پولیس پاکستان هدف 'حمله انتحاری' قرار گرفت

رسانه‌های پاکستان به نقل از منابع آگاه از حمله انتحاری به یک مقر مشترک پولیس و نیروهای امنیتی این کشور در خیبرپختونخوا خبر دادند. گفته شده در این حمله چهار نیروی امنیتی پاکستان زخمی شدند و خسارات قابل توجهی به پاسگاه وارد شده است.

روزنامه دان پاکستان روز دوشنبه ۱۰ جدی به نقل از منابع خود نوشت موتر مورد استفاده بمب‌گذار انتحاری متعلق به اداره ارتباطات و کار دولت خیبر پختونخوا بود. طبق این گزارش، «تروریست‌ها این موتر دولتی را ۱۰ دسامبر ربوده بودند.

پاکستان افراد زخمی شده برای درمان به یک بیمارستان نظامی در دره اسماعیل خان منتقل کرده‌اند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته، اما تحریک طالبان پاکستان مسئولیت بیشتر حملات به نیروهای امنیتی این کشور به ویژه در خیبرپختونخوا را بر عهده گرفته است.

تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) یکم جدی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمله به نیروهای امنیتی پاکستان در وزیرستان جنوبی، ۳۵ نظامی را کشته‌اند. مقام‌های پاکستان این حمله را تائید کردند اما گفتند که ۱۶ سرباز کشته و ۹ سرباز دیگر زخمی شدند.

مقام‌های پاکستان همواره گفته‌اند که اعضای تحریک طالبان پاکستان در افغانستان پناهگاه امن دارند. طالبان افغانستان اما ادعای مقام‌های پاکستان را رده کرده است.

در همین حال، جنگنده‌های ارتش پاکستان شام روز سه‌شنبه چند نقطه ولسوالی برمل ولایت پکتیکا را بمباران کردند.

یک مقام پاکستانی به رویترز گفته است که جنگنده‌های پاکستان یک اردوگاه گروه شبه‌نظامی تحریک طالبان پاکستانی (تی‌تی‌پی) را هدف قرار دادند. ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرده که در این حملات دستکم ۴۶ نفر کشته شده‌اند که بیشتر زنان و کودک‌اند.