• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم شطرنج افغانستان با پنج بازیکن در المپیاد جهانی شطرنج هنگری شرکت کرد

۲۷ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

تیم شطرنج افغانستان از بیست‌ویکم سنبله ١٤٠٣ با ترکیب پنج ورزشکار و یک مربی، در المپیاد جهانی شطرنج هنگری شرکت کرد و به مصاف حریفان خود رفت. این تیم به دلیل مشکل دریافت ویزا، در دور اول مسابقات حضور نداشت؛ اما از دور دوم تا دور ششم دو باخت و سه پیروزی مقابل حریفان خود کسب کرد.

تیم افغانستان در دور دوم این مسابقات با نتیجه ١-٣ مقابل جزیره تایمی پیروز شد؛ اما در دور سوم با نتیجه مشابه سه بر یک مقابل نیوزیلند شکست خورد.

ورزشکاران افغان در دور چهارم تیم گینه نو را دو نیم بر یک از پیش‌رو برداشت و در دور پنجم رقابت‌ها دو نیم بر یک از تیم موناکو شکست خورد.

این تیم در دور ششم این مسابقات با یک نتیجه خوب و چهار بر صفر تیم جمهوری دومنیکن را شکست داد.

سه پیروزی و دو شکست حاصل کار ورزشکاران افغان در پنج دور از شش دور بود که در این مسابقات رقابت کردند.

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۳
اختصاصی

طالبان و ایران در طراحی اپلیکیشنی برای رصد کاربران در افغانستان همکاری می‌کنند

۴

همسر حفیظ‌الله امین در آلمان درگذشت

۵

امریکا پاسپورت والدینی را که نفقه فرزند نمی‌دهند، لغو می‌کند

•
•
•

مطالب بیشتر

ضیافت تقدیر از ملی‌پوشان فوتسال افغانستان در تاشکند اوزبیکستان برگزار شد

۲۷ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

دوشنبه شب ٢٦ سنبله ١٤٠٣، ضیافت قدردانی از تیم ملی فوتسال افغانستان در تاشکند اوزبیکستان برگزار شد. در این مراسم که از سوی یکی از بازرگانان افغانستان برگزار شده بود، ملی‌پوشان فوتسال افغانستان، رئیس فدراسیون فوتبال، هواداران ورزش، بازرگانان و برخی چهره‌های سیاسی نیز حضور داشتند.

سلام طراوت، یکی از بازرگانان افغان برای قدردانی از تیم ملی فوتسال این مراسم را برگزار کرده بود.

منابع به افغانستان اینترنشنال گفتند که در مراسم شب گذشته، زمری کامگار، مالک شرکت هوایی کام ایر، سید سعادت منصور نادری، وزیر پیشین شهرسازی افغانستان و تعدادی از علاقه‌مندان به ورزش نیز حضور داشتند.

به نقل از این منابع، زلمی خلیل‌زاد فرستاده پیشین امریکا در امور صلح افغانستان نیز یک دسته گل را توسط همسرش «چرل بنارد» برای قدردانی از ملی‌پوشان فوتسال به مراسم فرستاده بود.

100%

احمد سهیل حسن‌زاده ورزشکار افغان برای راه‌یابی به سازمان «یواف‌سی» مبارزه می‌کند

۲۶ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۲:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

قرار است احمد سهیل حسن‌زاده ورزشکار هنرهای مختلط رزمی افغانستان، سه‌شنبه ٢٧ سنبله ١٤٠٣ برای راه‌یابی به سازمان مبارزات آزاد (یواف‌سی) با دیلان مانتلو از امریکا مبارزه کند. این مسابقه در هفته ششم سازمان «دنا وایت کانتندر» و در لاس وگاس امریکا برگزار می‌شود.

حسن‌زاده که در امریکا زندگی می‌کند، چندی پیش یک‌بار برای کسب جواز راه‌یابی به سازمان معتبر یواف‌سی وارد قفس شد؛ اما نتوانست به هدفی که داشت برسد و حالا برای دومین بار شانس خودش را آزمایش می‌کند.

اگر حسن‌زاده بتواند حریفش را شکست دهد و جواز حضور در یواف‌سی را کسب کند، چهارمین ورزشکار فعال افغان بعد از نصرت حق‌پرست، جاوید و فرید بشارت در این سازمان خواهد شد.

تفاوت حسن‌زاده با سه ورزشکار افغان که در حال حاضر در یواف‌سی مسابقه می‌دهند این است که حسن‌زاده فعالیت و کارش در «ام‌ام‌ای» را از داخل افغانستان شروع کرده و به این سازمان رسیده است.

