• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شرکت متا: هکرهای وابسته به ایران تلاش کردند واتساپ مقام‌های دولت ترامپ و بایدن را هک کنند

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۳:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

شرکت متا روز جمعه از شناسایی تلاش‌های احتمالی هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی برای هک کردن حساب‌های واتساپ مقام‌های دولت‌ دونالد ترامپ و جو بایدن خبر داد. این شرکت یک گروه هکری ایرانی را متهم کرده است که چند هفته پیش ستاد انتخاباتی ترامپ را به خطر انداخته بود.

این شرکت روز جمعه، دوم سنبله، در یادداشتی در شبکه‌های اجتماعی خود این اقدام را به گروه هکری APT42، نسبت داد که گفته می‌شود با بخش اطلاعاتی نیروی نظامی ایران مرتبط است.

متا گفته این گروه هکر‌ی تلاش کرده بود با جعل حساب‌ها با پشتیبانی فنی شرکت‌هایی مانند گوگل و مایکروسافت، از طریق واتساپ به برخی افراد دسترسی پیدا کند.

به گفته شرکت متا، این حساب‌ها پس از گزارش کاربران مسدود شدند و هیچ شواهدی از نفوذ به حساب‌های مورد هدف مشاهده نشده است.

در یادداشت این شرکت آمده است که این حملات مقام‌های سیاسی، دیپلوماتیک و برخی چهره‌های شناخته‌شده، از جمله افرادی مرتبط با دولت بایدن و ترامپ، را هدف قرار داده است.

پربازدیدترین‌ها

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد
۱

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد

۲
اختصاصی

طالبان اینترنت فایبر نوری شهروندان کابل را قطع می‌کند

۳

سازمان نی خواهان مداخله ملل متحد و اتحادیه اروپا برای آزادی خبرنگاران از بند طالبان شد

۴

اداره هواشناسی از احتمال بارندگی شدید و سرازیر شدن سیلاب در ۱۸ ولایت خبر داد

۵

همسایه‌های قنسولگری افغانستان در بن از حضور نماینده طالبان نگران شده‌اند

•
•
•

مطالب بیشتر

مقام پاکستانی از شناسایی یک مورد جدید بیماری ام‌پاکس در پیشاور خبر داد

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۳:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

هماهنگ‌کننده نخست‌وزیر پاکستان در زمینه خدمات بهداشت روز جمعه تایید کرد که یک مورد جدید بیماری ام‌پاکس در میدان‌ هوایی پیشاور شناسایی شده است. ملک مختار احمد گفت که مورد جدید این بیماری از یک کشور خلیج فارس به پاکستان منتقل شده است.

او گفت وزارت بهداشت پاکستان به طور مداوم وضعیت را از طریق یک سیستم موثر غربالگری در همه فرودگاه‌ها نظارت می‌کند.

اخیرا مقام‌های خیبرپختونخوای پاکستان از شناسایی سه مورد بیماری ام‌پاکس خبر دادند.

به گفته مقام‌های این کشور این بماری در افرادی که از امارت متحده عربی به پیشاور بازگشته بودند شناسایی شده است.

ام‌ پاکس معروف به «آبله میمون» یک بیماری کشنده است که از سال گذشته در کنگو شیوع یافته است. تاکنون ۲۷ هزار مورد ابتلا و ۱۱۰۰ مورد مرگ در این کشور گزارش شده است.

اخیرا در پی شیوع این بیماری در شرق و مرکز افریقا، رئیس سازمان بهداشت جهانی وضعیت اضطراری بهداشتی اعلام کرد.

رسانه‌های آلمانی از کشته شدن چند نفر در حمله با چاقو در غرب این کشور خبر دادند

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۲:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه بیلد آلمان گزارش داد مردی با چاقو در یک جشنواره در شهر زولینگن در غرب این کشور به مردم حمله کرده و دست‌کم سه نفر را کشته و چند نفر را به شدت زخمی کرده است. گفته شده مرد مهاجم پس از حمله از محل فرار کرده است.

پولیس آلمان اعلام کرد هنوز نمی‌تواند اطلاعاتی در مورد این حادثه ارائه کند. پولیس از شهروندان خواسته در خانه‌های خود بمانند.

طبق گزارش‌ها این حادثه روز جمعه حوالی ساعت ده شب به وقت محلی رخ داده و پولیس محل حادثه را محاصره کرده است.

روزنامه بیلد گفته به نظر می‌رسد مرد مهاجم یک عرب است.

رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات امریکا از دونالد ترامپ حمایت کرد

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری امریکا اعلام کرد که کمپین خود را تعلیق و از دونالد ترامپ حمایت خواهد کرد. خانواده رابرت اف کندی تصمیم او را محکوم و بر حمایت از کامالا هریس تاکید کردند.

رابرت اف کندی جونیور، برادرزاده جان اف کندی، رئیس‌جمهور سابق امریکا است.

