• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اکبر گنجی: هنوز بسیاری ایرانیان نمی‌دانند کدام منافع رابطه ایران با طالبان را شکل داده است

۲۹ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۲۳:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

اکبر گنجی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ایرانی در واکنش به «بی‌احترامی» نماینده طالبان به سرود ملی جمهوری اسلامی، این نماینده طالبان را «تروریست» خواند. آقای گنجی گفت که هنوز بسیاری از ایرانیان درباره رابطه جمهوری اسلامی با طالبان توجیه نیستند.

این فعال سیاسی مطرح ایرانی در صفحه اکس نوشت: «نماینده فرقه تروریستی طالبان با حضور در سی‌وهشتمین همایش بین‌المللی وحدت اسلامی در خاک ایران و در تهران، برخلاف سایر حاضران در همایش به احترام سرود ملی ایران از جا برنخاست.»

این همایش روز پنجشنبه با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران آغاز شد.

آقای گنجی پرسیده است که این «تروریست» را چه کسی دعوت کرده و گفته است «هنوز بسیاری از ایرانیان درباره رابطه ایران با طالبان توجیه نیستند و نمی‌دانند کدام منافع این رابطه را شکل داده است.»

این نویسنده ایرانی خواهان توضیح مقام‌های جمهوری اسلامی درباره رابطه جمهوری اسلامی با طالبان شده است.

100%
آقای گنجی پرسیده است که این «تروریست» را چه کسی دعوت کرده است

پیشتر، حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس جمهور ایران نیز از نماینده طالبان به‌دلیل «بی‌احترامی» به سرود ملی جمهوری اسلامی انتقاد کرده بود.

او در پستی در اکس نوشت: «عدم احترام به اصول دیپلوماتیک با بهانه ممنوعیت نواختن موسیقی از مبادی شریعت معنا و مصداقی ندارد، چه اگر این بود استماع را نیز شامل می‌گردید.»

مشکور کابلی، از چهره‌هاسی سیاسی مخالف طالبان در واکنش به سخنان آقای قمی نوشت: «شاید روزی ملت ایران شما را پاسخگو بسازند که چگونه فرقه تروریستی را جنبش اصیل منطقه ناميده بیت‌المال ملت ایران را فدای شان ساختید.»

عزیزالرحمان منصور، معین وزارت ارشاد، حج و اوقاف طالبان که در راس هیئتی در سی‌وهشتمین «همایش بین‌المللی وحدت اسلامی» به تهران رفته به احترام سرود ملی جمهوری اسلامی ایران از جای خود بلند نشد.

وزارت حج طالبان گفته این هیئت دیروز به دعوت رسمی جمهوری اسلامی ایران و به نمایندگی از طالبان در کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی به تهران سفر کرده است.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۴

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است

۵

هشدار شورای آتلانتیک: افغانستان همچنان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی است