• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کوریای شمالی طرح ترامپ برای تصاحب غزه را محکوم کرد

۲۴ دلو ۱۴۰۳، ۰۴:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۶:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه دولتی کوریای شمالی روز چهارشنبه طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا برای تصاحب نوار غزه و انتقال فلسطینی‌ها به مکان‌های دیگر را محکوم کرد. این خبرگزاری، در مطلبی طرح رئیس‌جمهور امریکا را «بی اساس» خوانده و واشنگتن را به «دزدی» متهم کرده است.

ترامپ اخیرا اعلام کرد که ایالات متحده قصد دارد نوار عزه را تصاحب و آن را بازسازی می‌کند؛ اظهارات بی‌سابقه‌ای که با واکنش‌های جهانی روبه‌رو شده است.

خبرگزاری مرکزی کوریا، رسانه دولتی کوریای شمالی روز چهارشنبه در مطلبی بدون نام بردن از دونالد ترامپ، نوشت امیدهای کوچک فلسطینی‌ها برای امنیت و صلح در حال از بین رفتن است.

این خبرگزاری نوشته که جهان اکنون شبیه یک ظرف غذا براثر اظهارات «بمب‌گونه» ایالات متحده در حال جوشیدن است.

رسانه دولتی کوریای شمالی همچنین از تصمیم ترامپ برای تصاحب کانال پاناما و گرینلند و تغییر نام خلیج مکسیکو به خلیج امریکا انتقاد کرده است.

این رسانه نوشت ایالات متحده باید از خواب‌های نابهنگام خود بیدار شود و فوراً از تعرض به کرامت و حاکمیت کشورهای دیگر دست بردارد.

پیونگیانگ و واشنگتن همواره روابط پر تنشی داشته‌اند.

ترامپ پیشنهاد کرده است که ایالات متحده غزه را تصرف و فلسطینی‌ها را از آنجا بیرون کند و پس از اسکان مجدد فلسطینی ها در جاهای دیگر، یعنی مصر و اردن، بازسازی سرزمین ویران‌شده را آغاز و آن را به «ریویرای خاورمیانه» تبدیل کند.

دونالد ترامپ در دوره اول حکومت خود برعکس دیگران رهبران این کشور دو بار با کیم‌ جونگ اون، رهبر کوریای شمالی دیدار کرد.او گفته در دوره جدید نیز با کیم جونگ اون گفت‌وگو خواهد کرد اما تاکنون تماسی میان دو کشور برقرار نشده است.

در سوی دیگر، کوریای شمالی در چند سال اخیر رابطه نزدیکی با روسیه برقرار کرده است و رهبران دو کشور سال گذشته یک پیمان راهبردی را امضا کردند.

پربازدیدترین‌ها

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد
۱

جبهه آزادی تصاویر اجساد دست‌کم ۱۰ جنگجوی طالبان در جنگ نورستان را منتشر کرد

۲

کمک نقدی سازمان ملل به مهاجران بازگشته به افغانستان نصف شده است

۳

افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی نخواهد کرد

۴

تثبیت استارشیپ در مدار؛ آغاز تحول در ماموریت‌های فضایی و آینده تجاری اسپیس‌اکس

۵
گزارش ویژه

سوگ بلقیس؛ کمبود قابله جان کودک را گرفت و مادر را تا مرز مرگ رساند