احمد سهیل حسن‌زاده ورزشکار شناخته شده و ٢٨ ساله افغانستان، چهارده ریکارد در مبارزات آزاد دارد که حاصل آن یازده پیروزی و سه شکست است.

حریف او دیلان مانتلو امریکایی ٣١ ساله است و در مبارزات آزاد یازده بار به میدان رفته که هشت بار پیروز بوده و سه مرتبه نیز شکست خورده است.

100%

کوهنوردان ولایت غور در حمایت از پروژه «تاپی» به قله ۳۳۰۰ متری سفید کوه صعود کردند

۲۵ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

تعدادی از کوهنوردان و ورزشکاران ولایت غور با همکاری بسم الله خرمی و جان محمد حیدری، در یک حرکت نمایشی و ورزشی به حمایت از پروژه «تاپی» به قله سفید کوه به ارتفاع ۳۳۰۰ متر صعود کردند. این حرکت ورزشی یک روزه با هماهنگی آمریت ورزشی ولایت غور راه اندازی شده بود.

ورزشکاران ولایت غور از راه اندازی پروژه‌های انکشافی در افغانستان حمایت و از گذشته‌های دور با اجرای حرکت‌های ورزشی، درصدد حل مشکلات مردم و اجتماع بوده‌اند. حالا که پروژه تاپی دوباره افتتاح شده است، این ورزشکاران از این پروژه اعلام حمایت کرده اند.

پروژه خط لوله گاز تاپی که بیش از ۱۸۰۰ کیلومتر طول دارد و ۸۱۶ متر آن از افغانستان می‌گذرد، یک بار در سال ۱۳۹۵ نیز در افغانستان افتتاح شده؛ اما کار آن تا امروز آغاز نشده بود.

کار ۲۱۴ کیلومتر این خط لولۀ گاز در ترکمنستان تکمیل شده و حالا کارهای امتداد آن در خاک افغانستان آغاز شده است.

رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا با قهرمانی فولاد سیرجان ایران به پایان رسید

۲۵ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ (‎+۱ گرینویچ)

مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا ٢٠٢٤ که از روز یک‌شنبه ١٨ سنبله در شهر یزد ایران آغاز شده بود، امروز (یک‌شنبه ٢٥ سنبله) با قهرمانی فولاد سیرجان ایران به پایان رسید. این تیم در دیدار نهایی، تیم والیبال شهداب، دیگر تیم ایرانی را شکست داد و قهرمان شد.

بعد از این دو تیم ایرانی، تیم‌های جاکارتا اندونیزیا و پاولودار قزاقستان سوم و چهارم شدند.

تیم‌های الریان قطر، گاز الجنوب عراق، کام ایر افغانستان و اسپورتینگ کلب کویت جایگاه پنجم تا هشتم را کسب کردند. تیم‌های شهداب و فولاد سیرجان ایران جواز حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان را کسب کردند.

اسامی برترین بازیکنان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا ٢٠٢٤ به این ترتیب اعلام شد:

بهترین مدافع میانی: مسعود غلامی از شهداب یزد و آرمین قلیچ‌نیازی از فولاد سیرجان

بهترین دریافت کننده قدرتی: امیرحسین اسفندیار از فولاد سیرجان و میکائیل یوستینو از پاولودار قزاقستان

بهترین قطر پاسور: ژان پاتری از جاکارتا اندونیزیا

بهترین پاسور: علی رمضانی از فولاد سیرجان ایران

بهترین لیبرو: مهدی مرندی از فولاد سیرجان ایران

ارزش‌مندترین بازیکن: علی حاجی‌پور از فولاد سیرجان ایران

100%

خیرونا ١-٤ بارسلونا؛ مدل جدید آبی اناری‌ها با رهبری فلیک، به درخشش در لالیگا ادامه می‌دهد

۲۵ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۷:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

بارسلونا امشب مهمان خیرونا بود و در دیدار جذاب ١-٤ پیروز شد. بارسلونا که فصل گذشته رفت و برگشت ٢-٤ به خیرونا باخته بود، امشب با درخشش لامین یامال که دو گل (٣٠ و ٣٧) به ثمر رساند، برنده شد. بارسلونا پنجمین پیروزی خود را در هفته پنجم لالیگا کسب و جایگاهش را در صدر جدول محکم کرد.

دیگر گل‌های بارسلونا توسط دنی اولمو (٤٧) و پدری (٦٤) وارد دروازه خیرونا شدند.

تنها گل خیرونا هم با ضربه کریستین استوانی (٨٠) به ثمر رسید.

در این دیدار فران تورس بازیکن بارسلونا در دقیقه ٨٦ از بازی اخراج شد و بارسلونا ده نفره بازی را به پایان رساند.