• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

'۲۷۵ کشته' تنها در یک ایالت پاکستان؛ در یک سال '۶۳۶ بار' به خیبرپختونخوا حمله شده است

۱۷ قوس ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

اداره مبارزه با تروریسم پاکستان اعلام کرد که ایالت خیبرپختونخوا، امسال شاهد حملات خونبار و خشونت‌های شدید بوده است. براساس آمارهای رسمی، در یک سال ۶۳۶ بار به خیبرپختونخوا حمله شده که در آن ۲۷۵ نفر کشته و ۴۶۰ نفر دیگر زخمی شدند.

طبق این گزارش که روز شنبه ۱۷ قوس منتشر شد، از مجموع کشته‌شده‌ها ، ۱۴۲ نفر از نیروهای امنیتی و ۱۳۳ نفر از غیرنظامیان بودند.

این گزارش نشان می‌دهد که ۲۱۴ پولیس و ۲۴۶ غیرنظامی در این حملات زخمی شده‌اند.

این رویدادها شامل شش حمله انتحاری، ۱۱۳ انفجار مواد منفجره دست‌ساز و ۳۵۵ مورد تیراندازی در نقاط مختلف ایالت خیبر پختوانخوا بوده است.

این حملات، نشان‌دهنده چالش‌های امنیتی شدید خیبرپختونخوا است که همچنان میدان نبرد گروه‌های افراطی است.

گزارش این نهاد دولتی نشان می‌دهد که در طول یک سال، عملیات‌هایی از سوی نظامیان پاکستان انجام شده که منجر به کشته شدن ۲۴۶ «تروریست» شده است. همچنین، ۷۳۹ نفر به اتهام اقدامات «تروریستی» دستگیر شدند که ۲۹ نفر از آنان به‌عنوان اهداف مهم شناسایی شدند.

مقامات اسلام‌آباد همواره تاکید دارند که گروه‌های تروریستی به شمول تحریک طالبان پاکستان از داخل خاک افغانستان علیه نیروهای امنیتی این کشور فعالیت می‌کند. ‎اسلام آباد تاکید دارد که از افزایش چشمگیر حملات تحریک طالبان پاکستان پس از تسلط دوباره طالبان افغان در افغانستان، نگران است.

در واکنش به این موضع‌گیری‌های مقامات اسلام‌آباد، گروه طالبان در افغانستان ادعاهایی مبنی بر حضور اعضای تحریک طالبان پاکستان یا هر گروه شبه‌نظامی دیگری در قلمرو خود را رد کرده است.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۴

طالبان به جنگ پهپادی روی می‌آورد

۵

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود