیغ ایدئولوژی جمهوری اسلامی، حمایت از حزب‌الله لبنان و اقدام علیه قانون اساسی آلمان» متهم شده است.

در پی اقدام پولیس آلمان در بستن مرکز اسلامی هامبورگ و شماری از مراکز اسلامی مرتبط با آن، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، سفیر آلمان در تهران را احضار کرد.

او در دیدار با سفیر آلمان، «ضمن محکوم کردن اقدام خصمانه و مغایر با اصول بنیادین حقوق بشر»، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را به سفیر آلمان ابلاغ کرد.

پولیس آلمان با هدف بازرسی و تحقیق، به ۵۳ مکان وابسته به مرکز اسلامی هامبورگ در سراسر آلمان یورش برد.

اسنادی که وزارت داخله آلمان از مرکز اسلامی هامبورگ به دست آورد، نشان می‌دهند محمدهادی مفتح، رییس این مرکز، دستورالعمل‌های خود را مستقیم از علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی دریافت می‌کرده است.