کندی گفته که این اقدام به دنبال گفت‌وگوهایی با دونالد ترامپ در چند هفته گذشته انجام شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، کندی تاکید کرده است که حضور او در رقابت‌های انتخاباتی در شماری از ایالت‌ها به نفع کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات، رقیب اصلی دونالد ترامپ است.

او گفته از انتخابات انصراف نخواهد داد و نام خود را در برگه رای‌گیری در ایالت‌هایی که تاثیری بر رقابت نخواهد داشت، حفظ خواهد کرد و تنها نامش را از ۱۰ ایالت که آرای نامزدها نزدیک است، حذف می‌کند.

کندی ۷۰ ساله گفته است که تاکید ترامپ برای مذاکره با روسیه جهت پایان دادن به جنگ اوکراین به تنهایی حمایت او از کمپین دونالد ترامپ را توجیه می‌کند.

اما خانواده کندی با انتشار بیانیه‌ای مشترک با تصمیم او مخالفت کردند. در این بیانیه که کری کندی، خواهر رابرت اف کندی جونیور آن را منتشر کرده است آمده است «ما به هریس و والز ایمان داریم. تصمیم امروز برادر ما بابی برای حمایت از ترامپ، خیانت به ارزش‌هایی است که برای پدر و خانواده ما عزیز بوده است.»

گروگان‌گیری در یک زندان روسیه با کشته شدن چهار 'عضو داعش' پایان یافت

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۰:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های روسیه اعلام کردند که نیروهای ویژه این کشور چهار زندانی مرتبط با داعش را که روز جمعه دوازده نفر را در زندانی در منطقه ولگاگراد به گروگان گرفته بودند، به ضرب گلوله کشتند. در حمله مهاجمان چهار کارمند این زندان نیز کشته شده‌اند.

ویدیویی‌های نشر شده از جریان گروگان‌گیری نشان می‌دهد که مهاجمانی که خود را جنگجویان داعش معرفی می‌کنند با چاقو به کارکنان زندان حمله می‌کنند.

سرویس زندان‌های روسیه گفت چهار کامندش براثر جراحات چاقو جان باخته‌اند و دیگران در شفاخانه تحت درمان قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری دولتی ریا به نقل از گارد ملی روسیه گزارش داد: «تک‌تیراندازان نیروهای ویژه گارد ملی روسیه در منطقه ولگاگراد با چهار شلیک، چهار زندانی را که کارکنان زندان را گروگان گرفته بودند، از پای درآوردند. گروگان‌ها آزاد شدند.»

مهاجمان هشت نگهبان و چهار زندانی دیگر را به گروگان گرفته بودند.

به گزارش رویترز در ویدیوهای نشر شده یکی از مهاجمان فریاد می‌زند که آن‌ها جنگجویان گروه داعش هستند.

عملیات آزادسازی گروگان‌ها پس از آن انجام شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در جلسه هفتگی شورای امنیت ملی این کشور گفت که می‌خواهد از وزیر داخله کشور، رئیس امنیت فدرال و رئیس گارد ملی درباره این حادثه اطلاعاتی دریافت کند.

رسانه‌های روسی گزارش دادند که مهاجمان شهروندان تاجیکستان و اوزبیکستان بودند و سه نفر از آن‌ها به اتهام جرایم مربوط به مواد مخدر و یکی دیگر به دلیل قتل در یک درگیری در زندان بودند.

روسیه، که سازمان‌های دفاعی و امنیتی آن به شدت بر روی جنگ در اوکراین متمرکز هستند، اخیراً شاهد افزایش حملات بوده است.

در ماه جوزای سال جاری خورشیدی نیز شش زندانی داعشی پس از گروگان‌گیری دو نگهبان در زندانی در جنوب شهر روستوف کشته شده بودند.

شانزدهمین مورد بیماری فلج کودکان در پاکستان ثبت شد

۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های پاکستانی روز جمعه از ثبت یک مورد جدید بیماری فلج کودکان (پولیو) در ایالت سند خبر دادند. این شانزدهمین مورد ثبت پولو در سال ۲۰۲۴ در پاکستان است.

به گفته مقام‌های آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای برای ریشه‌کنی پولیو در موسسه ملی بهداشت، این بیماری در حیدرآباد در کودک ۲۹ ماهه دیده شده است.

رسانه‌های پاکستانی نوشتند دادند که از شروع سال جاری میلادی تاکنون در ۶۲ منطقه این بیماری گزارش شده است.

۱۲ مورد این بیماری در بلوچستان، سه مورد در ایالت سند و یک مورد در پنجاب ثبت شده است.

با وجود راه‌اندازی کارزارهای واکسیناسیون، افغانستان و پاکستان تنها کشورهای جهان هستند که هنوز بیماری فلج کودکان در آن‌ها به طور کامل ریشه‌کن نشده است.

پیش از این سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده بود که اخراج مهاجران افغان از پاکستان و جابه‌جایی گسترده جمعیت، خطر گسترش فلج کودکان را در افغانستان افزایش می‌دهد.